Adobe Reader 7.0 Linuxon

forrás Prim Online, 2005. április 14. 20:17
Az Adobe Reader 7.0 már a Linux operációs rendszeren is elérhető.
Azzal, hogy a vállalat univerzális ügyfélprogramja a Linux számára is rendelkezésre áll, az Adobe minden fontosabb operációs rendszeren támogatja a nagyvállalatoknál a tartalom biztonságos megtekintésének és nyomtatásának lehetőségét. Az Adobe LiveCycle kiszolgáló szoftverrel párosulva a linuxos Adobe Reader 7.0 segítségével afelhasználók részt vehetnek az üzleti folyamatokban, és biztonságosabban dolgozhatnak a tűzfal mindkét oldalán.

A linuxos Adobe Reader 7.0 az Adobe LiveCycle szoftverekhez csatlakozva segíti a szervezeteket, hogy alapvető alkalmazásaik elérhetőségét intelligens dokumentumokkal bővítsék. Az Adobe Intelligens Dokumentum Platform a szervezetek számára lehetőséget biztosít intelligens dokumentumok készítésére és integrálására, amelyekhez az igen elterjedt Adobe Readerrel lehet hozzáférni és kapcsolódni. A PDF, az XML és az üzleti logika kihasználásával az információk minden eddiginél egyszerűbben és biztonságosabban juthatnak el a célközönséghez megőrizve eredeti formájukat.

Az ingyenes Adobe Reader 7.0 program segítségével Adobe PDF állományokat lehet különböző operációs rendszereken, hardver és mobil eszköz platformokon megtekinteni és kezelni. Az Adobe Reader felhasználók részt vehetnek a dokumentumok áttekintésében, ha azt az Acrobat 7.0 Professional változatban engedélyezték, a PDF állományokon biztonsági és felügyeleti házirendeket érvényesíthetnek és kihasználhatják a Yahoo! Search lehetőségeit. 1993. évi megjelenése óta az Adobe Readerből több mint fél milliárd példányt terjesztett az Adobe. A linuxos Adobe Reader 7.0 a Novell SUSE és a Red Hat Linux disztribúciót támogatja, és a www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html címen máris letölthető.
Kulcsszavak: Linux Adobe

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59