Unisys kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Unisys

Így segíthet a kvantum a logisztikában: több év munka, másodpercek alatt

A Unisys bejelentette a Unisys Logistics Optimization-t, egy új, kvantumtechnológián alapuló megoldást, amely másodpercek alatt segít a szervezeteknek megoldani komplex, sokváltozós logisztikai feladatokat. 

2023. október 23. 10:12

A gazdasági nehézségek ellenére a cégek 85%-a növeli a befektetéseit a felhős megoldásokba

Tíz vállalatból több mint nyolc fektet a felhőbe, de csak minden ötödik képes hatékonyan használni a technológiát – derül ki a Magyarországon is aktív globális IT vállalat, a Unisys friss kutatásából. A több mint kétezer cég megkérdezésével készült tanulmány szerint a gazdasági nyomás dacára a cégek fokozzák a befektetéseket az új technológiákba, de a szakemberhiány és a mesterséges intelligenciával (MI) kapcsolatos etikai aggályok miatt nem mindegyik tudja kiaknázni a digitalizációban rejlő potenciált.

2023. július 7. 11:20

Mit tehet egy globális IT-cég a környezetért?

A Magyarországon mintegy 800 főt foglalkoztató Unisys közzétette a vállalat 2022-es fenntarthatósági jelentését, amely bemutatja a vállalat elmúlt évben elért eredményeit a környezetvédelmi, társadalmi és vállalatirányítási (ESG) célok megvalósítása terén. 

2023. július 3. 15:40

Az informatikai háttér szorosan összefügg a munkahelyi elégedettséggel

A munkavállalók körében mára hatalmas népszerűségre tett szert a hibrid munkavégzési modell, vagyis az irodai és otthoni munka ötvözete, és elvárják, hogy a munkaadók az elérhető legjobb technológiát biztosítsák ehhez – derül ki a Unisys és a HFS kutatásából. A megkérdezett munkavállalók olyan informatikai környezetet várnak el, amelyben tolakodó IT-biztonsági intézkedések és felügyeleti szoftverek nélkül, hatékonyan tudnak távmunkát végezni. Ez kulcsfontosságú tényező a tehetségek megtartásában: a dolgozók közel kétharmada számára a technológia az egyik legfőbb motivációs tényező.

2023. június 15. 19:59

Új, innovatív szereplő a kiberbiztonsági piacon

A világszerte információtechnológiai szolgáltatásokat nyújtó, Magyarországon is több mint 750 embert foglalkoztató Unisys, valamint a multicloud piacon aktív Faction bejelentette, hogy közösen kínálnak majd teljes körű megoldásokat az adatvédelem, a kiberbiztonsági helyreállítás és az üzletmenet-folytonosság területén. A felek kiemelték, hogy mind helyben telepített rendszerekhez, mind többfelhős környezetben elérhetővé teszik a közös szolgáltatásokat.

Kulcsszavak: biztonság Faction Unisys
2022. december 4. 13:56

Hazánkban is aktív nagyvállalat jár az élen a jövő munkahelyének fejlesztésében

Többek között a járvány utáni irodai környezet kialakítása és a munkavállalói élmény fejlesztése terén elért eredményei miatt nyert el újabb rangos elismerést a Unisys: a Magyarországon több mint 750 szakembert foglalkoztató amerikai vállalat az Information Services Group (ISG) a jövő munkahelyéről szóló jelentésében négy kategóriában is bekerült az éllovasok közé.

Kulcsszavak: Unisys munkahely
2022. november 24. 20:45

Az Unisysnél van a legtöbb lehetősége egy fogyatékossággal élőnek

A Magyarországon is több száz embert foglalkoztató Unisys zsinórban másodjára érte el a legmagasabb pontszámot a megváltozott munkaképességűek esélyegyenlőségi mutatójában (Disability Equality Index, DEI). A 100 pontos eredménnyel a vállalat elnyerte a „legjobb munkahely a fogyatékossággal élők befogadása terén” minősítést.

Kulcsszavak: +céginfó Unisys
2022. augusztus 21. 10:23

A legbefolyásosabb afroamerikai cégvezetők között a Unisys alelnöke

A vállalat szenior alelnökét és vezető jogtanácsosát, Claudius Sokenu-t 2022 legbefolyásosabb színesbőrű vállalatvezetői közé választotta a Savoy című amerikai magazin.

Kulcsszavak: Unisys +céginfó
2022. augusztus 19. 13:59

Nyolc éven belül nettó nullára csökkentené az üvegházhatású gázok kibocsátását a Unisys

A világszerte ismert, információtechnológiát szolgáltató Unisys – amely több mint tizenöt éve a magyar informatikai piac egyik legismertebb szereplője – ambiciózus célt tűzött ki maga elé: 2030-ra nettó nullára csökkenti üvegházhatású gázkibocsátását a közvetlen kibocsátás és a megvásárolt energiához kapcsolódó közvetett kibocsátás tekintetében egyaránt.

