Magyar cég törte meg az amerikai hegemóniát

Fekete Gizella, 2006. július 18. 18:55
Negyedik alkalommal tüntette ki tíz különböző kategóriában Excellence Partner of Year 2006 díjjal Business Partnereit múlt heti, Bostonban tartott nemzetközi partnerkonferenciáján a Microsoft. Az előző években mindig Amerikában maradt díjból első alkalommal jutott Európának. A Microsoft Dynamics AX (korábban Axapta) Excellence Awardot a magyar Xapt Hungary ügyvezető igazgatója, Schvarcz Zoltán vehette át Allison Watson, Tami Reller és Doug Burgum alelnököktől.
A díj az elmúlt üzleti évben Microsoft alapokon, a technológia kimagasló szintű alkalmazásával, kreativitással, kiváló minőségben és nagy megbízhatósággal példaértékű megoldásokat megvalósító Business Partnert illeti meg. Az Xapt Hungary a díj elnyerésével egyidőben a Microsoft licenc árbevételi ranglistáján a legjobb 5%-ban levőket tömörítő "President Club"-ba is bekerült.

A tavaly 762 millió forintos árbevételű, idénre 1 milliárdot célul tűző, a Dynamics AX mellett tavaly év vége óta már Dynamics NAV-ot (korábban Navision) is portfoliójába emelt és bevezetésére már tíz szerződést kötött vállalkozás - a hagyományos és új piaci szegmensek egyidejű kielégítésén és külföldi sikeres terjeszkedésén túl - elsősorban megbízói elvárásainak a hazai piacon egyedülálló, teljes körű kielégítésében látja sikere zálogát. A 80 feletti Dynamics AX ügyfelük idén többek között pénzügyi és médiaszolgáltatókkal szaporodott, de ma már - ahogy azt kanadai leányvállalatuk is példázza - egészségügyi szolgáltatók igényeinek is eleget tudnak tenni. Az idén márciusban alapított XAPT Business Solutions Inc közelmúltban írt alá a Medisys kanadai egészségügyi szolgáltatóval Dynamics AX bevezetésére szerződést.

A Microsoft, ahogy már korábbi hírek említették, a Dynamics AX új, 4.0 verzió fejlesztői munkájára szerveződött TAP projektbe - kilenc másik partner céggel együtt - az XAPT munkatársait is bevonta, amelynek során a magyar szakemberek a fejlesztés és tesztelés mellett a bevezetési és upgrade feladatokban is jártasságot szerezhettek. Ennek is köszönhető, hogy a verzió "világpremierjének" számító első bevezetése is az Xapt nevéhez fűződik. Június elejétől a korábban Axapta 3.0-t használó légitársaság, a Wizz-Air üzleti folyamatait már a Dynamics AX 4.0 támogatja.
Kulcsszavak: Xapt-hu

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xiaomi publikálta a legújabb ESG jelentését

A Xiaomi a napokban közzétette a hatodik ESG (környezetvédelem, társadalmi felelősségvállalás és vállalatirányítás) jelentését. A több mint 80 oldalas dokumentum, amelyet kínai és angol nyelven adtak ki azt az előrehaladást mutatja be, amelyet a Xiaomi és leányvállalatai megtettek az ESG stratégia megvalósítása terén 2023-ban. 

2024. május 3. 13:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55