Egy hazai tanácsadócég is Windows Azure Circle partnerré vált

forrás: Prím Online, 2013. április 18. 08:02

A Stratis vezetési tanácsadócég csatlakozott a Microsoft Windows Azure Circle Partner programjához, amelyet kevesen mondhatnak el magukról a régióban. A megkülönböztetett figyelmet a bizonyított technológiai sikereiknek és az ügyfelek iránti elkötelezettségének köszönhetik.

A Stratis vezetési tanácsadócég a mai napon bejelentette, hogy a Microsoft felkérésére csatlakozott a Windows Azure Circle Partner programhoz. Ez a vállalat specializált partnerszervezeteinek csoportja, amely telepítéstervezési szolgáltatásokat biztosít olyan szervezeteknek, amelyek érdeklődnek az adatok felhőbe történő áttelepítése iránt a Windows Azure platformmal.

 

A Stratis 2012-ben életre hívott új, Alkalmazás Szolgáltatások üzletága nagyvállalati architektúra, alkalmazás-racionalizálási és -modernizációs, cloud integrációs, valamint alkalmazás-biztonsági és kockázatkezelési témakörökben nyújt tanácsadást. A piacon egyedülálló módon az üzletágon belül több, a Cloud Security Alliance által kiadott minősítéssel (CSSK) is rendelkező szakember képes biztosítani a felhő alapú megoldások biztonságos kezelését, fejlesztését, ami garanciát jelenthet a megoldástól egyelőre még sokszor ismerethiány miatt ódzkodó cégvezetők számára is.

 

 „Azt gondolom, joggal lehetünk büszkék rá, hogy a hazai tanácsadócégek közül elsőként válhattunk a Windows Azure Circle program tagjává, ismereteim szerint a régióban is csak igen kevés cég mondhatja ezt el magáról. Ezzel a megállapodásunkkal egy naprakész technológiai és szolgáltatási megoldással egészítjük ki a piac széles kínálatára támaszkodó tanácsadói és szakértői hátterünket. A Stratis továbbra is aktívan keresi a potenciális szállítói együttműködéseket és partnerségeket, hogy ügyfeleinknek a legkorszerűbb know-how-k alapján tudjuk élenjáró működési modelleket kínálni” – mondta el a megállapodással kapcsolatban Mezei Ferenc, a Stratis Alkalmazás Szolgáltatások üzletágának vezetője.

 

A Stratis Windows Azure Circle program partnerkénti elismerése bizonyítja, hogy a vállalat képes olyan nyilvános felhőalapú megoldásokat nyújtani, amelyek megoldást jelentenek a mai üzleti kihívásokra” – mondta Jon Roskill, vállalati alelnök, Worldwide Partner Group, Microsoft Corp.

 

A Windows Azure Circle programhoz történő csatlakozással a Stratis bizonyította a Microsoft felhőalapú technológiái terén szerzett szakértelmét, valamint a nyilvános felhő jövőbeni sikerei iránti elkötelezettségét.”

 

A Microsoft Partner Network segítségével a partnerek megerősíthetik képességeiket, melyekkel bizonyíthatják a legújabb technológiák terén megszerzett vezető pozíciójukat a piacon, megfelelőbb szolgáltatásokat nyújthatnak az ügyfeleiknek a rendszerben lévő 640 000 Microsoft partnerrel, és könnyedén csatlakozhatnak a világ egyik legaktívabb és leginkább sokszínű hálózatához.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Közzétette első negyedéves pénzügyi jelentését az LG Electronics

Az LG Electronics Inc. (LG) 2024 első negyedévében 21,09 ezer milliárd dél-koreai von konszolidált árbevételt és 1,33 ezer milliárd von működési eredményt ért el. 

2024. április 30. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14