Nexon kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Nexon

Mit jelent a 4G a humánügyvitelben?

A NEXON vezetői – a ma megrendezett munkaügyi konferenciájuk apropóján – a konferecia helyszínén sajtótájékoztatót is tartottak, amelyen beszámoltak arról, hogy már a jövő év elején megjelennek a „NEXON time”-nak, azaz a cég negyedik generációs humánügyviteli rendszerének első elemei, és 2015-ig teljesen lecserélődik az immár 25 éve folyamatosan tökéletesedő, mintegy egy millió végfelhasználót közvetlenül is érintő bér-, munkaügyi rendszer minden része. 

Kulcsszavak: HR Nexon
2011. november 10. 15:06

Dinamizálódik a humánügyviteli szoftverek terén három-milliárdosra nőtt Nexon

A Nexon, amely a hazai piacon az egyik legrégibb, s a humán ügyvitel terén tradicionálisnak mondható informatikai cég, 2011-ben a megújulást, a dinamizálódást tűzte zászlajára, amit önálló kutatás-fejlesztési igazgatóság létrehozásával, a rendszereik folyamatos megújításával és a fókuszba állított célok fontossági sorrendjének átrendezésével bizonyítanak az ügyfeleik és a nagyközönség számára is.

2011. május 17. 16:07

A legnagyobb magyar munkaerő-kölcsönző a NEXON-t választotta

5000 dolgozó bérelszámolását érintette az a szoftvermigráció, amely rekordidő alatt zajlott le a legnagyobb magyar munkaerő-kölcsönző vállalatnál, a Pannon-Work Zrt.-nél.

Kulcsszavak: Nexon
2011. január 17. 14:05

Legfontosabb tudnivalók a munkaidőkerethez kapcsolódó előírásokról

Egyre több vállalat alkalmazza a munkaidőkeretet a költségek csökkentése érdekében, de sokan nincsenek tisztában a bonyolult előírásokkal. A legfontosabb tudnivalókat egy ingyenesen elérhető tanulmány foglalja össze.

2010. december 7. 12:35

Esély a pályakezdőknek - gyakornoki program a NEXON-nál

Sikeresen zárult a NEXON első gyakornoki programja, amelynek célja a szakmailag elhivatott pályakezdők elhelyezkedési esélyeinek javítása volt. A résztvevők mentoraik támogatásával ismerhették meg a humánügyviteli szakma gyakorlati oldalát.

Kulcsszavak: outsourcing Nexon
2010. november 12. 07:24

A NEXON ügyfeleinél nem probléma a nyugdíjpénztári változások számfejtése

A magyarországi munkavállalók 30%-nak bérét számfejtő szoftverhez már elkészültek azok a frissítések, amelyek a nyugdíjjárulékok elszámolásának változásához kapcsolódnak.

Kulcsszavak: ügyvitel Nexon
2010. november 5. 13:33

Az átlátható szervezet

A szervezeti hierarchia ábrázolásán túl munkaerő-analitikák készítését és a szervezeti változások tervezését is támogatja a NEXON által most bevezetett új HR vizualizációs eszköz, a nexONHR integrált részeként elérhető OrgPlus. A megoldás révén felgyorsul a vállalat stratégiai tervezése, valamint javul a HR, mint belső szolgáltatás színvonala és hatékonysága.

Kulcsszavak: virtualizáció HR Nexon
2010. október 27. 14:06

Új igazgatók a NEXON-nál

Kovács Lászlót (44) nevezte ki a NEXON a szolgáltatási ágazat igazgatójának, aki korábban a Vezető Informatikusok Szövetségének alelnöke volt. Ezzel párhuzamosan Szigeti Róza (54) kapott megbízást a NEXON outsourcing szolgáltatásának irányítására. A szakember eddig elért eredményei alapján, házon belülről érkezett a posztra.

Kulcsszavak: CIO Nexon
2010. október 25. 10:47

Információbiztonságban is élen jár a NEXON

Megszerezte az adatbiztonsággal kapcsolatos ISO 27001-es tanúsítványt a NEXON. A vállalat egy éves előkészítés után egy komplett Információbiztonsági Irányítási Rendszert vezetett be.

Kulcsszavak: Nexon +céginfo
2010. július 27. 13:59

Kiszervezéssel csökkentette költségeit a Linde

A Linde Gáz Magyarország - hazánk legnagyobb gázokat előállító és értékesítő cége - két partnerével együtt a költségek csökkentése érdekében úgy döntött, hogy beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszert vezet be, a bérügyviteli feladatok ellátását pedig külső szolgáltatóra bízza. A kedvező árajánlatnak és a maximális elégedettséget tükröző referenciáknak köszönhetően a NEXON megoldásaira esett a cég választása.

