Xiaomi okosotthon-bemutató terek nyílnak a BAUHAUS hazai szakáruházaiban

forrás: Prím Online, 2021. február 16. 13:34

A Xiaomi okosotthon-megoldásait prezentáló bemutatóterek nyílnak a BAUHAUS Dunakeszin, Maglódon és Szigetszentmiklóson lévő szakáruházaiban, ahol nemcsak egyes eszközöket, hanem a teljes okoseszköz-hálózatot is meg lehet tekinteni működés közben. A Xiaomi ezzel a projekttel egy új oldaláról szeretné megmutatni magát a hazai vásárlóknak, ugyanis, amellett, hogy a világ harmadik legnagyobb okostelefon brandje, a világ legnagyobb kereskedelmi AIoT (AI+IoT) platformja is egyben. A BAUHAUS szakáruházakban működő Xiaomi Zone-okban a február 20-i nyitásra különleges akciókkal készülnek.

Az „okosotthon” ma már messze több annál, hogy van egy okostévé a lakásban: a kényelmi funkciókat mesterséges intelligenciával fokozó, egymással kommunikáló és távolról irányítható eszközök egész hálózata emelhet egy lakást az okosotthonok színvonalára – ami ma már egyáltalán nem elérhetetlen a hazai vásárlóknak sem. A világ egyik legnagyobb techvállalata, a Xiaomi, és a ház, a kert és a kivitelezés szakértője, a BAUHAUS, arra vállalkozott, hogy a magyar vásárlók számára kézzelfogható közelségbe hozzák az okosotthon koncepcióját. Ennek érdekében idén februárban három, úgynevezett Xiaomi Zone nyílik a BAUHAUS maglódi, szigetszentmiklósi és dunakeszi szakáruházaiban. Ezeket úgy rendezték be, mint egy modern otthont, és működés közben mutatják be a háztartásunkat kiszolgáló eszközöket. 

 

 

Első körben 43 termék szerepel majd a szakáruházak kínálatában: például biztonsági kamera, elektromos roller, okosmérleg, asztali LED lámpa vagy légtisztító. Ezek közös jellemzője, hogy számos intelligens funkcióval rendelkeznek és általában egymással is képesek kommunikálni. A Xiaomié ugyanis a világ legnagyobb, mesterséges intelligenciát is alkalmazó, kereskedelmi AIoT (AI+IoT) platformja, amelyhez – az okostelefonokon és laptopokon kívül – 289,5 millió okoseszköz kapcsolódik világszerte.

 

A Xiaomi ökoszisztémát bemutató első három hazai bemutatótér ünnepélyes megnyitója a Dunakeszin található szakáruházban lesz 2021. február 20-án, 10:00 órakor. A szalagot a Xiaomi magyarországi country managere, Wagner Tibor és Karcagi Róbert, a BAUHAUS ügyvezetője fogja átvágni. Ezzel egyidőben a maglódi és a szigetszentmiklósi egységek is megkezdik a hivatalos működésüket. 

 

 

Wagner Tibor a Xiaomi Magyarország Country Managere, a közelgő megnyitó kapcsán elmondta: ”A Xiaomiról ma még sokaknak a kiváló okostelefonok ugranak be Magyarországon. Ideje azonban, hogy az emberek egy másik oldaláról is megismerjék ezt a rendkívül innovatív vállalatot, és hogy a maga valóságában tapasztalhassák meg, mit jelent az okosotthon. A Xiaomi jövőbe mutató termékeivel berendezhető egy komfortos és akár távolról vagy hangutasításokkal is irányítható otthon, amelyben a digitális eszközök a lakók kényelmét és biztonságát szolgálva, a szobabelsőbe elegánsan belesimulva és energiatakarékosan működnek. Ezeket a termékeket mostantól olyan boltokban fogjuk árusítani, ahol működés közben is láthatóak és kipróbálhatók lesznek. Kíváncsiak vagyunk a vevőink véleményére, hiszen a vásárlói visszajelzések aktívan alakítják a Xiaomi termékfejlesztését.”

 

 

Karcagi Róbert, a BAUHAUS SZAKÁRUHÁZAK Kereskedelmi Bt. ügyvezetője elmondta: ”A több mint 60 éves BAUHAUS választékának kialakításánál mindig a minőséget, a kiváló ár-érték arányt és az innovációt tartotta a legfontosabbnak. A Xiaomi-együttműködés megvalósulásával mind a három feltétel maximálisan teljesül. Bízunk benne, hogy az okosotthon szortimentünk bővítésével az innováció iránt fogékony vásárlóink igényeinek még jobban meg tudunk felelni. A BAUHAUS szakáruházakban felállított Mi Zone-ban személyesen kézbe vehetik és kipróbálhatják a működő termékeket vásárlóink. Elmondható, hogy már a bevezető tesztidőszakban is nagy érdeklődés mutatkozott a Mi Zone iránt. Remélem, hogy ez a kezdődő kapcsolat egy hosszú távú, sikeres együttműködésben fog kiteljesedni.”

