Jótékonysági kezdeményezés a Sztárüzenet

forrás: Prím Online, 2021. március 29. 14:59

Egy nem mindennapi, kreatív akció indult el hazánkban is: személyre szabott videóüzenetet rendelhetünk ismert magyar művészektől szeretteinknek, ezzel felejthetetlen pillanatokat nyújtva bármilyen alkalomra. Kedvenc hírességeink egy rövid online üzenetben tolmácsolhatják párunknak, családtagjainknak, barátainknak a születésnapi köszöntést, esküvőről vagy gyermekszületésről szóló gratulációt, vizsga előtti biztatást, egy nagy örömhír bejelentését. Ez a lehetőség többféle szempontból is remek megoldás az adományozásra: ezzel segíthetünk a bajba jutott művészeknek, a sztár által kiválasztott szervezetet is támogathatjuk, és nem utolsó sorban az ünnepeltet is meglephetjük a kedves ajándékkal.

A sztaruzenet.hu oldalon a magyar közélet színes palettája várja az ajándékozni kívánókat. Digitális ajándékként kiváló meglepetés a szeretteinknek, biztosan szem nem marad szárazon az öröm és meghatottság következményeként. A lényeg az, hogy a megrendelő pontosan megírja, mit szeretne, ha pedig a sztár vállalja a felkérést, a weboldalon keresztül zökkenőmentesen lezajlik a művelet. A körülbelül egy perces, teljesen személyre szabott videók árai különböznek, van, aki több videót készít olcsóbban, míg mások inkább csak ritkábban teljesítenek egy-egy kérést, azokat drágábban. Partnereik sora folyamatosan bővül a következő kategóriákban: zenészek, rádiósok, humoristák, tévések, sportolók, színészek, youtuberek, bloggerek, gamerek, modellek, szakácsok, bűvészek, üzletemberek, írók, DJ-k, táncművészek.

 

  

Videóban üzen többek között Csonka András, Tihanyi Tóth Csaba, Gazdag Tibor, Szerednyey Béla, Kollányi Zsuzsi, Fenyvesi Zoli, Balázs Andi, Nagy Sándor, Várkonyi András, Heincz Gábor Biga, Dér Heni illetve Sipos Péter, és a lista napról napra bővül. Az ötlet nemcsak amiatt fontos, mert örömet nyújthatunk másoknak, hanem esetenként bajba jutott művésznek is segít. Többük - a nehéz helyzet ellenére - bevételeinek egy részét felajánlotta a Ments Életet Közhasznú Alapítvány részére.

 

 

 

Tihanyi Tóth Csaba nagyon jó megoldásnak tartja ezt a kezdeményezést, hiszen az oldal segítségével profi módon kiválaszthatja az ajándékozó a párja, barátja vagy családtagja kedvencét, és segítségével meglepheti.

 

"Azért is álltam az ötlet mellé, mert így az ajándékozáson túl van lehetőség még arra is, hogy támogassam a beteg gyermekeket. A tiszteletdíjak 50%-át ugyanis a Ments Életet Közhasznú Alapítvány javára ajánlom fel. Ami sok pénz a mai világban, de így akkor nem érzem azt, hogy drágán adom az üzenetemet. A megrendelő is láthatja, ő is részese annak, hogy az adott művész támogat egy bizonyos szervezetet. Vannak jó néhányan az oldalon, akik jótékonykodnak" - kezdte a Barátok közt közkedvelt szereplője, aki szerint az a megfelelő, ha valaki ezt a videót profi körülmények között készíti el, persze elég egy telefonnal, de adja meg a módját.

