A jövő digitális munkakörnyezetét fejleszti a Unisys

forrás: Prím Online, 2022. június 13. 18:52

A Unisys egy világszerte ismert, információtechnológiát szolgáltató nagyvállalat, amely több mint tizenöt éve a magyar informatikai piac egyik legismertebb szereplője. A cég most bejelentette, hogy 2022 első negyedévében több olyan projektre kapott megbízást új ügyfelektől, amelyek a digitális munkahelyek kiépítését helyezik középpontba.

Egy globális technológiai vállalat digitális munkahelyi megoldások teljes skálájának biztosítására szerződött a Unisysszel. Az együttműködés keretében a szolgáltató biztosítani fogja a modern eszközkezelést, a munkatársak közötti zökkenőmentes együttműködést, az intelligens munkahelyi szolgáltatásokat. A partnerség „munkahely mint szolgáltatás” (WaaS) konstrukcióban valósul meg: ennek lényege, hogy az ügyfél felhőkörnyezetetben hozza létre alkalmazottai számára a digitális munkakörnyezetet, magába foglalva az összes szükséges szoftver telepítését, beállítását, üzemeltetését és támogatását.

 

A Unisys szerződést kötött egy nagy latin-amerikai pénzintézettel is, amely már korábban is a cég ügyfele volt, a biztonságos digitális munkahelyi megoldások, valamint a felhő- és infrastrukturális megoldások széles skálájának biztosítására. Emellett az Unisys fogja végezni egy globális marketing- és kommunikációs vállalat legnagyobb európai adatközpontjának nyilvános felhőbe történő migrálását is, növelve az ügyfél működési hatékonyságát, biztonságát és agilitását.

 

 

„A digitális munkahelyi megoldások terén olyan új és jelenlegi ügyfelekkel kötünk szerződéseket, akik a technológia segítségével szeretnék átalakítani alkalmazottaik munkahelyi alkotott elképzeléseit – húzta alá Maureen Sweeny, az Unisys kereskedelmi igazgatója és vezető alelnöke. – A felhő- és infrastruktúraszolgáltatások esetében pedig az ügyfelek nemcsak azért választják az Unisyst, hogy segítsük őket a többfelhős környezetre való átállásban, hanem azért is, hogy teljes körűen kihasználhassák a felhőökoszisztéma által nyújtott előnyöket.”

 

A jövő munkahelyének fejlesztése Budapesten

A Unisys Hungary szolgáltató központja folyamatos fejlődése révén egyre sokrétűbb szolgáltatásoakt kínál, beleértve a digitális munkahely megoldásokat is. A magyarországi központ továbbra is dinamikusan fejlődik, folyamatos az érdeklődés új, potenciális nagyvállalati ügyfelek részéről új szolgáltatások kapcsán. A Unisys a pályakezdő pozícióktól a vezetői szintekig kínál kihívásokkal teli, felelősségteljes pozíciókat, többek között ügyfélkapcsolati és informatikai területekre is.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Digitális Agrártájoló: rekordszámú kiállító várta a jelen és a jövő agrárszakembereit

A győri Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Karán rendezték az idei Digitális Agrártájolót, a térség egyik legfontosabb agráreseményét. A kiállítók között a szektor legjelentősebb piaci szereplői, valamint az egyetem kutatási és oktatási egységei is megtalálhatók voltak. A program célja, hogy a jövő fiatal agrárgenerációja megismerje és alkalmazni tudja a digitalizációra és a precíziós gazdálkodásra épülő megoldásokat az élelmiszer-előállítás teljes folyamatában.

2024. április 14. 13:51

Mit tehet a vasút a fenntarthatóbb turizmusért?

A MÁV-START szervezésében rendezték meg az Európai Vasúti és Pályahálózat-működtetők Közössége (CER) CEO Coalition idei rendezvényt, amely a tagvállalati vezetők közös munkájának legfőbb eseménye. 

2024. április 14. 10:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09