Baan rendszerek a faiparban

Kovács Attila, 2004. május 19. 19:12
"Látja a fát az erdőtől?" címmel rendezett az SSA-Baan programrendszer faipari/erdészeti alkalmazásairól május 19-én félnapos szakmai napot Budapesten a Datorg Team Kft. és a Nexon Kft.

A két cég együttműködésének célja, hogy átfogó megoldást nyújtsanak a vállalatoknak a stratégiai vezetéstől az operatív működtetésen, az ügyvitelen, a könyvelésen át egészen a bérszámfejtésig. A rendezvényt Mőcsényi Miklós, a Fagosz főtitkára nyitotta meg, majd Halász Mariann (Datorg Team) az SSA-Baan integrált vállalatirányítási rendszer a faipari cégek számára történő alkalmazásáról szóló előadása hangzott el.

Ezt követően Hirmann Antal (Mecsek Erdészeti Rt. -- MEFA Rt.) szakembere osztotta meg tapasztalataikat a résztvevőkkel. A MEFA az Infosys, Forrás és a Baan közül az utóbbit választotta, és az eredmények igazolták a választás helyességét: nagyon gyors a termelési és készletinformáció, egységes lett a készlet és a technológia, minden tervezés Baan platformon folyik, a rendszer erdészeti pénzügyi információval is el van látva, a folyamatok közben lehetséges beavatkozni, és végső soron csökkent a fa önköltsége.

Befejezésképpen Angyal Gábor (Nexon) "Humánügy a XXI. században" című előadásában a bérszámfejtés, munkaidőkeret-tervezés, munkaidő-nyilvántartás, humán erőforrás-gazdálkodás tapasztalatait vette górcső alá. .

Kulcsszavak: Nexon Baan Datorg Team

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38