Készülékbiztosítás is köthető a Telenornál

forrás: Prím Online, 2017. október 26. 08:39

Október 25-étől a Telenor egyéni és vállalati számlás ügyfelei háromféle konstrukcióban elérhető készülékbiztosítást köthetnek újonnan vásárolt készülékükre. A szolgáltatás ideális azoknak, akik szeretnék eszközüket olyan káresetekre is biztosítani, amelyekre a hagyományos jótállás nem terjed ki – legyen szó például a telefon leejtéséről, beázásáról, harmadik személy általi szándékos rongálásról vagy akár lopásról.

A Telenor és a Chubb European Group Limited biztosítótársaság október 25-től elérhető közös szolgáltatásával a havidíjas ügyfelek minimális havi ráfordítással folyamatosan biztonságban tudhatják készüléküket, megelőzve egy váratlan, nagyobb értékű pénzügyi kiadást sérülés vagy lopás esetén. A Basic, Medium és Extra konstrukcióban elérhető szolgáltatás különböző típusú káreseményekre nyújt biztosítást: a Basic csomag a készüléket érő véletlen károsodásra és rongálásra, a Medium ezek mellett a lopás három minősített esetére (betörésre, rablásra és zsebtolvajlásra), az Extra pedig mindezeken felül belső meghibásodásra és párásodásra*.

 

Milyen biztosítási csomagok érhetőek el és mire nyújtanak fedezetet? 

 

 

A biztosítást a Telenor előfizetői új mobiltelefonra, tabletre és mobilinternetezésre alkalmas eszközre köthetik meg, amikor új készüléket vásárolnak a szolgáltatónál. A már havi 390 forinttól elérhető szolgáltatás havidíja, valamint a javítás vagy csere esetén fizetendő biztosítási önrész pontos összege a választott csomagtól, és a biztosított telefon vásárláskor aktuális bruttó listaárától függ**.

 

Ha a készüléket kár éri, a javításhoz vagy cseréhez nincs szükség személyes ügyintézésre: minden lépés telefonon intézhető, és a készülék szállításáról futárszolgálat gondoskodik, amelynek költségét a biztosító állja. Emellett az önrész kifizetése is a futárnál rendezhető. Ugyanakkor fontos tudni, hogy lopás vagy rongálás esetén a kárigény benyújtásához minden esetben szükséges rendőrségi feljelentést is tenni. A kárbejelentéshez és ügyintézéshez a biztosított ügyfeleknek a belföldről díjmentesen elérhető kárbejelentő vonalat kell tárcsázniuk***.

 

Elfogadott kár esetén a biztosító szervizpartnere a sérült készüléket a biztosításra vonatkozó általános szerződési feltételek szerint javítja, vagy ha ez nem lehetséges, illetve lopás történt, a rendelkezésre álló készlet függvényében azonos típusú, vagy hasonló paraméterekkel rendelkező készülékre cseréli. A sérült, meghibásodott eszköz elszállítása, valamint a javított, illetve az új készülék szállítása előre egyeztetett időpontban történik meg, ugyancsak futárszolgálaton keresztül.

 

A biztosítás hasznos lehet arra is, hogy az ügyfélnek ne okozzon gondot a javítás idejére másik telefont találnia, ugyanis erre az időtartamra kölcsönkészüléket igényelhet. A készülékbiztosítás külföldi utazás során is segítséget jelenthet: akkor is benyújtható a kárigény, ha a készüléket a külföldi tartózkodás során, az annak kezdetétől számított 60 naptári napon belül éri kár.

 

További információ: www.telenor.hu/keszulekbiztositas 

__________ 

* A biztosítás által lefedett káresetek pontos részletei a www.telenor.hu/keszulekbiztositas oldalon találhatók

** A biztosítási díjakról további információ a www.telenor.hu/keszulekbiztositas oldalon található

*** A vonal a 06 80 620-400-as zöld számon érhető el, munkanapokon 9 és 17 óra között

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egész Európából érkeztek szakértői javaslatok az európai egészségügyi adattér megvalósításához

Tudatos elkötelezettség, széles körű ismertség és szoros együttműködés szükséges ahhoz, hogy a kontinens országai teljes mértékben kiaknázhassák európai egészségügyi adattérben (EHDS) rejlő lehetőségeket – vélik azok az európai szakértők, akik ajánlásokat fogalmaztak meg a kezdeményezés sikere érdekében. Az EHDS célja a polgárok egészségügyi adatainak uniós szintű rendszerben való kezelése és ezáltal a határokon átnyúló egészégügyi ellátás javítása. Az Európai Bizottság reményei szerint a rendszer a kutatási lehetőségeket is bővíteni fogja, mivel a kutatók és a piaci vállalatok számára lehetőséget nyit nagy mennyiségű egészségügyi adat elemzésére.

2024. május 29. 19:01

Új gyártóbázist nyit az Eaton Finnországban

A szünetmentes tápegységek (UPS) piacán tapasztalható erős növekedésre reagálva az Eaton egy új, korszerű üzemmel növeli gyártókapacitását Helsinkiben. Az UPS-rendszerek iránt különösen az adatközpontok ágazatában nagy a kereslet, ahol az AI-alapú alkalmazások és a digitális adatkezelés nagy feldolgozási igényei miatt létfontosságú a folyamatos áramellátás és valószínűsíthető a bővítés szükségessége. Ezeket a rendszereket széles körben használják az áramkimaradások és a feszültségingadozások ellen, mind a kereskedelmi és ipari épületekben, mind pedig az egészségügyi ágazatban egyaránt.

2024. május 29. 17:33

Kényelmet és biztonságot nyújtanak a Continental innovációi az új Mercedes-Benz E-osztályban

A Continental fontos alkatrészeket és termékeket szállít az új Mercedes-Benz E-osztályhoz. A cég intelligens eszközalapú hozzáférési megoldásával (röviden CoSmA) a technológiai vállalat olyan rendszert kínál, amely az okostelefonokat vagy az okosórákat autókulcsokká alakítja. A technológia a digitális kornak megfelelő kényelmes felhasználói élményt tesz lehetővé. A Continental most először kínál olyan teljeskörű rendszert, amely átfogó kapcsolatot biztosít a jármű digitális ökoszisztémája, az okoseszközök és a felhő között.

2024. május 29. 14:28

Együtt a korszerű oktatásért

Megújult a SIÓ-Eckes iskolásokat támogató pályázata: a 2024-től „Köszi, SIÓ!” néven futó programban a vállalat az iskolák digitális oktatásának támogatását tűzte ki célul, hogy a gyerekek és a pedagógusok még több korszerű eszközhöz juthassanak. A sikeresen pályázó intézmények összesen 150 tablettel lehetnek gazdagabbak, sőt a modernizáció mellett elfogadásra motiváló mesével és óratervvel is segíti a tanárok munkáját a vállalat. A pályázatok online leadására 2024. július 14-éig van lehetőség.

2024. május 29. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52