Minden egyben - vezetéknélküli kártya a Sony Ericsson-tól

Kollár Csaba, 2003. november 24. 20:41
A Sony Ericsson a világon elsőként bemutatatta a GC79 típusjelzésű háromsávos GPRS- illetve Wi-Fi-kompatibilis PCMCIA kártyát. A háromsávos GPRS és Wi-Fi PCMCIA kártyának kommunikációs kampányában a "szabad irodai dolgozók" szlogent választották. A GC79 a legtöbb laptophoz csatlakoztatható, így azok Wi-Fi, vagy GPRS környezetben érhetik el az internetet, a vállalati hálózatot, vagy küldhetnek/fogadhatnak segítségével e-mail-eket.
Az új, kétszabványos kártya kombinálja a GPRS és a Wi-Fi előnyeit, és ahogy a vállalat termékstratégiájában szerepel, az európai fogyasztók akár 48%-a is megvásárolhatja, amennyiben már most rendelkezik laptoppal, vagy a közeljövőben szándékozik ilyen eszközbe invesztálni.

A GC79-cel felszerelt laptopok segítségével az irodai dolgozók "mobilizált környezetben" dolgozhatnak, tehát - a megfelelő hálózati lehetőségek esetén elvileg - bárhol elvégezhetik feladataikat. A 11 mbps sávszélesség - amellyel a repülőtereken, a kávézókban, az irodákban, vagy a vonatokon találkozhatunk - bőven elég ahhoz, hogy szinte valós időben tudjunk adatkommunikálni más kollegáinkkal is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50