Flash-alapú Shaker prezentációkészítő szoftver magyarul

forrás Prim Online, 2004. május 17. 12:42
Májustól elérhető a Shaker Flash-alapú prezentációkészítő szoftver magyar nyelvű verziója is, a felhasználók egy gombnyomással választhatnak, hogy angol vagy magyar felületen szeretnének prezentációt készíteni.
A magyar változat elkészítését, a szoftvert kifejlesztő Mimóza Kommunikációs Kft. (Mimóza) saját kutatása előzte meg, amelyben gyakran prezentáló felső- és középvezetőket kérdeztek meg és tesztelték hozzáállásukat az angol nyelvű szoftverhez. Az eredmények bizonyították, hogy az angolul jól kommunikáló vezetőknek is hátrányt jelent a szoftver speciális nyelvezete, lassabban és kevesebb lehetőséget kihasználva tudtak csak dolgozni, illetve az angolul kevésbé jól kommunikálókat eleve kizárta a felhasználók köréből. A kutatás eredményei alapján a Mimóza elkészítette a Shaker oktatási programját. A tréningen résztvevők a szoftver használatának elsajátítása mellett általános prezentációs-technika ismeretekre is szert tehetnek.

A szoftver további újdonsága, hogy a beépített automatikus lejátszás funkcióval a már elkészült prezentáció "önjáróvá" válik, így lehetőség nyílik egy igényesen elkészített cégbemutató vagy termékbemutató folyamatos levetítésére is egy konferencián, kiállításon vagy akár egy hotel aulájában.

A New-Yorki-i Flashforward 2003 győzelem után a Mimóza benevezte a szoftvert az európai Information Society Technologies (IST) versenyére is, amelyen különlegesen innovatív IT termékek versenyeznek az értékes díjakért.
Kulcsszavak: Mimóza felhszoft

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50