Forgalomba került az új Adobe Creative Suite

forrás Prim Online, 2003. október 31. 07:19

Az Adobe forgalomba hozta az Adobe Creative Suite termékcsomagot, mely egyesíti az Adobe Photoshop CS, Adobe Illustrator CS, Adobe InDesign CS és Adobe GoLive CS programok új, teljes verziós frissítését. Ezenkívül tartalmazza az Acrobat 6.0 Professionalt, és meghonosítja a Version Cue fájlváltozat-kezelőt.
Az alkalmazások új, teljes verziós frissítéseinek szállítását az Adobe a hét másik felében fogja bejelenteni. A Photoshop 7 jellemzőkkel teli utódja, a Photoshop CS hamarosan kapható lesz az Illustrator, az InDesign és a GoLive "CS" változataival együtt. A hagyományos verziószámok helyett az új verzióknál már a „CS" jelölést alkalmazza az Adobe. A Photoshop CS, az Illustrator CS, az InDesign CS és a GoLive CS árak és részletes termékinformációk az Adobe weboldalán találhatók-

Az Adobe Creative Suite Premium Edition a következő fontos Adobe alkalmazásokat egyesíti: a Photoshop CS mellett Adobe ImageReady CS, Illustrator CS, InDesign CS és GoLive CS, amelyeket a Version Cue kapcsol össze. Az Adobe PDF formátum fontos szerepet játszik a korszerű webes és nyomdai produktív munkafolyamatokban, ennek támogatása érdekében az Acrobat 6.0 Professional is az Adobe Creative Suite része.

Az Adobe Creative Suite-ot erősíti a Version Cue, egy újszerű fájlkezelő rendszer, amellyel a tervezők hatékonyságukat növelhetik, és tarthatják a szoros határidőket. Mindegy, hogy a tervezők egy fájl legújabb példányát vagy egy régebbi változatát keresik, mert a Version Cue segítségével a felhasználók Photoshop CS-ben, Illustrator CS-ben, InDesign CS-ben és GoLive CS-ben megtekinthetik a képek bélyegnézeteit, vagy XMP metaadatokat kereshetnek a változatok széljegyzeteiben, kulcsszavakban, szerzőkben, dátumokban és egyebekben.

Az Adobe Creative Suite kapható Standard Edition változatban is, amely a GoLive CS és az Acrobat 6.0 Professional kivételével ugyan ezeket az elemeket párosítva nyomdai tervezéshez és szedéshez biztosít korszerű megoldást.

Az újonnan bemutatott Adobe Studio segítségével (www.adobestudio.com) az Adobe a legjobb erőforrásokat biztosítja a részletes tippekhez, élvonalbeli eszközökhöz és kényelmes szolgáltatásokhoz a felhasználók számára.

Az Adobe Creative Suite CE verziójának Mac OS X 10.2.4, Microsoft Windows 2000 (2. szervizcsomag), és Windows XP Professional és Home Edition környezetben futó változata 2003. december első felében lesz elérhető Magyarországon. A CE verzió támogatja a közép-európai karaktereket, valamint a szöveges fájlok importját platformtól függetlenül. Az angol változaton kívül hamarosan várható a termékcsomag egyes programjainak magyar kezelőfelületű változata.

Az Adobe Creative Suite-ról részletesebb információk az alábbi címen találhatók:
www.adobece.com.
Kulcsszavak: Adobe felhszoft

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50