Elismert szakemberekkel újította meg menedzsmentjét a Unisys

forrás: Prím Online, 2022. május 12. 12:43

Elismert szakemberekkel erősítette globális felsővezető csapatát a Unisys. Az IT szolgáltató nagyvállalat, amely több, mint tizenöt éve a magyar informatikai piac egyik legismertebb szereplője, amely budapesti központjában a pályakezdő pozícióktól a vezetői szintekig kínál kihívásokkal teli, felelősségteljes pozíciókat.

Az Unisys bejelentette, hogy Debra McCannt nevezi ki a vállalat egyik ügyvezető alelnökévé és pénzügyi igazgatójává (CFO). A szakember a Dun & Bradstreet (D&B) üzletiadatbázis-szolgáltatótól érkezik az Unisyshez, korábban pedig a Cegedimnél, a gyógyszeripari szektorban működő, globális technológiai és szolgáltatási megoldásokat nyújtó vállalatnál dolgozott. Debra McCann azt a Mike Thompsont váltja a pénzügyi vezetői poszton, akit tavaly az elnöki és operatív igazgatói posztra neveztek ki.  Szintén áprilisban jelentette be a Unisys Claudius O. Sokenu senior alelnökké és vezető jogtanácsossá való kinevezését. Sokenu a Cognizant-tól, a Fortune 200-as informatikai vállalattól érkezik az Unisyshoz.

 

A Unisys egy világszerte ismert információtechnológiát szolgáltató nagyvállalat, amely több, mint tizenöt éve a magyar informatikai piac egyik legismertebb szereplője. A Unisys Global Sourcing Services Hungary (UGSH) Budapesten működő globális szolgáltatóközpontja az egyik első ilyen jellegű vállalkozás volt a térségben. A vállalat világszerte mindössze három globális szolgáltatóközpontot üzemeltet; Budapest mellett Indiában és Kínában vannak még hasonló üzleti modellre épülő létesítményei a társaságnak.

 

Magyarország a kedvező földrajzi és gazdasági helyzetének köszönhetően lett a szolgáltatási üzletág európai központja. A megfelelő helyválasztást az is jelzi, hogy az elmúlt néhány hónapban több ügyfél is ellátogatott központunkba, illetve folyamatos az érdeklődés új, potenciális nagyvállalati ügyfelek részéről új szolgáltatások megrendelésére. A Unisys a pályakezdő pozícióktól a vezetői szintekig kínál kihívásokkal teli, felelősségteljes pozíciókat, többek között ügyfélkapcsolati és informatikai területekre is.

Kulcsszavak: +céginfó Unisys

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Continental budapesti gyára „Megbízható Munkaadó” díjat kapott

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén többek között a Continental budapesti telephelyét, a Continental Automotive Hungary Kft.-t díjazta a „Megbízható Munkaadó” címmel – melyet 2022-ben a teljes magyarországi Continental csoport nyert el. A rangos díjat az újonnan bevezetett szabályok értelmében a győztes az eddigi kettő helyett, immáron három évig tudhatja magáénak. Az elismeréssel azon cégeket tüntetik ki, amelyek példaértékű módon gondoskodnak dolgozóik munka-, valamint életkörülményeiről.

2024. május 20. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59