Profi szakembert találni még nem volt ilyen egyszerű!

forrás: Prím Online, 2020. október 29. 19:35

Szerződést kötött a Qjob.hu szakemberkereső és a DEKRA Akademie Felnőttképző Központ. A partnerség létrejötte által a DEKRA nemzetközileg elismert tanúsítvánnyal rendelkező szakembereket biztosít majd a Qjob.hu felületén, ezzel nagyobb biztonságot adva az oldalon regisztrált megrendelők számára. De nem csak a szakik kiválasztása kap könnyítést, hanem a Qjob.hu segítené szeretné a DEKRA diákjait azzal, hogy tanulmányaik befejeztével gyakorlatot szerezhetnek az oldalra felkerülő alkalmi munkákkal. 

Gyakorlat teszi a mestert, tartja a mondás. Viszont néha előfordul, hogy egy képzés elvégzése után a szakember nem rendelkezik kellő gyakorlattal ahhoz, hogy felkérjék őt egy jól fizető munkára. A DEKRA Akademie Felnőttképző Központ és a Qjob.hu szakemberkereső a partnerségük létrejöttével pontosan ezen szeretne változtatni, és közös erővel megfelelő gyakorlatot biztosítani a DEKRA diákjainak. Azok a diákok, akik DEKRA oklevelet készülnek szerezni, tanulmányaik után lehetőséget kapnak arra, hogy a Qjob.hu felületén kínált alkalmi munkákból válogassanak kedvükre. A munkák elvégzésével a képzés során tanultak elmélyítésére és a munka világában való tapasztalat szerzésére kapnak esélyt a diákok.

 

A partnerség megkötésével egy új funkció is bevezetésre kerül a Qjob.hu weboldalán, amely a megbízók számára nyújt majd egy nagyobb biztonsági faktort a szakemberekkel szemben. Minden DEKRA által kiadott nemzetközileg elismert tanúsítvánnyal rendelkező, regisztrált szakembert egy külön kitűzővel fogja megkülönböztetni az oldal. Az új funkció segítség lehet majd azoknak a megrendelőknek, akik esetleg eddig nem mertek feladatot kiadni bizalmatlanság miatt, de azok számára is, akik egy igazoltan okleveles szakemberre szeretnék magukat bízni. 

 

 

A szakemberek szakértelme széles skálán mozog, legfőképpen a ház körüli, vagy a házban lévő teendőkben tudnak segíteni. Megtalálható köztük rengeteg profi villanyszerelő vagy háztartási gépekkel foglalkozó szakember, de ha valakinek egy méhészre netán emelőgép-kezelőre, hegesztőre esetleg érintésvédelmi szakemberre lenne szüksége, így biztosan nyélbe tudnak ütni egy üzletet. 

 

A DEKRA Magyarország 1925-ös megalakulása óta azon dolgozik, hogy partnereinek a lehető legmagasabb fokú biztonságot nyújtsa a közlekedésben, a munkahelyeken és a háztartásokban. 

 

A vállalatcsoport szolgáltatási területeinek középpontjában az ember és az őt szolgáló eszközök állnak. Ez utóbbiakkal, azaz a gépekkel, berendezésekkel és mindazzal, ami azokkal kapcsolatos, az „Industrial” (ipari és építésügyi ellenőrzések, anyagvizsgálatok, felülvizsgálatok, termékvizsgálatok, terméktanúsítás, rendszertanúsítás, tanácsadás, munkahelyi vizsgálatok, környezetvédelmi vizsgálatok és munkavédelmi, környezetvédelmi szakértői tevékenység) és az „Automotive” (főként gépjárművek időszakos vizsgálata) üzletág foglalkozik. A „Personnel” ágazat súlyponti témája az ember: tevékenysége elsősorban képzésekre és továbbképzésekre terjed ki.

 

Felnőttképzőként a DEKRA Akademie Felnőttképző Központ célja a munkaerőpiacon keletkezett űröket betölteni, az elsajátított szakmákkal megélhetési biztonságot kínálva. 

 

A Qjob.hu szakemberkereső lényege, hogy bárki megadhat egy feladatot, amit el kíván végeztetni egy általa megszabott összegért cserébe, és ezekre az ajánlatokra szakemberek jelentkeznek. A Qjob.hu ezt az alkalmi munkafolyamatot igyekszik lebonyolítani, ezzel tehermentesítve a két felet egy gyors megoldást biztosítva. Remek üzlet ez a megbízó számára ugyanis akár 40%-ot is megtakaríthat a piaci árakhoz képest, miközben teljeskörűen ellenőrzött szakemberekkel lép kapcsolatba. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már Magyarországon is elérhető az eMAG Genius hűségprogram

Az eMAG elindította Magyarországon a Genius nevű előfizetéses hűségprogramját, amelyen keresztül többek között ingyenes szállítást és heti dedikált kedvezménykampányokat kínál. Az eMAG Genius előfizetői több mint hatmillió – Genius jelvénnyel ellátott – termékre vonatkozóan vehetik igénybe az előfizetést, amelyek az eMAG, és a Marketplace platformon működő partnerkereskedők kínálatában érhetők el.

2024. május 27. 19:05

Magyarországon lép az európai piacra a díjnyertes amerikai felhőszolgáltató

Magyarországon és Romániában terjeszkedik az Intuitive.Cloud, amely a térség diverz és tapasztalt tehetségbázisát veszi célba, hogy továbbra is csúcsminőségű szolgáltatásokat nyújthasson ügyfeleinek. A felhőszolgáltató a következő egy évben több, mint 10 pozíciót tervez nyitni és 200 IT-szakembert venne fel a toborzással foglalkozó Hays segítségével, ezzel pedig életjeleket mutathat az utóbbi időszakban visszaeső IT-piac. 

2024. május 27. 15:56

Eredményes évet zárt a CETIN Hungary

A CETIN Hungary Zrt. sikerrel zárta harmadik teljes üzleti évét. A független, integrált távközlési infrastruktúraszolgáltató beruházásait, árbevételét és nyereségét is jelentősen növelte. A vállalat idén közel 23 milliárd forintot tervez hálózatfejlesztési beruházásokra fordítani.

2024. május 27. 14:28

Sebészeti robot segíti a Széchenyi-egyetem kutatásait és a győri kórház gyógyító munkáját

Az egészségügyi kutatás-fejlesztéseket és közvetlenül a betegeket szolgálja a győri Széchenyi István Egyetem által a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházzal stratégiai együttműködésben vásárolt, hivatalosan május 25-én bemutatott sebészeti robot. A modern eszközzel már csaknem száz műtétet végeztek a kórház orvosai, s az eddigi tapasztalatok szerint csökkent a páciensek beavatkozások utáni fájdalma, felépülésük pedig gyorsabbá vált.

2024. május 27. 12:59

Az ABB bemutatja „Kőbe zárt zene” sorozatának legújabb részét

Az észak-európai faházakról elsőre egy fjord partján álló színes halászkunyhó vagy egy tóra néző erdei faház juthat az ember eszébe. A svédországi Skellefteå-ban épült Sara Kulturális Központ egy hipermodern technológiával felszerelt, 20 emeletes felhőkarcoló, amely új fenntarthatósági szinteket megcélzó, innovatív megoldásokra épít, ugyanakkor alapjaiban egy faszerkezetes toronyház.

2024. május 27. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52