Új prémiumkategóriás telefon a világpremierrel egyidőben

forrás: Prím Online, 2016. április 9. 12:26

A nagyszabású londoni premier után alig néhány nappal a Huawei  Magyarországon is bemutatta legújabb okostelefonját, a P9-et, a Veletech telekommunikációs és informatikai kiállításon. Ez a készülék április 27-től lesz kapható (de már hétfőtől előrendelhető), míg a A P9 „nagytestvére”, a szintén Londonban bemutatott Huawei P9 Plus Single SIM-es verziója várhatóan 2016 június közepétől vásárolható meg.

 

A P9 a Huawei és az ikonikus fényképezőgép-gyártó, a Leica Camera AG együttműködésének első terméke. „Az okostelefonnal történő fényképezés kiemelten fontos a Huawei számára, hiszen ezek a készülékek jelentős szerepet játszanak a fényképezés világában: a fogyasztók több milliárd fényképet készítenek az okostelefonjaikkal évente világszerte.” - mondta el Seth Wang, a Huawei Technologies Hungary Kft. fogyasztói üzletágának vezetője.  „A Huawei felkérésére az Ipsos piac- és közvélemény-kutató cég által készített, nemrégiben publikált kutatás eredménye szerint az okostelefonunk a fényképezőgépünk is: magyarországi mobiltelefon használók és potenciális vásárlók számára a kamera a három leginkább vágyott okostelefon funkció egyike. A Huawei nagy hangsúlyt fektet a fogyasztói igényekre új termékeinek kifejlesztésekor, így 2016 februárjában erre a trendre reagált, amikor hosszú távú együttműködést kötött a világhírű Leica Camerával. Ennek célja, hogy az okostelefonos fotózást a minőség és az élmény egy új szintjére emelje. Legújabb termékünk, az innovatív duál kamerás megoldással felszerelt P9 ennek a gyümölcse.” 

A Huawei a P9-hez speciális 3-3-3 garanciát kínál, ami egyedülálló a hazai piacon. A szokásos 2 éves gyártói garanciát toldja meg egy plusz évvel a Huawei, amely keretében amennyiben a telefon a vásárlástól számított három éven belül elromlik, a gyártó garanciálisan javítja azt. A Huawei a készülék képernyőjére is három hónap garanciát biztosít. Ezen időszak alatt bármilyen sérülés éri a P9 képernyőjét a Huawei ingyenesen cseréli. Amennyiben pedig a készülék hardvere meghibásodna a vásárlás utáni első három hónapban, a Huawei javítás helyett kicseréli a telefont. 

 
A Huawei egyedülálló 3-3-3 garanciája abban az esetben jár a P9 készülékhez, amennyiben a készülék tulajdonosa a telefon HiCare alkalmazásán keresztül regisztrálja a készüléket a vásárlást követő egy hónapon belül.
 
A Huawei P9 ezüst és szürke színekben, dual és single SIM-es verziókban lesz elérhető Magyarországon. A felhasználóknak a termék 2016. április 27-i piacra kerülését megelőzően előrendelésére is lehetőségük lesz a Telekomnál 2016. április 21-tól április 29-ig, illetve a Huawei kiskereskedelmi partnereinél (Bestbyte, Speedshop, Extreme Digital, Media Markt, Auchan, Euronics, Expert) a jövő héttől egészen a P9 forgalomba kerüléséig.  Az okostelefon a Telekom üzletekben május 2-től lesz elérhető.
 
A P9 „nagytestvére”, a szintén Londonban bemutatott Huawei P9 Plus Single SIM-es verziója várhatóan a 2016 június közepétől kerül először hazai forgalomba a Telekomnál, ahol a készülék egy exkluzív ajánlat keretében 8 héttel hamarabb lesz megvásárolható, mint a Huawei többi kiskereskedelmi partnereinél. A P9 Plus Single SIM-es verziója szürke és ezüst színekben lesz elérhető, javasolt bruttó fogyasztói ára 259 990 forint.
Kulcsszavak: Huawei Huawei P9

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02