Új tagok a Synergon igazgatótanácsában és audit bizottságában

MTI Sajtóadatbank, 2013. december 10. 08:38

A Synergon Informatika Nyrt. hétfőn megtartott rendkívüli közgyűlése új igazgatótanácsi és audit bizottsági tagokat választott - tette közzé a társaság a BÉT honlapján hétfőn.

A közgyűlés az igazgatótanács és az audit bizottság tagjává választotta Papp Csabát és Pap-Józsa Dávidot. Az igazgatótanács új tagjai megválasztásukkor közvetlenül nem rendelkeztek Synergon-részvényekkel. A Synergon igazgatótanácsának tagjai december 9-től: Gansperger Gyula elnök, Dobos Attila vezérigazgató, Jeszenszky Zoltán, Adrej Girutskiy, Papp Csaba és Pap-Józsa Dávid.

Kulcsszavak: +céginfo Synergon

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Continental budapesti gyára „Megbízható Munkaadó” díjat kapott

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén többek között a Continental budapesti telephelyét, a Continental Automotive Hungary Kft.-t díjazta a „Megbízható Munkaadó” címmel – melyet 2022-ben a teljes magyarországi Continental csoport nyert el. A rangos díjat az újonnan bevezetett szabályok értelmében a győztes az eddigi kettő helyett, immáron három évig tudhatja magáénak. Az elismeréssel azon cégeket tüntetik ki, amelyek példaértékű módon gondoskodnak dolgozóik munka-, valamint életkörülményeiről.

2024. május 20. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59