A Unit 4 Agresso felvásárolta a CODA-t

forrás Prim Online, 2008. március 12. 12:51

A Unit 4 Agresso feltételek nélkül elfogadottnak minősítette a CODA valamennyi eddig kibocsátott és a továbbiakban kibocsátásra kerülő részvénytőkéjének felvásárlására vonatkozó készpénzajánlatát, amelyet leányvállalata, az Agresso Limited tett, részvényenként 205 penny árfolyamon. A cég 2008. február 25-én 13 óráig 68.589.964 CODA részvényre, az ajánlat által érintett CODA részvények hozzávetőleg 89,1 százalékára vonatkozóan kapott érvényes elfogadási nyilatkozatot.

Jeremy Roche, a CODA plc vezérigazgatója elmondta: „Ez egy nagyon izgalmas időszak számunkra és nagy lelkesedéssel tölt el bennünket, hogy a Unit 4 Agresso részvételével építhetünk a CODA sikereire. A világ legfejlettebb számviteli szoftverének tartott, nemrégiben megjelent Neon termékünk valódi áttörést ért el az utóbbi időben – új ügyfeleket nyertünk meg, számos jelentős üzletfelünk már a bevezetés szakaszában jár – májusban pedig piacra dobjuk on-demand CODA 2go számviteli rendszerünket. Azáltal, hogy egy sokkal nagyobb szoftvervállalat részévé válunk, szert teszünk a jövőbeli fejlődéshez szükséges alapokra. Meg vagyok győződve arról, hogy ügyfeleink és munkatársaink számára sok izgalmas újdonságot tartogat a jövő.”

Chris Ouwinga, a Unit 4 Agresso vezérigazgatója elmondta: „Ez a felvásárlás hatalmas jelentőségű cégünk számára, hiszen a CODA kulcsfontosságú szerepet tölt majd be növekedési stratégiánkban. Szilárd meggyőződésem, hogy egyre inkább globalizálódó, üzleti szoftvereket gyártó vállalkozásként az újonnan egyesült szervezet előtt fantasztikus jövő, a mukatársak, ügyfelek és részvényesek előtt pedig izgalmas lehetőségek állnak.”

„A sikeres üzleti tevékenységet folytató CODA egy sor közkedvelt termékkel, kategóriája legjobbjának tartott pénzügyi gazdálkodási rendszerrel rendelkezik, amelyek köre nemrégiben kibővült a Neon termékcsomaggal is. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a CODA ügyfeleit és termékválasztékát a jövőben is támogassuk. Nagyon várjuk, hogy a CODA munkatársaival és vezetésével együttműködve tovább bővítsük közös vállalkozásunkat.”

Az ajánlattal kapcsolatban további részletek a www.agresso.com címen találhatók.

Kulcsszavak: Coda-hu +céginfo

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szűkülő piacon bővül a Pepita.hu

A Pepita Group Zrt. hazai bruttó forgalma 30, külfölddel együtt 44 százalékos növekedést mutat az első negyedév eredményei alapján. Kinőtte magát: levetkőzte a csupán baba-mama jelleget, a hazai műszaki és elektronikai területen lévő erős piaci verseny ellenére is e termékkategóriákban Magyarországon 57 százalékos bruttó forgalomnövekedést ért el.

2024. május 3. 14:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55