Új, pénztárcabarát nyomtatókat kínál a Xerox Magyarországon

forrás Prim Online, 2008. február 6. 17:43

A Xerox Magyarországon is bemutatta jelenlegi egyik legolcsóbb színes lézernyomtatóját, a Phaser 6125-öt, amely asztali berendezésként kínál lehetőséget profi minőségű dokumentumok előállítására. A Xerox bevezette továbbá a Phaser 8860 színes  szilárdtintás nyomtatót és a Phaser 6110 MFP/B- színes lézer multifunkciós berendezést is, amelyeket többek között a magyar üzleti igények figyelembevételével terveztek. 

Phaser 6125

A Phaser 6125 kiváló minőségű színes nyomtatást nyújt akár 12 oldal/perc, illetve fekete-fehér nyomtatás esetében 16 oldal/perc sebességgel. A berendezés energiahatékony, a Xerox által szabadalmaztatott “Emulsion Aggregation High Gloss” tonert használva kevesebb festéket fogyaszt, ugyanis szemcséi a hagyományos tonerekhez képest jobban lefedik a lapot. Ez a különleges festék mindemellett élénk és telt színeket biztosít. Többek között ezek a  tulajdonságok teszik a Phaser 6125-öt ideálissá például marketingügynökségek számára, amelyek nem  kívánnak komolyabb beruházásokat eszközölni nyomdaberendezésekbe, ám szükségük van a magas színvonalú színes megjelenítésre a munkájuk során.

A Xerox Phaser 6125-öt könnyű kezelni, és előre telepített toner kazettáival a felhasználó akár azonnal megkezdheti a nyomtatást. A 333MHz-nél gyorsabb processzorral, a hálózati csatlakozás lehetőségével és akár 1 GB-os memóriával felszerelt Xerox-berendezés segít a túlterhelt irodáknak abban, hogy gyorsan végezzenek a táblázatok, PowerPoint-prezentációk és egyéb összetett dokumentumok, például grafikák és diagramok nyomtatásával.

A Phaser 6125 a Xerox CentreWare IS  szoftverét használja, amely a képernyőn felugró ablakokkal figyelmeztet a nyomtatás során esetleg felmerülő problémákra, például ha több tonerre van szükség egy nagyobb nyomtatási munka befejezéséhez. A nyomtató 250 lapos tálcát tartalmaz és hordozók széles skálájára –különböző súlyú papírokra, vagy akár műanyagokra-  képes nyomtatni, több méretben is.

Phaser 6110MFP/B

A Xerox Phaser 6110MFP/B színes multifunkciós nyomtató az egyik legkisebb, legkönnyebb és leghalkabb színes lézerberendezés a piacon. A 6110MFP/B 4 oldal/perc sebességgel nyomtat színeset, illetve 16 oldal/perc sebességgel fekete-fehér dokumentumokat, továbbá másol, szkennel egyetlen megfizethető és könnyen kezelhető eszközként.

A készülék standard PaperPort szkennelő alkalmazást tartalmaz, ami lehetőséget nyújt a szerkesztésre is: többoldalas jegyzetek, valamint szkennelt képfájlok kezelhetőek vele könnyedén. A 6110MFP/B 150 lapos tálcával  rendelkezik és felszereltségére jellemző a USB 2.0 interfész, a 300MHz-es processzor és a 128 MB memória.

Phaser 8860

A Xerox Phaser 8860 színes nyomtató az első, amely a Xerox új generációs szilárdtintás technológiáját alkalmazza. A közel öt éves fejlesztésnek köszönhetően a zsírkrétaszerű szilárdtinta tovább tart, mint a hagyományos tonerek. Egyetlen szilárd-tinta patronnal így több lap nyomtatható, ezért drasztikusan lecsökken a színes nyomtatás ára. Emellett a Xerox patronmentes tintakockák, amiket csak egyszerűen be kell helyezni a színnel megjelölt helyre, minimális csomagolást igényelnek és 90%-kal kevesebb hulladékot hagynak maguk után, mint a hagyományos lézernyomtatók. A Phaser 8860 olyan színes nyomtatást készít, ami megfelel a Pantone szín-rendszer szigorú követelményeinek is.

Kulcsszavak: printer Xerox

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mennyire vannak biztonságban a jelszóval védett adataink?

Manapság egyre több és egyre nagyobb volumenűek az adatlopások, ráadásul az adatszivárgások egyre többe is kerülnek a szervezetek számára. A technológiai újításoknak köszönhetően a kibertámadások napról napra kifinomultabbak, és a legerősebb jelszót is feltörik. Ennek ellenére továbbra is ez a vállalatok által leggyakrabban használt biztonsági módszer világszerte.

2024. május 3. 09:54

A tíz gigabites 5.5G-t használó innovatív eszközöket mutatott be Budapesten a Huawei

Már világszerte tesztelik az 5G sebességének tízszeresére képes 5.5G mobilhálózatokat, az ezeket használó eszközök várhatóan még az idén megjelennek a kereskedelmi forgalomban. 

2024. április 29. 19:48

Az elsők között vezette be Magyarországon a Diagon az SAP felhő alapú megoldásait

Bár a rendszerszintű felhős megoldásokat sok cég még óvatosan kezeli, a labordiagnosztikai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Diagon Kft. az elsők között vágott bele Magyarországon a valódi, felhő alapú fejlesztésbe, és vezette be az SAP újgenerációs vállalati rendszerét, az SAP S/4HANA-t, melynek bevezetését a Kontron Hungary Kft. végezte. Az elavult, szétaprózódott rendszer egységesítése sztenderdizált folyamatokkal, költséghatékonyan valósulhatott meg adatvesztés nélkül.

2024. április 29. 14:41

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.

2024. április 29. 09:56

A Zyxel Networks fokozza a kiberbiztonságot, hogy megfeleljen a NIS2 irányelvnek

Tekintettel a kiberfenyegetések növekvő gyakoriságára és összetettségére, az EU 2016 óta hatályos NIS-irányelve ma már nem felel meg mindezeknek. Az új iteráció, amely 2024. október 18-án lép életbe, lehetőséget kínál a kiberbiztonsági erőfeszítések fokozására. A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia és felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szolgáltatója olyan termékeket kínál, amelyek megfelelnek az NIS2 irányelv követelményeinek, és hatékony védelmet nyújtanak a fejlett támadásokkal szemben.

2024. április 27. 12:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55