A Dell Hybrid Client még nagyobb rugalmasságot nyújt a munkában

forrás: Prím Online, 2021. március 17. 12:23

A Dell Technologies bemutatta a Dell Hybrid Client megoldást, amely megfelel az üzleti élet, a végfelhasználók és az informatikai részlegek folyamatosan változó igényeinek. A Dell Hybrid Client egy központilag menedzselt szoftver, amely azonnal üzembe helyezhető bizonyos Dell mobileszközökön és asztali számítógépeken, illetve amely hatékony munkavégzést és egységes élményt kínál az alkalmazottaknak. A világ első olyan ügyfélszoftvereként, amely hibrid felhőalapú felügyelettel rendelkezik, gyors hozzáférést biztosít az alkalmazásokhoz és adatokhoz a világ bármely pontján – nyilvános vagy privát felhőben, vagy akár a felhasználó eszközén.*

Egy olyan világban, ahol egyre fontosabbá válik a felhőalapú összeköttetés, a vállalatoknak képesnek kell lenniük a különböző helyeken található adatok és alkalmazások egyszerű üzembe helyezésére és fenntartására anélkül, hogy ez leterhelné az informatikai részlegüket vagy gátolná az alkalmazottak hatékonyságát. A Dell Hybrid Client úgy egyszerűsíti le és szabja személyre a felhasználói élményt, hogy közben eszközökön és munkakörnyezeteken átívelő biztonságot és rugalmasságot nyújt. Az azonnal elérhető, beépített irodai alkalmazások, böngészőbiztonság és sok más szolgáltatás felhőn keresztül felügyelhető, így az alkalmazottak úgy és ott dolgozhatnak, ahogy és ahol az számukra a legjobb. 

 

 

„A Dell Hybrid Client célja, hogy az alkalmazottak és informatikai csapatok számára egy magasabb szintű felhasználói élményt biztosítson. Az alkalmazottaknak a Dell Hybrid Client konzisztens, személyre szabott élményt nyújt, függetlenül attól, hogy milyen eszközön használják. Minden szükséges dolog azonnal elérhető. Az informatikai szakemberek számára pedig többféle felhő elérését is lehetővé tettük, így hihetetlen gyorsasággal tudják a munkaerő igényeinek megfelelően skálázni és testre szabni a működést” – mondta Brooke Huling, a Dell Technologies modern számítógépes megoldásokért felelős csoportjának alelnöke. 

 

Hogyan működik?

A Dell Hybrid Client egyszeri bejelentkezéssel elindítható, és a felhasználók a felhőben elérhető vagy virtuális alkalmazásukkal azonnal elérhetik a személyre szabott asztali számítógépes felületüket. 

Ez az egyedülálló megoldás a következőket nyújtja: 

  • Biztonság minden csatlakozási ponton: biztonságosan méretezhető akár több ezer felhasználóra, miközben megvédi az alkalmazottak és a cég adatait az olyan beépített funkciókkal, mint a rendszer zárolása, a biztonságos rendszerindítás és a felhasználói fájltitkosítás.
  • Egyszerűsített munkafolyamatok: a munkanapot semmi sem zavarhatja meg, mivel a felhasználók biztonságosan hozzáférhetnek a webes és virtuális alkalmazásokhoz, melyeket a Citrix, a VMware, a Microsoft, vagy egyéb tároló biztosít.
  • Optimalizált hatékonyság: a Zoom és a Microsoft Teams kliense helyben fut, ami gyorsabb együttműködést biztosít, és segít csökkenteni az informatikai infrastruktúrák terheltségét. 
  • Egységes élmény: a bővített „Follow-me” funkcióval a felhasználók bármilyen támogatott asztali számítógépes felületen megtalálják az alkalmazásaikat és adataikat – akkor is, ha váltanak az eszközök között. 
  • Rugalmasság a felhőszolgáltatók terén: A Wyse Management Suite több felhőszolgáltatás (például a Google Cloud és a Microsoft Azure) használatát is támogatja és zökkenőmentesen integrálja, így a vállalatok a számukra legmegfelelőbb szolgáltatóval dolgozhatnak.
  • Átfogó szoftvertámogatás: a ProSupport segítségével a Dell Hybrid Client proaktív megoldásokat kínál felhasználói számára. Az olyan szolgáltatásokkal, mint az automatikus riasztások és támogatásieset-létrehozás, távoli diagnosztika és a ProSupport-mérnökök elérése**, az alkalmazottaknál minimális mértékűre csökkenthetők a leállások, az informatikai részleg pedig proaktívan képes támogatni az üzleti igényeket. 

 

A Dell Hybrid Client jelenleg több asztali számítógépen, VDI környezetben vékonykliensen keresztül és hamarosan mobileszközön is elérhető, többek között az OptiPlex 7090 Ultrán, az OptiPlex 3090 Ultrán, a Wyse 5070-en és az új Latitude 3320 modellen.  

 

Elérhetőség:

A legújabb Dell Hybrid Client 2021 tavaszától lesz elérhető.

 

____________________

*  2020 júliusában készült Dell-elemzés alapján. Az elemzés az egyes Wyse Management Suite Pro Dell Hybrid Client licenccel vagy ezzel egyenértékű megoldásokkal rendelkező, kereskedelmi forgalomban kapható Dell kliensekre előre telepített Dell Hybrid Client szoftver használatán alapult.

**  A Dell Technologies szoftverpartnerei számára.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50