Avaya one-X Mobile: kommunikációs megoldások a mobilkészülékek legszélesebb körére

forrás Prim Online, 2007. november 27. 13:14

Az Avaya one-X Mobile a RIM, a Palm, a Java és a WAB mobil készülékek mellett támogatja az Apple iPhone-t is.

Az Avaya one-X Mobile-lal most egy könnyen használható, letölthető interfész konvertálja a RIM, Palm, Motorola, LG, Nokia, Samsung Sanyo, Sony Ericsson és egyéb mobil készülékeket a vállalati hálózat egy másik végpontjára.  Az iPhone-ról a felhasználó az iPnone-ra optimalizált hozzáféréssel rendelkezik majd az Avaya one-X Mobile interfészhez, amely ugyanúgy biztosítja az iPhone-on keresztül a személyes távirányítás lehetőségét a vállalati kommunikációhoz.

Minthogy a one-X Mobile végigviszi az üzleti hívásokat a vállalat hálózatán, a vállalkozások és szervezetek javítják munkatársaik reagálását az ügyfelek kéréseire, a dolgozók termelékenységét és az üzletmenet folytonosságát, miközben csökkentik a mobil hívások költségeit és támogatják a teljesítési követelményeket. A munkatársak egyetlen számmal elérhetők ügyfeleik és kollégáik számára tekintet nélkül tartózkodási helyükre, és elérhetők maradnak vészhelyzet vagy tervezett áramkimaradás esetén is. A teljesítési követelmények elé állított vállalatok nyilvántarthatják a fogadott vagy a mobil készülékre átirányított hívásokat, egyetlen forrást használva a hívásnyilvántartásokhoz.

A dolgozók most zsebükben hordják asztali telefonjuk lehetőségeit, plusz jobban tudják beosztani idejüket és elérhetőségüket. A mellékükre érkező bejövő hívások egyidejűleg öt kijelölt végpontra csöröghetnek ki, így ott fogadhatják a hívásokat, ahol éppen lenniük kell – az irodában vagy azon kívül, az utcán vagy otthon. Ugyanakkor a VIP-szűrés lehetővé teszi, hogy óvják magánéletüket olyan paraméterek beállításával, amelyek szabályozzák az élő hívások kicsengését és idejét. Ezen kívül a one-X Mobile-lal a munkatársak:

Vizuálisan megtekinthetik a hangüzeneteket és kiválaszthatják, hogy melyiket játsszák le azonnal a készülékről a vállalati hangpostaplatform tárcsázása nélkül.
Kereshetnek a vállalati telefonkönyvben, személyes telefonjegyzékben, hozzáférnek a hívásnaplókhoz, és távolról kezdeményezhetnek hívást, ill. visszahívást a vállalati melléken keresztül, miközben saját személyes mobilszámuk magánjellegét megtartják.
Szükségtelenné válik a mobil levélszekrény (ha kívánják), ami biztosítja, hogy üzenetek ne maradjanak figyelmen kívül.
Zökkenőmentesen át lehet kapcsolni a mobilkészülékről az asztali telefonra közbejött hívás esetén egy gomb megnyomásával.
Speciális híváskezelési szabályokat lehet beállítani a GPS helymeghatározás, a nap adott időpontja, stb. alapján.

Az Avaya one-X Mobile olyan szerverszoftver megoldás, amely támogatja az Avaya Kommunikációs és Moduláris Üzenettovábbító szoftvert, valamint a Cisco CallManagert és a Unity üzenettovábbítást, és így lehetővé teszi, hogy a vállalatok következetesen támogassák a mobilkészülékek használatát akár vegyes környezetben is. Ezen kívül a megoldás a Microsoft Active Directory-hoz és az LDAP telefonkönyvekhez is hozzáférést biztosít.

A megoldás az Avaya Unified Communications Standard Edition keretében áll rendelkezésre. Az Avaya Unified Communications Standard Edition egy alkalmazási készlet, amely magában foglalja a vállalati telefonrendszert, konferencia és mobilitási megoldásokat. Ily módon biztosítja, hogy a dolgozók bárhol hatékonyan dolgozhassanak és elérhetők legyenek Avaya kliensen, Web portálokon, Microsoft Office Communicator-on vagy IBM Lotus Sametime-on keresztül.  Az Avaya one-X Mobile külön is megvásárolható.  

Az Avaya one-X Mobile most RIM-hez, Palm OS-hez, Java-hoz, WAP-hoz, Symbian-hoz és a Windows Mobile-hoz kapható Észak-Amerikában az Avaya közvetlen értékesítőin és engedélyezett csatornapartnerein keresztül. Az Avaya one-X Mobile iPhone-hoz Észak-Amerikában 2008 elején lesz kapható és a one-X Mobile új ügyfelei automatikusan megkapják.

Kulcsszavak: mobilszolg Avaya

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezért egyre erősebb a felújított mobilok piaca

Erősödő újkészülék-eladások, a termékek hosszabbodó szoftveres támogatása és életciklusa, valamint a bevizsgált készülékek iránti növekvő bizalom is segíti Magyarországon a felújított okostelefonok piacának bővülését. A Rejoy.hu a távközlési világnap alkalmából gyűjtötte össze az aktuális trendjeit.

2024. május 18. 15:27

A Vodafone országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett

A Vodafone Magyarország hálózatfejlesztési stratégiájának részeként 2024 végéig országosan az állomások 40 százalékán végez kapacitásbővítést, ami a hívásminőséget és a letöltési sebességet is jelentősen javítja. A hálózatfejlesztési programnak köszönhetően többek között Debrecenben, Miskolcon, Veszprémben, Székesfehérváron és Nyíregyházán élvezhetik a szolgáltató ügyfelei a gyorsabb mobilinternetet. 

2024. május 15. 20:44

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 20:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59