A Telenor központjában folytatja pályafutását a Pannon GSM HR-igazgatója

forrás Prim Online, 2005. június 8. 11:30
Végh József, a mobiltársaság emberierőforrás-igazgatója a norvég Telenor, a Pannon GSM tulajdonosa, Oslo melletti központjában dolgozik tovább 2005. július 1-jétől.
A szakember nevéhez olyan sikerek fűződnek, mint az Investors in People díj elnyerése (a nagy presztizsű hr-szakmai elismerést a kelet- és közép-európai régióban elsőként a Pannon GSM érdemelte ki), illetve a Telenor-csoport egészében bevezetni tervezett Global HR System bevezető projekt Magyarországra hozatala. Végh József új munkakörében nemzetközi humánerőforrás-menedzsmenttel és szervezetfejlesztéssel foglalkozik majd.

A Norvégiába költöző hr-igazgató helyére házon belülről érkezik az új vezető: Kőnig Róbert a Pannon GSM üzleti divíziójának első embereként a társaság Mobil Iroda termékkörének kialakításában, folyamatos fejlesztésében és piaci sikereiben játszott kiemelkedően fontos szerepet. Kőnig irányításával a Pannon GSM folyamatosan növelni tudta részesedését az üzleti előfizetők piacán, s meghatározója lett a vezetékes megoldásokat teljes egészében mobil rendszerekkel kiváltó távközlési forradalomnak.

"Hr-vezetőként ugyanazt a célt tűztem ki magam elé, amit korábbi posztomon, remélem, sikerült megvalósítanom: hogy az ügyfelek - ezúttal a belső ügyfelek - elégedettel legyenek az általam irányított szervezet munkájával" - mondta Kőnig Róbert.

Ugyancsak házon belülről érkező szakember, Hajnal Géza vezeti július 1-jétől azt az újonnan létrehozott szervezeti egységet, amely a Pannon GSM mobil adatalapú szolgáltatásaiért, ezek fejlesztéséért, illetve az új üzleti lehetőségek felkutatásáért, kihasználásáért felel. Az igazgatóság - amely a marketing- és értékesítési területeket irányító vezérigazgató-helyettes, Steen Hogh alá rendelve működik - létrehozása a Pannon GSM stratégiájába illeszkedve a "nem-hang" alapú szolgáltatások egyre növekvő jelentőségéről árulkodik.

"A különböző adat- és tartalomszolgáltatások a mobiltávközlés legdinamikusabban fejlődő területét jelentik, a verseny egyre kiélezettebb ezen a területen is. A Pannon GSM ezután is vezető szerepet kíván játszani ebben a versenyben: az önálló igazgatóság kialakítása erre irányuló erőfeszítéseink egyik eleme" - jelentette ki Ove Fredheim, a Pannon GSM vezérigazgatója.
Kulcsszavak: Telenor Pannon GSM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14