Nagyvállalatok vezetői is előadnak az INDIGO szakmai napon

forrás: Prím Online, 2022. március 23. 20:32

2022. április 12-én 9:00 órától, két és fél év után újra személyes részvétellel tartják a SZTAKI és a Fraunhofer Társaság közös innovációs vállalata, az EPIC InnoLabs szervezésben az INDIGO Ipari Digitalizációs Szakmai Napot. A rendezvényre, a hagyományt megőrizve, idén is az ÖbölHáz Rendezvényközpontban kerül sor. Az egész napos program során nemzetközi nagyvállalatok vezetői is tartanak előadásokat – a Western Digital, az Apollo Tyres és a Bosch egyaránt ügyfelei az EPIC InnoLabsnak.

Az INDIGO szakmai napon szó lesz a digitális iker technológia fontosságáról, konkrét alkalmazásáról és hasznosulásáról, az adatalapú tervezés előnyeiről, a problémamegoldásról és arról, hogyan készülhetnek fel a különböző iparágak az adattudomány kihívásaira, illetve hogyan tudják azt kiaknázni.

 

Az INDIGO nap kiemelt előadói:

Crystal Zhu, Western Digital, Global Logistics Center of Excellence Project Manager

A Crystal Zhu több mint 12 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik a Western Digitalnál, a vezető globális adattárolási megoldás-szolgáltatónál. A WD Global Logistics Center of Excellence projektmenedzsereként sikeresen vezeti az Oracle TMS (OTM) megvalósítási és elemzési programot, és jelenleg a Digital Twin, az IOT és az NLP felhasználási lehetőségein dolgozik. Ezt megelőzően létrehozta a Hong Kong Logisztikai Központot, és Ázsia szerte irányította az LC-ket és a VMI-ket. „Future Vision of Simulation and Digital Twinning in Supply Chain” című előadásában a digitális iker és a logisztikai tervezés kerülnek előtérbe.

 

 

Nitin Kaushik, Apollo Tyres, Head Application Operations – Digital Manufacturing

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a technológia és az ellátási lánc területén. Elektronikai mérnök, minősített projektmenedzsment szakértő (PMP) és tapasztalt Six Sigma vezető. Széles körű tapasztalattal rendelkezik a Shared Service Centerek, az informatikai projektek és az ellátási láncok terén. Dolgozott Indiában, Európában és a Közel-Keleten. Előadásának címe „Using Digital Twinning to bring oversight to manufacturing processes and decision making”: lényegében az okosgyárak új generációjáról lesz szó benne.

 

Járvás Tamás, Bosch Power Tools, műszaki és üzemeltetési igazgató

Járvás Tamás több mint 25 éve dolgozik műszaki területen. Gépészmérnöki, majd minőségügy szakmérnöki diplomáját a 90-es évek végén szerezte meg. 1999-ben csatlakozott a német Bosch csoporthoz. Először Kecskeméten dolgozott a Bosch Car Multimédia divíziójánál IT vezetőként, amellyel párhuzamosan közgazdász, majd BME-n MBA diplomát szerzett. Ezt követően a miskolci Bosch kéziszerszámgyárban projectvezető, majd szoftverfejlesztési osztályvezető és 2016-tól Műszaki és Üzemeltetési Igazgató pozíciót tölt be. Az Ipar 4.0 elkötelezettjeként 2017-től vezetője a Kísérleti mintarendszerek munkacsoportnak az NGM és MTA koordinálásával felállított Magyar Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platformban. „Szakítás helyett okoskodás – adattudomány az iparban” című előadásában az adatalapú munka iparban betöltött egyre nagyobb szerepéről lesz szó.

 

Előad továbbá Kádár Botond, az EPIC InnoLabs ügyvezetője, Gallina Viola, a Fraunhofer Austria kutatási koordinátora, Dr. Imre László, a Semmelweis Egyetem mesteroktatója, Tömpe László a DigiLean Hub vezetője, valamint az EPIC InnoLabs több munkatársa is.

 

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a hivatalos weboldalon lehet. 

Időpont: 2022. április 12.

Helyszín:  ÖbölHáz Rendezvényközpont, 1117 Budapest, Kopaszi-gát 2 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tovább terjeszkedik a belga-magyar logisztikai raktárfejlesztő-vállalat

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 m2 alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar-Vármegyei székhely térségében. A kitűnő lokációjú beruházásra a debreceni repülőtér és az épülő BMW gyár közelében kerül sor. 

2024. április 24. 14:46

Jön a MI Expo! Kiderül, hogyan formálja át az iparágakat az AI

Vajon lesz értéke az emberi munkának az AI-korszakban? Milyen munkaerőt tud kiváltani az AI már 2024-ben? Hogyan változtatja meg a munkaköröket a technológiai forradalom? Ilyen és efféle kérdéseket fognak körbejárni a MI Expo előadói június 11-én a Lurdy Házban. A rendezvény célja, hogy betekintést engedjen a kkv-k számára az iparágukat érintő legfontosabb változásokba.

2024. április 24. 13:11

Újabb húszezer laptopot szállít a Delta Systems Kft. az iskoláknak

A tavaly őszi szállítás után idén újabb, csaknem 20 ezer laptopot kapnak Békés, Jász-Nagykun-Szolnok, Baranya és Somogy vármegye diákjai a Delta Systems Kft. közreműködésével mintegy 4 milliárd forint értékben. A Klebelsberg Központ nevében eljáró Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) a csaknem húszezer darab notebook beszerzésével kapcsolatos közbeszerzés nyerteseként nevezte meg a Delta Systems Kft. vezette konzorciumot, mellyel a négy vármegye tanulói számára biztosítják a digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeit. 

2024. április 24. 10:12

Együttműködésre lép a CETIN Hungary és a Pécsi Tudományegyetem

A független, integrált távközlési infrastruktúra-szolgáltató CETIN Hungary Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara a jövőben három kiemelt területen működik együtt: a kiberbiztonsági szolgáltatások fejlesztésében, a kutatás-fejlesztési tevékenység színvonalának további emelésében, illetve az építőiparban egyre elterjedtebb és ismertebb építményinformációs modellezéssel (BIM) kapcsolatos kölcsönös tudástranszferben.

2024. április 23. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50