Új HP minden egyben PC-k állítható érintőképernyővel

Széll Zoltán, 2011. február 12. 17:23

A HP bemutatta az első olyan érintőképernyős minden egyben (AIO) asztali PC-ket, amelyeknek a képernyője maximum 60 fokkal hátrahajtható. Ez a képesség a felhasználóknak lehetővé teszi, hogy a képernyő pozícióját mindig az igényeiknek legjobban megfelelő szögbe állítsák.

Az új TouchSmart610 Consumer PC és a HP TouchSmart 9300 Elite Business PC ezt a képernyőkezelési megoldást kínálja a felhasználóknak, hogy munkájukat akár hosszú időn keresztül is a lehető  legkényelmesebben végezhessék.

Mind a HP TouchSmart610 Consumer PC, mind a HP TouchSmart 9300 Elite Business PC 23 hüvelykes HD képernyőt tartalmaz, amely 5-fokonként maximum 60 fokig dönthető. A LED hátoldali megvilágítású LCD képernyő optimális látószöget támogat akkor is, amikor megdöntjük azt, mig a fejlett többérintő-technológia a pontos kezelést teszi lehetővé.

Az új minden egyben (AIO) HP TouchSmart PC-k nagy előnye, hogy kevés helyet foglalnak el az asztalon és ezért akár otthoni, akár irodai környezetben jól használhatók, elegáns, formatervezett kivitelükkel jól illeszkednek a szoba vagy az iroda bútoraihoz.

Az új szoftverek és a Beats Audio hangrendszer személyre szabható szórakozást biztosítanak a felhasználóknak. A HP TouchSmart szoftver legújabb változata a HP ToucSmart610 Comsumer PC-t, könnyen használhatóvá és nagyon komfortossá teszi. Megengedi a böngészést a weben, a fényképek szerkesztését, vagy a hozzáférést a szociális hálózatokhoz.

A HP TouchSmart610 Consumer PC egyik legfontosabb jellemzője a Beats Audio. Ezt a nagy teljesítményű technológiát a HP és a Beats (Dr. Dre) közösen fejlesztettek. A Beats Audio a felhasználóknak megengedi a zene hallgatást fejhallgatón vagy hangszórokon keresztül stúdió minőségben. Ennek a modellnek egy további fontos jellemzője még az új HP LinkUp alkalmazás, amely a felhasználóknak megengedi, hogy asztali PC-jüket vezeték nélkül csatlakoztathassák a noteszgépükhöz egy otthoni hálózaton keresztül.

A HP TouchSmart 9300 Elite Business PC a HP nagy teljesítményű érintőtechnológiát a lényeges üzleti technológiákkal kombinálja.

A HP TouchSmart 9300 hatalmas számítási teljesítményét  a második generációs Intel Core processzorok biztosítják. Az új AIO asztali PC max. Intel Core i7-2600 (3,40 GHz, 8 MB L3, 4 mag) processzort, Intel H67 lapkakészletet, maximum 16 GB, kétcsatornás 1333 MHz DDR3 SDRAM memóriát, maximum 1 TB-os SATA (7200 rpm) merevlemezes meghajtót, maximum 160 GB-os SSD meghajtót, vagy maximum 320 GB-os (7200 rpm) SATA SED tárolót, slicc betöltésű  Kék-sugár optikai meghajtót, ATI Radeon HD 5450 (1 GB VRAM) vagy NVIDIA GeForce GT 425M (1 GB VRAM) garfikus kártyát, 7x USB 2.0 kaput, mikrofon bemenetet, IR-Emitter infra-kimenetet (csak w/TV vevő esetén), TV Coax csatlakozót (csak w/TV vevő esetén), 6 az 1-ben kártyaolvasót, 23 hüvelykes, széles, WLED hátoldali megvilágítású BrighView LCD képernyőt, 1x Realtek 8111EDL 10/100/1000 Ethernet csatolót, 802,11 b/g/n vezeték nélküli modult, PCIe Mini vezeték nélküli határfelületet (opció), Bluetooth vezeték nélküli modult (opció), HD hangrendszert, integrált nagy teljesítményű 2.0 hangszórókat, integrált „kétmikrofon” tömböt, 2 megapixeles full HD webkamerát és előre telepített Windows 7 Professional 32-bit vagy Windows 7 Professional 64-bit operációs rendszert tartalmaz.

A HP ToucSmart610 Consumer PC már kapható az Egyesült Államokban 899,99 dolláros induló áron. A HP TochSmart 9300 Business PC az Egyesült Államokban előreláthatóan májusban lesz kapható.

Kulcsszavak: PC HP

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50