 

Mindhárom szakáruház különleges akciókkal várja az első vásárlókat: 

 

A megnyitóra időzített kedvezmények nemcsak a helyszíneken, hanem a BAUHAUS online webáruházában is elérhetők lesznek a nyitás hétvégéjén, limitált darabszám mellett. 

 

Ezenfelül 2021. február 20-án 10 órától szakáruházanként az első 50 vásárló (3 x 50 fő), aki 10.000 Ft felett vásárol Xiaomi terméket, egy Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 vezeték nélküli fülhallgatót kap ajándékba.

(A promóciós ajándék kizárólag a helyszíni vásárlás esetén érhető el.)

 

Az aktuális esemény kapcsán a vállalat arra figyelmezteti a vásárlókat és érdeklődőket, hogy a járványhelyzetre való tekintettel tartsanak egymástól megfelelő távolságot. Ez azonban nem lesz akadálya annak, hogy a szakáruházak munkatársai válaszoljanak a feltett kérdésekre, és hogy kiszolgálják a vevőket.

 

Ebben a 30 másodperces timelapse videóban megtekinthető a bemutatótermek építési folyamata.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egész Európából érkeztek szakértői javaslatok az európai egészségügyi adattér megvalósításához

Tudatos elkötelezettség, széles körű ismertség és szoros együttműködés szükséges ahhoz, hogy a kontinens országai teljes mértékben kiaknázhassák európai egészségügyi adattérben (EHDS) rejlő lehetőségeket – vélik azok az európai szakértők, akik ajánlásokat fogalmaztak meg a kezdeményezés sikere érdekében. Az EHDS célja a polgárok egészségügyi adatainak uniós szintű rendszerben való kezelése és ezáltal a határokon átnyúló egészégügyi ellátás javítása. Az Európai Bizottság reményei szerint a rendszer a kutatási lehetőségeket is bővíteni fogja, mivel a kutatók és a piaci vállalatok számára lehetőséget nyit nagy mennyiségű egészségügyi adat elemzésére.

2024. május 29. 19:01

Új gyártóbázist nyit az Eaton Finnországban

A szünetmentes tápegységek (UPS) piacán tapasztalható erős növekedésre reagálva az Eaton egy új, korszerű üzemmel növeli gyártókapacitását Helsinkiben. Az UPS-rendszerek iránt különösen az adatközpontok ágazatában nagy a kereslet, ahol az AI-alapú alkalmazások és a digitális adatkezelés nagy feldolgozási igényei miatt létfontosságú a folyamatos áramellátás és valószínűsíthető a bővítés szükségessége. Ezeket a rendszereket széles körben használják az áramkimaradások és a feszültségingadozások ellen, mind a kereskedelmi és ipari épületekben, mind pedig az egészségügyi ágazatban egyaránt.

2024. május 29. 17:33

Kényelmet és biztonságot nyújtanak a Continental innovációi az új Mercedes-Benz E-osztályban

A Continental fontos alkatrészeket és termékeket szállít az új Mercedes-Benz E-osztályhoz. A cég intelligens eszközalapú hozzáférési megoldásával (röviden CoSmA) a technológiai vállalat olyan rendszert kínál, amely az okostelefonokat vagy az okosórákat autókulcsokká alakítja. A technológia a digitális kornak megfelelő kényelmes felhasználói élményt tesz lehetővé. A Continental most először kínál olyan teljeskörű rendszert, amely átfogó kapcsolatot biztosít a jármű digitális ökoszisztémája, az okoseszközök és a felhő között.

2024. május 29. 14:28

Együtt a korszerű oktatásért

Megújult a SIÓ-Eckes iskolásokat támogató pályázata: a 2024-től „Köszi, SIÓ!” néven futó programban a vállalat az iskolák digitális oktatásának támogatását tűzte ki célul, hogy a gyerekek és a pedagógusok még több korszerű eszközhöz juthassanak. A sikeresen pályázó intézmények összesen 150 tablettel lehetnek gazdagabbak, sőt a modernizáció mellett elfogadásra motiváló mesével és óratervvel is segíti a tanárok munkáját a vállalat. A pályázatok online leadására 2024. július 14-éig van lehetőség.

2024. május 29. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52