 

"Nagy segítség, ha tudunk néhány információt az ünnepeltről, a címzettről, és ezt szép keretbe tesszük, akár zenét teszünk alá. Ha megfelelő formát adunk ennek a kis videós üzenetnek, ha kitaláljuk a koncepciót, akkor érezni, hogy személyre szabottan megrendeztük a kis bejátszást, amivel nagy örömet okozhatunk. Szerintem nagyon jó alkalom ilyen módon átadni a jókívánságokat, viszont nekünk művészeknek is egy lehetőség, főleg most ebben az élethelyzetben, hiszen sokunknak nincs vagy kevés a bevételi forrása. Egy színész vagy énekes az életének egy részét adja magából, vagy képileg vagy a hangját vagy a kettőt együtt közösen, ebből él, mint ahogy a színjátszásért és a szinkronizálásért is fizetnek. Ez egy új megoldás a jövedelmünk miatt, hiszen elmondható, hogy egy éve nincs fellépésünk, miközben az életem komoly részét ez tette ki. Nagyon örülök, hogy van egy ilyen alternatíva, amivel ráadásul még támogatni is tudom a beteg gyermekeket. A jótékonyság ugyanis fontos része az életemnek, főként a gyerekeknek segítek. Így szocializálódtam a Barátok közt által, hiszen 23 éve játszom az egyik főszerepet, és a sorozat segítségével rengeteg adományt vittünk több árvaháznak. Sok esetben az év egy napján karácsony előtt az volt a meglepetésünk, hogy megjelentünk, és vittünk nekik ajándékokat, ruhákat, játékokat, amikor minden alkalommal kicsordult a könnyünk. Arra biztatom az embereket, segítsenek, ahol tudnak!"

 

Fotók: sztaruzenet.hu

Kulcsszavak: weboldal sztaruzenet.hu

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A járvány felgyorsította az 5G és Wi-Fi 6 fejlesztéseket

A járvány hatására globális szinten nőttek a fejlett vezeték nélküli szolgáltatásokba történő befektetések, a vállalatok világszerte az 5G és a Wi-Fi 6 felé fordították figyelmüket, felgyorsítva ezzel az innovációt és digitális átalakulást – áll a Deloitte legutóbbi felmérésében.

2021. május 12. 13:56

Dübörög a barkácspiac – és vele együtt a logisztika

A 2020-as év az internetes kiskereskedelem valaha volt legnagyobb mértékű éves növekedését hozta. A webáruházak térhódítása az eladókat, valamint az őket a vevőikkel összekapcsoló logisztikai szolgáltatókat is új feladatok elé állítja. A virtuális térben újonnan megjelenő vállalkozások mellett a szektor régebbi szereplőinek is új megoldásokra van szükségük, különösen akkor, ha a termékeik jó részét nem hagyományos csomagként kézbesítik.

2021. május 12. 12:35

A járvány első hulláma alatt is jól teljesített a digitális infrastruktúra

A hazai cégvezetők szerint 2020 tavaszán a mobil- és vezetékes internetes hálózatok lényegében tökéletesen működtek, átlagosan négyötödös osztályzatot adtak nekik – derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) megbízásából készített reprezentatív felmérésből. A kutatás ugyanakkor arra is kitér: a megkérdezett cégek majdnem negyven százalékánál panaszkodtak arra, hogy nincs elég szolgáltató a telephelyükön a választáshoz.

2021. május 12. 11:18

Sikeres tehetséggondozó verseny a műszaki középiskolákban

Idén, az elmúlt évek után, már kilencedik alkalommal rendezték meg a középiskolák számára kiírt országos Solid Edge és EDGECAM versenyt, amely a számítógép által támogatott tervezést és gyártást tanuló diákok tehetségfelmérője. Idén is több tucat pályaművel neveztek a diákok, hogy a legjobbak bekerüljenek az országos döntőbe.

2021. május 12. 09:57

A Magyar Telekom 2021. első negyedéves eredményei

A Magyar Telekom ma közzétette 2021. első negyedévre vonatkozó, EU által befogadott Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. A negyedéves pénzügyi jelentés nem auditált értékeket tartalmaz az összes pénzügyi időszakra. 

2021. május 11. 19:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35