Kulcsszavak: outsourcing Nexon
2010. június 10. 16:02

HR szoftver felhőből

Felhő alapú hoszting szolgáltatásként is elérhetők a NEXON HR megoldásai. Az 50 milliós beruházással létrehozott szolgáltatás már bizonyította stabilitását; 2010 januárjában 20.000 munkavállaló nyilatkozott a NEXON felhőben cafeteriakerete felhasználásáról.

2010. május 20. 12:59

A NEXON mellett döntött a SAPA

Hatékonysága növelése érdekében a SAPA Profiles Kft. – a globálisan legnagyobb alumíniumprofil-gyártó hazai képviselője - NEXON integrált humánügyviteli rendszere bevezetése mellett döntött.

Kulcsszavak: Nexon humánügyvitel
2010. május 7. 14:23

Pozitív informatikai hatása is van a válságnak

Jóllehet a válság miatt tavaly elmaradtak a jelentős informatikai megrendelések és a nagy pályázatok, a krízis előnyökkel is járt, mivel több vállalat egyértelműen a nehéz gazdasági helyzet miatt fordult a költséghatékonyabb számítástechnikai megoldások felé.

Kulcsszavak: Nexon trend
2010. február 8. 08:49

Nexon: Növekedés és beruházás a recesszió ellenére

A Nexon 2009-es éves eredményei a recesszió ellenére is növekedést mutatnak, sőt, a vállalatnál jelentős informatikai beruházásokra is sor került.

Kulcsszavak: Nexon +céginfo
2010. február 4. 17:36

Lesz-e Magyarországon internetes oktatás?

Az e-learning lehetőségeiről szerveznek konferenciát Budapesten. Az esemény egyaránt érdekes a felnőttképző intézmények és a vállalati szféra számára.

2009. szeptember 24. 07:10

Szupermárka a HR szolgáltatók között

Business Superbrand díjat nyert a NEXON. A díj a minőséget és megbízhatóságot ismeri el, amit a 20 éves, magyar tulajdonú vállalat HR megoldások területén elért piacvezető pozíciója is alátámaszt.

Kulcsszavak: humánerőforrás HR Nexon
2009. július 21. 16:47

Papírmentes hr adminisztráció

Egységes kezelést, könnyebb adminisztrációt, a munkavállalók bevonását és lényegesen kevesebb irodai papírfelhasználást tesznek lehetővé a Nexon online alkalmazásai, melyek segítségével a hr folyamatok egyszerűen menedzselhetők.

Kulcsszavak: Nexon HR
2009. január 26. 13:16

A Nexon nyerte a CSR Hungary Díjat

Idén első alkalommal adták át a társadalmi felelősségvállalás elismerésére hivatott CSR Hungary Díjat. A gazdasági, környezeti és társadalmi értékek teremtésének mértékét figyelembe vevő szakértő bizottság kkv kategóriában a humáninformatikai piacot vezető Nexon pályázatát díjazta.

2008. november 4. 19:06

Összefogás a fenntartható Magyarországért

2008-ban elindult a Braun & Partners Network által, nemzetközi partnerek támogatásával kidolgozott globális Good CSR 2008 program. Az összefogás lehetőséget biztosít a csatlakozott 25 vállalat számára, hogy rövid fenntarthatósági jelentésben számoljanak be érintettjeiknek gazdasági, társadalmi és környezeti teljesítményükről, és ezzel támogassák, terjesszék a felelős üzleti működés jó gyakorlatait.

2008. szeptember 16. 13:02

Online ECDL tanfolyam a NEXON-tól

Az Eduwebbel kötött együttműködésnek köszönhetően a hagyományos tanfolyamoknál gyorsabban és olcsóbban sajátíthatják el az alapvető és haladó szintű informatikai ismereteket a nexONEDU e-learning oktatóközpontjának hallgatói.

2008. július 22. 16:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

Az ABB hazai leányvállalata, az ABB Kft. hetedik alkalommal nyerte el a tekintélyes Business Superbrands díjat.

2021. május 17. 16:40

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

A koronavírus-válság jelentős változásokat hozott a bankszektornak a 2020-as évben: bevezették a hiteltörlesztési moratóriumot, megsokszorozódtak a hitelprogramok, valamint az új helyzet következtében a digitalizáció is felgyorsult.

2021. május 4. 19:29