Nemzetközi informatikai díjat kapott a Pannon

forrás Prim Online, 2006. július 7. 10:43
A legeredményesebb innovatív informatikai megoldásokat jutalmazta az üzleti adatfeldolgozási szakemberek nemzetközi szervezete, a TDWI. A világ minden részén, különböző iparágakban működő vállalatok megoldásait összevető "Best Practices 2006" versenyben az "Előrejelzés és analitika" kategória nyertese a Pannon lett.
A TDWI programjának célja, hogy az üzleti intelligencia és adattárház alkalmazások kifejlesztésében, elindításában és működtetésében magas szakmai normákról tanúbizonyságot tevő vállalatok magas színvonalú tevékenységét elismerje. A győzteseket ezen informatikai alkalmazások témájában jártas, független testület választja ki. Számos ország cégei több kategóriában vállalták a megmérettetést pályázataik benyújtásával. A Pannon által benyújtott pályázati anyag egy olyan módszertant tartalmazott, amely a szolgáltató számára ügyfélmegtartó kampányok, célzott és igazán személyre szabott ajánlatok kidolgozására nyújt lehetőséget, így kiemelkedő jelentőséggel bír az ügyfélelvándorlás sikeres megelőzésében. A Pannon évek óta alkalmazza ezt a módszert napi telemarketing és kampánymenedzsment tevékenysége során, a NCR Teradata divíziója által fejlesztett megoldás segítségével.

A TDWI zsűrije minden beadványt a legfontosabb négy kritérium szerint értékelt: az üzletmenetre gyakorolt hatás, kiérleltség, innovációs érték és üzleti szempontból vett fontosság. A Pannon mindig élen járt a technológiai újdonságok fejlesztésében és piaci bevezetésében, a most kapott díj is ennek elismerése.
Kulcsszavak: díj Pannon GSM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50