Hárman is távoznak a Magyar Telekom Csoport felsővezetéséből

forrás: Prím Online, 2014. november 7. 13:38

A Magyar Telekom ma bejelentette, hogy Pataki Róbert, a Társaság Üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettese, 2014. november 6-ai hatállyal távozott a Társaságtól. Két másik embertől is megválik a cég: az üzletfejlesztési igazgatótól és az Origo vezérigazgatójától is elbúcsúznak. 

A Magyar Telekom közleményében tájékoztatott arról, hogy Pataki Róbert, Üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettes szerepét a jövőben más veszi át, ám erről majd csak később születik döntés. Egyelőre még nem tudni, miért és milyen körülmények között távozik posztjáról.

 

Később az is kiderült, hogy Pukler Gábor innovációs és üzletfejlesztési igazgató , valamint az Origo Zrt. vezérigazgatója, Vaszily Miklós is távozik a vállalattól.

 

A Hvg.hu információi szerint mindhárman közös megegyezéssel távoznak. A döntésről hristopher Mattheisen, a Telekom vezérigazgatója tájékoztatta a szerkesztőséget, ám a lépést nem indokolta, elmondása szerint ugyanis folyamatban lévő vizsgálatról nem beszélhet.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Continental budapesti gyára „Megbízható Munkaadó” díjat kapott

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén többek között a Continental budapesti telephelyét, a Continental Automotive Hungary Kft.-t díjazta a „Megbízható Munkaadó” címmel – melyet 2022-ben a teljes magyarországi Continental csoport nyert el. A rangos díjat az újonnan bevezetett szabályok értelmében a győztes az eddigi kettő helyett, immáron három évig tudhatja magáénak. Az elismeréssel azon cégeket tüntetik ki, amelyek példaértékű módon gondoskodnak dolgozóik munka-, valamint életkörülményeiről.

2024. május 20. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59