Többéves szerződéshosszabbítást írt alá a SES és a Towercom Slovakia

forrás: Prím Online, 2019. október 25. 12:51

A SES bejelentette, hogy többéves szerződéshosszabbítást írt alá a Towercom Slovakiaval, amely tovább erősíti a két vállalat nagy múltú kapcsolatát. A 2020. január 1-jén hatályba lépő szerződés értelmében a SES a keleti 23,5 fokos pozícióban biztosít egy transzpondert, amellyel a Towercom képes lesz tartalmat szolgáltatni a teljes szlovák piacon.

A Towercom már hosszú évek óta a SES segítségével juttatja el a szlovák közszolgálati csatornát és magánkézben lévő szlovák csatornákat tartalmazó 11 televíziócsatornából, köztük 8 HD csatornából illetve további 33 rádióállomásból álló csomagját az ügyfeleinek.  

 

„Nagy öröm és büszkeség számunkra, hogy a Towercom Slovakiaval régóta ápolt kapcsolatunk most tovább erősödött ezzel a szerződéssel” – osztotta meg Martin Ornass-Kubacki a SES közép- és kelet-európai elnökhelyettese és regionális igazgatója. „A mostani megállapodás a keleti 23,5 fokos orbitális pozícióban jelentős DTH jelenléttel erősíti tovább szerepünket a kompetitív szlovák piacon.”

 

 

A Towercom már több mint 10 éve szolgálja ki a szlovák és a cseh műsorszolgáltatókat a SES ügyfeleként a keleti 23,5 fokos orbitális pozícióból. Ezzel a kiváló orbitális pozícióval a Towercom prémium televíziós tartományhoz nyer hozzáférést, amely 37 millió háztartást szolgál ki Európa-szerte. 

 

„Örülünk, hogy a SES partnerségének köszönhetően továbbra is kimagaslóan professzionális és megbízható szolgáltatást tudunk nyújtani műholdas ügyfeleinknek” – fejtette ki Ivan Peschl, a Towercom vezérigazgatója.

 

A SES 355 millió televíziós háztartás (1 milliárd néző) és 8 200 műholdon közvetített csatorna kiszolgálásával vezető szerepet tölt be a műholdas iparágban. A SES Video üzletággal a SES jelenleg 525 csatornát kezel és napi több mint 8 400 órányi online videotartalmat streamel, amelyből több mint 620 óra prémium sport- és egyéb élő esemény. 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

1 millió eurós befektetést kapott egy magyar fenntarthatósági startup

Jelentős összegű befektetést kapott a denxpert EHS&S software nevű magyar startup, amely környezet- és munkavédelmi, illetve fenntarthatósági adatok gyűjtésében, kezelésében és auditbiztos reportolásában segíti a vállalatokat. A régióban piacvezető cég skálázásra és nemzetközi terjeszkedésre használja majd az Óbuda Uni Venture Capital (ÓUVC) és a Sofia Angel Ventures (SAV) közös befektetését. 

2024. június 22. 12:10

Alelnököket választott a Magyar Marketing Szövetség

A szövetség a marketing szakmai, illetve társadalmi szerepének további mélyítését tűzte ki célul, ennek érdekében a közösségi munka szervezése, a nemzetközi kapcsolatok koordinálása, az edukációs projektek, valamint a vállalati és partnerségi kapcsolatok területén a jövőben három alelnök támogatja majd a szövetség tevékenységét.

2024. június 21. 18:25

Közel 60%-os árbevétel növekedést ért el tavaly az online fizetési megoldásokat kínáló Barion

Már több mint 15 országban szolgálja ki e-kereskedelmi partnereit az adatvezérelt fizetési megoldásokra specializálódott Barion. A magyar fintech cég 2023-ban összesen 6.8 millió eurós árbevételt ért el a bel- és külpiacokon, mely a jelenlegi makrogazdasági környezetben szinte ritkaságszámba megy a szektorban. 

2024. június 21. 14:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02