Xerox WorkCentre Pro termékcsalád nyomtatási csúcsteljesítménnyel

forrás Prim Online, 2003. november 18. 20:40
A Xerox Corporation útjára indítja a WorkCentre Pro termékcsaládot, amely két, színes munkavégzésre alkalmas, fejlett multifunkciós terméket foglal magába.
A WorkCentre Pro rendszereket nyitott architektúrával tervezték, amely lehetővé teszi a készülékek hálózaton keresztül történő kezelését, irányítását és csatlakoztatását. A Xerox digitális technológiája és beépített vezérlője testesítik meg a fejlett WorkCentre Pro egyes funkcióit irányító "agyat", mint például a papíralapú dokumentumok átalakítása digitális képekké és továbbításuk több címre ideértve a hálózat fájlszervereit, asztali PC-ket, e-mail címeket, alkalmazásokat és elektronikus dokumentumkezelő rendszereket.

A felhasználók egyéni igényeikhez igazíthatják WorkCentre Pro készülékeiket más szállítók megoldásainak integrálásával, ami által ezek a multifunkciós berendezések még termelékenyebbé és hatékonyabbá válnak. Ezenkívül a Xerox és üzleti partnerei kidolgozták a dokumentumkezelési megoldások gazdag sorát, amelyek fejlett, egyéni igényekre szabott csomagokat kínálnak a szkenneléshez és hálózati faxoláshoz. Ezek a megoldások azonnali üzleti hasznot jelentenek azáltal, hogy specializált alkalmazásokat kínálnak a felhasználók számára.

A WorkCentre Pro termékek 32 - 90 lap/ perc sebességgel másolnak és nyomtatnak fekete-fehérben, a közepes és magas volumenigények kielégítésére. Az összes berendezés rendelkezik egy opcionális merevlemez felülíró funkcióval, amely elektronikus úton ‘felaprítja’ a képeket a merevlemez-meghajtón egy magasabb biztonsági szintet biztosítva. Ezenkívül az ügyfél által cserélhető egységek gondoskodnak a hasznosidő-kiesések megelőzéséről és a megbízhatóságról. Az ügyfél gyorsan és könnyen ki tudja cserélni ezeket az egységeket a szerviz bevonása nélkül.

Nagy volumen

A WorkCentre Pro 65, 75 és 90 berendezések a Xerox leggyorsabb nagyteljesítményű hálózati rendszerei irodák számára. A nyomtatási sebesség 65, 75 illetve 90 lap/perc. A beépített további “lóerők" révén ezek a készülékek ideálisak a papírigényes munkahelyek hatékonyságának növelésére az olyan piacokon, mint az egészségügy, a biztosítók, a terjesztés és a jog területe.

Közepes volumen:

· A WorkCentre Pro 35, 45 és 55 továbbfejlesztett multifunkciós digitális rendszerek - teljesítményük 35, 45 illetve 55 lap/perc - a Xerox és független szoftverszállítói korszerű szoftverei és szolgáltatásai támogatására készültek. Kompatibilisek a Macintosh és Unix rendszerekkel, és kezelni tudják a Postscript, PCL és TIFF fájlokat is.

· A WorkCentre Pro 32 Colour és 40 Colour készülékek színes nyomtatást is lehetővé tevő, továbbfejlesztett multifunkciós készülékek, amelyek 32 lap/perc fekete-fehér 16 lap/perc színes, illetve 40 lap/perc fekete-fehér és 22 lap/perc színes teljesítménnyel dolgoznak. Ezek az új készülékek a rendelkezésre álló fekete-fehér funkciókat színes technikával ötvözik és lehetővé teszik, hogy a felhasználó csak akkor nyomtasson színesben, amikor szükséges. Pl. egy tíz oldalas, vegyesen színes és fekete-fehér dokumentum esetén a felhasználó csak azokért az oldalakért fizeti meg a színes technológia árát, amelyeket valóban színesben nyomtat ki, a többi oldalt csak a fekete-fehér költség terheli. Ezenkívül a felhasználók az opcionális Network Job Accounting funkción keresztül - amely különösen hasznos jogi és pénzügyi szolgáltatások esetén, ahol is követni kell az ügyfélre kiterhelhető költségeket.
Kulcsszavak: Xerox printer

Elhunyt Zsakó László, a hazai számítástechnika tanárképzés elindítója

Életének 67. évében elhunyt Zsakó László, az ELTE Informatikai Kar Média- és Oktatásinformatika Tanszék nyugalmazott egyetemi docense, a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Tehetséggondozási Szakosztályának vezetője.

2024. május 18. 10:24

Prémium gaming élmény a felhasználóknak

A 48,9" hüvelykes (124,3 cm) Philips Evnia 49M2C8900L gaming monitor tele van erőteljes funkciókkal: QD-OLED panel, 32:9 SuperWide kijelző, 5120x1440 felbontás, 144 Hz, Ambiglow és DTS hangzás teszik a kiváló minőségű Evnia 8000 sorozat új tagját igazán figyelemfelkeltővé.

2024. május 17. 19:28

Buszos útdíjfizetés – az első időszak tanulságai

A legtöbb busz a legkevésbé szennyező kategóriába tartozik, a külföldi járművek az autópályákat használják, míg a hazai személyszállítók harmada inkább az olcsóbb útvonalakat választja és a legtöbb vállalkozás felismerte, hogy a használatarányos útdíjfizetés kényszerét minőségbiztosítási fejlesztésekre is lehet használni – ezek a legérdekesebb megállapítások az útdíjfizetés bevezetése óta eltelt időszakból.

2024. május 17. 17:30

A Philips Monitors új QD-OLED monitort mutat be

A 48,9" hüvelykes (124,3 cm) Philips Evnia 49M2C8900L gaming monitor tele van erőteljes funkciókkal: QD-OLED panel, 32:9 SuperWide kijelző, 5120x1440 felbontás, 144 Hz, Ambiglow és DTS hangzás teszik a kiváló minőségű Evnia 8000 sorozat új tagját igazán figyelemfelkeltővé.

2024. május 17. 16:45

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59