Továbbra is lefelé ívelő pályán a Samsung

A Samsung tájékoztatója az első negyedéves bevételekről

Vértes Judit, 2015. április 8. 08:19

Még mindig nem sikerült utolérnie magát a dél-koreai techóriásnak. A friss negyedéves bevételeket tekintve továbbra is csökkenő profittal számolhatnak.

A Samsung kiadta tájékoztatóját az első negyedéves bevételeiről. A koreai óriás vállalat a 47 billió won (körülbelül 43,2 milliárd dollár) bevételből 5,9 billió won (mintegy 5,4 milliárd dollár) nyereségre számít.

 

A vállalat nem tudott változtatni az előző évi csökkenő tendencián, a nyeresége a tavalyi első negyed év 8,2 milliárd dollár nyereségnek alig több mint kétharmada. Az első negyedéves bevételt 10%-kal kevesebbre becsülik a tavalyinál – akkor 51,8 milliárd dollár volt.

 

A vállalat a teljes pénzügyi jelentést a hónap folyamán adja ki.

 

Forrás: GSMArena.com

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új gyártóbázist nyit az Eaton Finnországban

A szünetmentes tápegységek (UPS) piacán tapasztalható erős növekedésre reagálva az Eaton egy új, korszerű üzemmel növeli gyártókapacitását Helsinkiben. Az UPS-rendszerek iránt különösen az adatközpontok ágazatában nagy a kereslet, ahol az AI-alapú alkalmazások és a digitális adatkezelés nagy feldolgozási igényei miatt létfontosságú a folyamatos áramellátás és valószínűsíthető a bővítés szükségessége. Ezeket a rendszereket széles körben használják az áramkimaradások és a feszültségingadozások ellen, mind a kereskedelmi és ipari épületekben, mind pedig az egészségügyi ágazatban egyaránt.

2024. május 29. 17:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52