Az amerikaiak 7%-a használja az internetet a telefonján keresztül

Vértes Judit, 2015. április 6. 15:34

A Pew KutatásiKözpont által végzett felmérés szerint bár a felnőtt amerikaiak 89%-a használja rendszeresen az internetet, mindössze hét százalékuk teszi ezt mobileszközön keresztül.

A legtöbb embernek több eszköz is rendelkezésre áll az internet elérésére, tablet, asztali gép, laptop, okos telefon,  mégis csak kis részük csatlakozik a telefonján keresztül. A Pew tanulmánya szerint ennek az aránynak a kevésbé képzett kisebbségek az okai. A 18-29 éves korosztály 15%-a teljes mértékben a telefonján keresztül használja az internetet.

 

A kisebb jövedelmű háztartások esetén gyakoribb volt a mobilkészülékek használata, négyszer annyian nyújtottak be közülük ilyen eszközön keresztül pályázatot álláshirdetésre, mint azok, akiknek jövedelme meghaladja az évi 30 ezer dollárt.

 

Az adatokat múlt év októberétől decemberig gyűjtötték.

 

 

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tovább terjeszkedik a belga-magyar logisztikai raktárfejlesztő-vállalat

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 m2 alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar-Vármegyei székhely térségében. A kitűnő lokációjú beruházásra a debreceni repülőtér és az épülő BMW gyár közelében kerül sor. 

2024. április 24. 14:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50