Kiváló Szolgáltató tanúsítást kapott a HP a TSIA-tól

Farkas Miklós, 2011. október 16. 17:49

A HP „Excellence in Service Operations” (Kiváló Szolgáltató) tanúsítást kapott a TSIA-tól (Technology Services Industry Association) a személyi számítógépekhez és nyomtatókhoz nyújtott támogatás és szerviz kimagasló színvonaláért az európai, közel-keleti és afrikai országokat tömörítő EMEA-régióban. A HP immár második alkalommal részesült a rangos elismerésben.

„A folyamatos támogatás mellett arra összpontosítunk, hogy mindig ügyfeleinket állítsuk az első helyre, és már az első adandó alkalommal pontosan az igényeik szerint teljesítsünk” – mutatott rá Gilbert Rossi, a HP EMEA Személyi számítógépek divíziójának (PSG) ügyfélszolgálati alelnöke. „Ez a tanúsítás azt bizonyítja, hogy a PC-inket és nyomtatóinkat megvásárló ügyfelek bízhatnak benne, hogy a HP mindenkor támogatja őket és termékeit.”

A rangos, független szakmai elismerés odaítélését a telefonos támogatás, a hibaelhárítási és webes szolgáltatások átfogó vizsgálata előzte meg. A TSIA auditorai közel 300 szempont alapján hasonlították össze a bevált iparági gyakorlattal a HP által nyújtott támogatást (pl. vezetői elkötelezettség, tehetségmenedzsment, támogatási eszközök és technológia, működési mérőszámok), és olyan alapelemeket is értékeltek, mint a stratégia, a marketing, a hagyományos és az önkiszolgáló támogatás és hibaelhárítás. „Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy elismerték folyamatos törekvésünket az ügyfeleinknek nyújtott támogatás tökéletesítésére” – jelentette ki Joan Cañigueral, a HP EMEA Képalkotási és nyomtatási divíziójának ügyféltámogatási alelnöke.

„A HP egyértelműen kiválóságra törekszik. Ez mind az auditálás során szerzett benyomások, mind pedig az elért eredmények alapján nyilvánvaló” – nyilatkozta Thomas W. Pridham, a TSIA Szervezetfejlesztési szolgáltatásokra szakosodott részlegének alelnöke és ügyvezetője. „Az ’Excellence in Service Operations’ tanúsítástovább segíti a HP-t az ügyfeleknek tett ígéretei teljesítésében.”

A TSIA ellenőrei alaposan megvizsgálták a HP vállalatirányítási szabályait és eljárásait, és a döntés előtt egy több mint 20 év szakmai tapasztalattal rendelkező auditorokból álló testület szigorú helyszíni ellenőrzésnek vetette alá a szervezetet. A szerviz és a támogatás mind az üzleti, mind pedig a magánfelhasználók számára fontos tényező a számítógép- és perifériavásárlásnál – a díj ékesen bizonyítja a HP töretlen elkötelezettségét, hogy mindenkor tökéletes ügyfélélményt nyújtson számukra.

Kulcsszavak: HP TSIA

Online üzlet ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tovább terjeszkedik Európában a magyarországi Rukkola

A Rukkola Magyarország első és legnagyobb online könyvcserélő oldala Erdély után elindult Angliában is Swappybook néven (www.swappybook.co.uk).

2016. június 16. 15:18

Digitalizáció a szállodaiparban

A hotelfoglalások több mint 50 százaléka immár digitális csatornákon keresztül történik – áll a Roland Berger tanulmányában.

2016. június 15. 05:30

Átadták az Év Internetes Kereskedője 2016 díjakat

Vége a találgatásnak, megvannak az Év Internetes Kereskedője díj 2016 nyertesei. A SzEK.org az eNet és az IVSZ szervezésében megvalósult versenyben idén 10. alkalommal hirdették ki a legjobbakat.

2016. június 8. 15:02

Minden 25. forintot a neten költenek el a magyarok

A magyar online kiskereskedelmi forgalom az elmúlt években dinamikus növekedést produkált, nem volt ez másképp a tavalyi évben sem.

2016. június 7. 16:03

Tickething: közel 50 milliós befektetést kapott egy frissen indult magyar startup

Idén március végén indult a Tickething nevű, e-belépőjegyek adás-vételére szakosodott magyar startup, mely a feleslegessé vált koncert-, fesztivál és egyéb esemény belépőjegyek adás-vételére kínál online piacteret. 

2016. június 7. 10:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50