2022. július 13. 11:20

Rangos tanúsítványt nyert el a Unisys digitális munkahely megoldása

Az IT támogatás és szolgáltatásmenedzsment vezető szakmai szövetsége, a HDI bejelentette, hogy a Unisys digitális munkahely szolgáltatása, a Digital Workplace Global Service Desk sikeresen teljesítette a szervezet IT Support Center tanúsítási programjának összes követelményét. A HDI a Unisys magyar szakemberét, Gaál Juditot külön szakmai díjjal is elismerte.

2022. június 17. 13:14

A jövő digitális munkakörnyezetét fejleszti a Unisys

A Unisys egy világszerte ismert, információtechnológiát szolgáltató nagyvállalat, amely több mint tizenöt éve a magyar informatikai piac egyik legismertebb szereplője. A cég most bejelentette, hogy 2022 első negyedévében több olyan projektre kapott megbízást új ügyfelektől, amelyek a digitális munkahelyek kiépítését helyezik középpontba.

2022. június 13. 18:52

Elismert szakemberekkel újította meg menedzsmentjét a Unisys

Elismert szakemberekkel erősítette globális felsővezető csapatát a Unisys. Az IT szolgáltató nagyvállalat, amely több, mint tizenöt éve a magyar informatikai piac egyik legismertebb szereplője, amely budapesti központjában a pályakezdő pozícióktól a vezetői szintekig kínál kihívásokkal teli, felelősségteljes pozíciókat.

Kulcsszavak: +céginfó Unisys
2022. május 12. 12:43

Újabb platformon tanúsított és támogatott a SUSE Linux Enterprise

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy újabb mérföldkőhöz érkezett a SUSE és a Unisys Corporation együttműködése, így a vállalati ügyfelek számára világszerte elérhetővé válnak a Unisys Forward! egyedülálló előnyei. 

2014. január 2. 14:38

Következő generációs Unisys szerverek többmagos Intel processzorokkal

A Unisys Corporation bevezette a többmagos Intel Xeon processzor alapú, a ClearPath családba tartozó mainframe-osztályú vállalati szerverek következő generációját. Az új modellek az első mérföldkövet jelentik a Unisys terveiben, amelyek szerint közös platformarchitektúrát vezet be a fejlett Intel processzor technológiához minden Unisys vállalati szerverben.

Kulcsszavak: szerver Unisys
2007. május 21. 17:38

Unisys szerverek kétmagos Itanium 2 processzorokkal

A nemrég bevezetett Unisys szerverek az új fejlesztésű, következő generációs szerver architektúrán alapulnak, amely az új kétmagos Intel Itanium 2 9000 sorozatú ’Montecito’ processzorokra épülnek.

Kulcsszavak: Unisys szerver
2006. szeptember 11. 14:55

Unisys: létszámleépítés globálisan, bővítés Magyarországon is

Az Unisys számítógépgyártó és technológiai szolgáltató társaság bejelentette, hogy további 1900 alkalmazottjától válik meg a múlt év októberétől végrehajtandó 5500 fős globális létszámleépítés részeként. A philadelphiai székhelyű társaság megválik teljes létszáma 15 százalékától és ennek révén 325 millió dollárral mérsékli évi költségeit a következő év második felétől kezdve.

Kulcsszavak: Unisys
2006. július 21. 09:05

A UNISYS teljes mellszélességgel az Itanium 2 mellett

Miközben az Intel az Itanium második generációjának a kudarcát kénytelen beismerni az asztaligép-szektorban, a szerverek körében az Itanium 2 igenis komoly súlyra tett szert.

Kulcsszavak: szerver Unisys
2004. november 22. 09:47

2005 magasabb költségeket, fokozódó mobil- és kiberfenyegetéseket, bővülő személyazonosság-felügyeletet hoz

A Unisys informatikai biztonsági tanácsadói elmondták, hogy szerintük melyek lesznek a legfontosabb informatikai biztonsági kérdések és fejlesztések, amelyekkel a vállalatok 2005-ben szembe találják majd magukat.

Kulcsszavak: security Unisys
2004. november 19. 20:45

Az Unisys 1400 emberét küldené el

A számítástechnikai szolgáltatások egyik amerikai nagyvállalata, az Unisys jelentette be csütörtökön, hogy 1400 emberétől készül megválni, s ennek köszönhetően reményei szerint 2005. végére 70 millió dollárt takarít meg.

Kulcsszavak: Unisys
2004. október 8. 09:05

Unisys: teljesítette a magas hasznot megcélzó terveit

2004 első negyedévében a Unisys teljesítette a magas hasznot megcélzó terveit.

Kulcsszavak: Unisys
2004. április 17. 22:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52