Az amerikai okostelefon-használók már reggel appoznak

Czipperer Dia, 2013. október 16. 13:04

A Statista felmérése szerint az amerikai okostelefon-használók nagy részének a reggeli kelésnél az első dolga, hogy telefonját nyomkodja.

Az amerikai okostelefon-usereket vizsgáltákmashable.com/2013/10/15/apps-morning-commute/, mennyire függnek telefonjuktól. Az eredmények szerint jelentősen, hiszen kelés után sokuk első dolga, hogy a telefonjukat magukhoz vegyék, és nem csak azért, hogy kinyomják az ébresztést, hanem valamilyen alkalmazást használnak. Az okostelefon tulajdonosok 84%-ának a napi rutin része a reggeli apphasználat.

 

A legnépszerűbb ezen a téren az e-mailek olvasása (67%), és csak ezután fontos az, milyen idő is várható az adott napra (45%). A közösségi média áll a harmadik helyen a felmérés szerint 40%-kal. A hírek a reggeli rangsorban a negyedik helyen állnak (35%), majd ezt követi a többi lemaradva a top 5-től (lásd az ábrán).

 

 

Az okostelefonok elterjedése jelentősen megváltoztatta a felhasználói szokásokat, így valószínűleg nem csak az Egyesült Államokra jellemző ez a mentalitás. A hazai felmérések feltehetően hasonló képet mutatnának.

 

Forrás: Mashable.com

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

3 ok, amiért a KKV-knak szükségük van a mesterséges intelligenciára a hálózatmenedzsmentben

A mesterséges intelligencia ma már mindenhol jelen van. Ami a hálózatépítést illeti, az irányítás és a kiberbiztonság terén olyan jelentős változások tapasztalhatók, amelyek egyszerűsíthetik a működést és csökkenthetik a kis- és középvállalkozások költségeit. 

2024. május 26. 15:37

Megérkezett az első tömeggyártásra szánt humanoid robot a Unitree-től

A Unitree Robotics bemutatta G1 modelljét, amely a vállalat második általános célú humanoid robotja. A bejelentés azonnal szenzációt keltett, mivel a robot könnyedén megbirkózik az olyan feladatokkal is, mint egy szódásüveg kinyitása, a diótörés, a nehéz tárgyak szállítása, vagy a hegesztés, ráadásul tömeggyártásra alkalmas, piacérett formában van.

2024. május 26. 13:50

5 dolog, amit már most könnyen digitalizálhatnánk a munkában

Már régen elmúltak azok az idők, amikor minden szerződést és számlát papír alapon, postai úton kellett eljuttatni a célszemélyhez, és egy ideje már a céges irattárakat is szerverekre cseréltük. A mai napig vannak viszont olyan feladatok, amelyeket manuálisan vagy személyesen végzünk – ahelyett, hogy már elérhető technológiai megoldásokra bíznánk magunkat. Íme öt olyan tevékenység, amit már a jelenleg elérhető eszközökkel is könnyen digitalizálhatnánk a mindennapokban.

2024. május 26. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17