Közeleg az idei Internet Hungary

"Fiúk az adatbányából"

Czipperer Dia, 2013. október 1. 10:37

Két hét múlva, október 15. és 16. között immáron tizennegyedik alkalommal gyűlnek össze az infokommunikációs szakmai legjobbjai Siófokon az Internet Hungary Konferencián, ahol számos fontos témát  igyekeznek megvitatni minél több szemszögből.

A kétnapos konferencián az előadások négy teremben zajlanak: a távközlési és informatikai vállalkozások vezetői, valamint az országos kereskedelmi és közszolgálati médiumok is képviseltetik magukat. Emellett a nagy lapkiadók és reklámügynökségek, valamint az e-kereskedelemmel és e-gazdasággal foglalkozó hazai KKV-k képviselői, az államigazgatás érintett területeinek szakemberei, az internetes és médiajoggal foglalkozó jogi szakemberek, kutatók, tanácsadók, illetve felsőoktatási intézmények oktatói és diákjai is is ott lesznek Siófokon a Hotel Azúrban. 

 

Magyarország legtöbb embert vonzó (átlag 1100-1300 résztvevő) és sokak szerint leginkább meghatározó szakmai rendezvénnyé nőtte ki magát az Internet Hungary. Nem véletlenül, hiszen a két nagy alatt négy szekcióban számos kulcsfontosságú téma terítékre kerül színvonalas előadók tolmácsolásában.

 

 

 

Ízelítő a tartalomból:

 

- Információ, pénz, hatalom:  Döntések meghozatalának szempontjai

- Big Data = Big Brother vagy Big Business?

- To cloud, or not to cloud? That is the question?

- CTLR+ALT+DEL, és gondoljuk újra az internetet

- XY és Z! Bemutatkoznak a „Z” generáció képviselõi

- Online reklám: A felhasználóbarát digitális hirdetési eszközök

- Online Média: A tartalomkirály (idõnként) meztelen

- E-kereskedelem: Hozzuk létre „E-élettársunkat”! (Nem lehetetlen!)

- Robbanás előtt a médiapiac? Az online videó már a spájzban van

- A figyelemfelkeltés művészete

- A felhasználóbarát website

- Legyen élmény az online fizetés!

 

 

A konferenciához hivatalos mobilalkalmazás is letölthető, mely segítségével könnyebben eligazodhatunk a programok között. Az applikáció Android és iOS operációs rendszerre érhető el.

 

Bővebben a konferenciáról és a programokról a hivatalos oldalon lehet tájékozódni.

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megszemélyesítés: a vezérigazgató bőrébe bújt hacker

Valószínűleg Ön is hallott már a social engineering technikáról, azaz a pszichológiai manipuláció azon formájáról, melynek célja, hogy az emberek megtévesztve önkéntelenül érzékeny információkat áruljanak el. Az ESET kiberbiztonsági vállalat most a kiberbűnözők egy kevésbé ismert, de egyre gyakoribb támadási technikájára, a megszemélyesítésre hívja fel a figyelmet. 

2021. július 20. 14:45

Kihirdették a 15 millió forint összdíjazású Vodafone Digitális Díj nyerteseit

A Vodafone Magyarország Alapítvány kihirdette a 15 millió forint összdíjazású Vodafone Digitális Díj nyerteseit. 2021-ben közel 120 pályamunka érkezett be, melyek közül összesen 9-et díjaztak: 8-at a három, korunk kihívásaira reflektáló kategória – Digitális Egészségügy, Digitális Oktatás, Bolygónk és Fenntarthatóság – valamelyikében, emellett pedig egy Dolgozói Különdíjat is kiosztottak. A díjazott projektek között megtalálhatóak egészségügyi monitoring rendszerek, különböző digitális oktatási platformok és applikációk, de vízalatti önműködő robotot, illetve a mezőgazdaság digitalizációját segítő megoldást is díjazott a Vodafone Alapítvány. 

2021. július 8. 11:10

Új vezető irányítja a Telenor Magyarország egyik leginnovatívabb igazgatóságát

2021 júniusától Pomezanski Máté irányítja a Telenor Magyarország digitális termékekért felelős igazgatóságát. Az új igazgató 6 éve dolgozik a vállalatnál, és többek között kiemelt szerepet vállalt az 5G és az üzleti partnerek számára biztosított fix internet szolgáltatások sikeres megtervezésében és bevezetésében.

2021. július 1. 15:24

Még nagyon kevesen vetik be az építőipar "csodafegyverét"

A magyar építőipar hároméves lemaradásban van, nem a Nyugathoz, önmagához képest, hangzott el a Portfolió által szervezett, Építőipar 2021 elnevezésű konferencián. A lemaradás okát az előadók szerint az ágazat digitalizációs visszamaradottságában kell keresni. A megoldás a BIM (Building Information Modelling), vagyis az épületinformáció-modellezés széleskörű elterjedése, alkalmazása, amely lehetővé teszi, hogy az adott projektek résztvevői összehangoltan tudjanak dolgozni a közös információs térben a tervezéstől kezdve a kivitelezésen át egészen az elkészült épületek üzemeltetéséig.  

2021. június 18. 11:50

Idén Szemerédi Endrének ítélték a Neumann professzori címet

2021-ben Szemerédi Endre matematikus elméleti számítástechnikához való több évtizedes hozzájárulását, illetve a matematika fejlődése kapcsán végzett munkásságát ismerte el a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) szenátusa és a Neumann Társaság  a Neumann János professzori címmel.

2021. május 31. 11:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53