Percenként 700 Samsung készülék talál gazdára

Farkas Norman, 2013. november 2. 14:10

Naponta több, mint egymillió, azaz percenként cirka 700 Samsung nevével fémjelzett okostelefont és táblagépet vásárolnak világszerte, így a dél-koreai gyártó akár 350 millió kütyüt értékesíthet ebben az évben.

A Samsung alelnöke, David Eun elárult néhány infót a gyártó mobil eszközeinek népszerűségéről. Szavaiból kiderült, hogy naponta körülbelül egymillió Samsung okostelefont és táblagépet vásárolnak a felhasználók világszerte, így valószínű, hogy a cég ebben az évben összesen több, mint 350 millió készüléket értékesít.

 

Vajon miért ilyen kelendőek a dél-koreai óriás termékei? Nos, az eladások nagy száma nyilván annak köszönhető, hogy a Samsung szinte minden szegmensben jelen van az androidos készülékek piacán, s nem sajnálja a pénzt a marketingre, így kínálat is van bőven, a felhasználók pedig tudják, milyen modellek közül válogathatnak.

 

A siker további oka, hogy a gyártó semmit nem bíz a véletlenre: vannak versenyzői a Windows Phone platformon és már készülnek a Tizen OS rendszerű kütyük is. Ugyancsak megemlítendő, hogy a cég élen jár a fejlesztésekben, például már van hajlított kijelzős mobilja és okos karórája is. Eun egyébként megjegyezte, hogy a viselhető eszközök új teret nyitottak meg a vállalt előtt, s ezen a fronton is nagy sikerre számítanak – amit valószínűleg el is érnek, ha folytatják stratégiájukat.

 

[Forrás: Übergizmo]

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Közzétette 2020-as fenntarthatósági jelentését a Raben Group

„Drive to Sustainability” címmel jelentette meg legújabb jelentését a Raben. Ez az eddigi legátfogóbb és legrészletesebb, a teljes cégcsoportot reprezentáló összefoglaló, amely számos mérőszám mellett több mint ezer érdekelt fél véleményét is tükrözi. A 2020-as jelentés a vállalatirányítási, környezeti, társadalmi és gazdasági hatásokra összpontosítva azt is bemutatja, hogy a cég miként járul hozzá az ENSZ globális céljaihoz.

2021. június 14. 16:55

Apák napja: négy extra hét az újdonsült apukáknak, ingyen beszélgetés és adat az ügyfeleknek

A törvényileg biztosított öt napon felül, további négy hét fizetett szabadságot biztosít a Telenor július 1-től azoknak a munkavállalóknak, akiknek partnere gyermekvállalás miatt szülési szabadságra megy. A bejelentés a vállalat azon családbarát intézkedéseinek következő állomása, amelyek a dolgozók jól-létét, a munka és a magánélet egyensúlyának megtartását célozzák. A Telenor az ügyfeleknek apák napja alkalmából ingyen beszélgetést, a magyar-francia EB-meccs idejére pedig korlátlan adatforgalmat kínál. – Videó üzenet a Telenor vezérigazgatójától.

2021. június 14. 15:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40