A Microsoft kitolja a Windows 8.1 frissítési határidejét

Czipperer Dia, 2014. május 13. 10:19

Múlt hónapban jelentette be a Microsoft Windows 8.1 frissítését, amellyel kapcsolatban akkor közölték, hogy aki frissíteni szeretne, május 13-ig teheti meg. A vállalat most kiterjesztette a határidőt.

A Windows 8.1 felhasználók még május 13. után is frissíthetik operációs rendszerüket. A korábban megszabott május 13-ai határidőt kiterjesztette a Microsoft. A felhasználók egészen június 10-ig tudják letölteni a frissítést. Ennek egyik oka lehet a Techspot szerint, hogy sokan szinte azonnal problémákba ütköztek a telepítésnél. Bár azóta kiadtak számos hibajavítást és megoldást, a problémák sok esetben továbbra is fennállnak.

 

A Microsoft hivatalos blogján számolt be arról, hogy kiterjeszti a frissítés határidejét, ugyanis azt tapasztalják, hogy bár már sokan élvezik a frissített rendszer előnyeit, akadnak még szép számmal, akik még nem telepítették. A Microsoft ebben a bejegyzésben – ahogy már korábban – is tájékoztatta a felhasználókat arról, hogy aki nem frissíti rendszerét, a jövőben nem kap frissítéseket.

 

 

Azt javasolják, ha bárki problémába ütközne a frissítés során, az olvassa el a témában írt bejegyzésüket, illetve írják meg az ezzel kapcsolatban felmerülő kérdéseiket a Windows közösségi fórumára.

 

Az üzleti felhasználók számára szélesebb határidőt szabott meg a Microsoft, ők egészen augusztus 12-ig frissíthetik a rendszert. Azoknak, akiknek be van állítva az automatikus frissítés, nem kell tenniük semmit, a Windows frissítéseken keresztül megkapják ezt az update-et is. Akik viszont nem használják ezt az opciót, azoknak le kell tölteni, és maguknak feltelepíteni a frissítést.

 

A frissített változat számos újdonságot kínál, többek között a közvetlen asztalra bootolás lehetőségét, valamint a bekapcsoló és a keresőgomb opciót a Start képernyőn.

 

 

 

Forrás: Techspot.com

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

Exkluzív budapesti esemény keretében mutatták be a hazai szakmai közönségnek május 23-án, az Everguest Intelligence-t. A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése pedig már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, mostanra pedig már több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára. Azóta a szoftvert már nemzetközi környezetben, Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol kitörő sikert aratva. Az eseményen szó esett az AI emberi vonatkozásairól is.

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

Az SAP SE bejelentette, hogy három évre, 2028 végéig meghosszabbította Christian Klein vezérigazgatói megbízatását és igazgatótanácsi tagságát. A társaság egyúttal meg is erősítette Klein szerepét, az Igazgatóság elnökévé nevezve őt ki, korábbi szóvivői státusza helyett.

2024. május 7. 13:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02