A T-Home kínálatában is elérhető az Xbox LIVE szolgáltatás

forrás Prim Online, 2010. november 22. 16:38

2010. november 10-től Magyarországon is elérhetővé vált az Xbox 360 konzol online rendszere, az Xbox LIVE szolgáltatás, amely mostantól a T-Home ajánlataiban is megtalálható.

A világ egyik legnagyobb online játékos közösségeként ismert, több mint 25 millió aktív felhasználóval rendelkező Xbox LIVE szolgáltatás hazai bevezetése újabb mérföldkő az otthoni szórakoztatásban, hiszen az élmények megosztása mellett mostantól az online ismerősök tudása is összemérhetővé válik. Mindez nemcsak otthoni kikapcsolódásra, hanem barátokkal és ismerősökkel való közös játékra is lehetőséget biztosít. Az Xbox LIVE előfizetést és Kinect szenzort tartalmazó csomag érdekessége, hogy a játékosok kontroller nélkül, a teljes testüket használva játszhatják a videojátékokat.

Az XboxLIVE szolgáltatással előfizetési díj nélkül személyes profil készíthető, amely a játékos nevét (Gamertag) és az őt megtestesítő figurát (Avatar) tartalmazza. Ezen kívül fényképek megosztására, az Xbox LIVE Piactéren (Marketplace) való böngészésre, játékdemók letöltésére, az Xbox LIVE Arany tagsággal együtt multiplayer módban történő játékra vagy a Video Kinect segítségével video-beszélgetésre is kiválóan alkalmas.

A T-Home – a Digitális Otthon kínálatában megtalálható szolgáltatásain belül – a meglévő Xbox 360 Elite FIFA VB és Családi csomagokat váltja le az új Xbox Exkluzív Gamer és Xbox LIVE + Kinect ajánlatokkal. Az új csomagokat a korábbi ajánlathoz hasonlóan meghatározott T-Home és T-Mobile havidíjas internet-előfizetések mellé lehet megvásárolni – sikeres hitelminősítési eljárás esetén – részletfizetéssel, vagy egy összegben, kedvező feltételekkel.

A kamatmentes részletre történő vásárlást a meglévő T-Home vagy T-Mobile internet-előfizetéssel rendelkező, illetve új szélessávú internetes csomagra előfizetők választhatják az internetre vállalt 1 év hűségidővel, meghatározott internetszolgáltatások és a www.t-home.hu oldalon részletezett további feltételek esetén.

A csomagok tartalma:

  • Az Xbox 360 Exkluzív Gamer csomag: 4 GB-os konzol, 12+2 havi Xbox LIVE Arany tagság, játékok (Forza Motorsport 3, Halo 3: ODST)
  • Az Xbox 360 Live + Kinect csomag: 250 GB konzol, 12+2 havi Xbox LIVE Arany tagság, Kinect szenzor, játékok (Kinect Adventures, Forza Motorsport 3, Halo 3: ODST)
  • Az Exkluzív Gamer és a Live+Kinect csomag mellett külön is megvásárolható a LIVE Arany tagság egyösszegű vásárlási lehetőséggel (12+2 havi tagságot tartalmaz).
Kulcsszavak: T-Home-hu Xbox

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagy hatótáv, nagy lehetőségek

A GreenGo, Budapest máig egyetlen teljesen elektromos autómegosztója olyan, nagy hatótávú autókkal bővítette flottáját, amik még egy lépéssel közelebb visznek ahhoz, hogy búcsút mondhassunk a saját autónak.

2024. május 1. 12:03

Stratégiai partnerséget kötött a Continental a DeepDrive-val

A Continental technológiai vállalat stratégiai partnerséget kötött a müncheni székhelyű DeepDrive-val az elektromos járművekhez szükséges alapvető technológiák továbbfejlesztése érdekében. 

2024. május 1. 10:21

A CineBeam Q-val újra megkezdi a projektorok forgalmazását Magyarországon az LG

Az LG az elmúlt években nem értékesített projektorokat a magyar piacon, 2024-ben azonban újra visszatérnek a cég otthoni vetítői. Az első modell, ami újra nálunk is kapható, rögtön egy újdonság: a januári CES-en bemutatott LG CineBeam Q, ami egy kompakt, szinte műtárgyként is értelmezhető 4K projektor. A készülék egyelőre kizárólag az LG webáruházában kapható, itt viszont 15% kedvezményt kapnak azok, akik elsőként megrendelik a terméket.

2024. április 30. 16:17

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14