Vezetőváltás a dentsu Hungary élén

forrás: Prím Online, 2023. január 18. 14:01

2023. február 1-jétől Turóczi András váltja Novák Pétert a dentsu Hungary vezérigazgatói posztján. Az új vezető, aki több mint két évtizede dolgozik a cégcsoportnál, immár 15 éve lát el különböző vezetői feladatokat, mostani kinevezéséig a dentsu médiatevékenységét irányította.

Novák Péter, aki közel hat év után, saját kezdeményezésére távozik a vezérigazgatói székből, elmondta: „Nagyon büszke vagyok mindarra, amit ezzel a nagyszerű csapattal az elmúlt évek során közös munkával elértünk. Jó szívvel adom át a feladatokat Andrásnak, akivel az elmúlt években nagyszerűen működtünk együtt, és aki a garanciáját jelenti a dentsu töretlen további fejlődésének.”

 

Turóczi András

„Péternek kiemelkedő szerepe van abban, hogy remek formában vehetem át a cég irányítását – hangsúlyozta Turóczi András. – Örömmel nézek elébe az új kihívásoknak, az egyre növekvő számú feladatnak. Csak az elmúlt néhány hónapokban olyan új partnerekkel gazdagodott ügyfélkörünk, mint az Auchan, a Beiersdorf, a BMW, az Unicredit és a Zalando.”

 

Petr Chajda, a dentsu Central Europe vezetője hozzátette: „Üdvözöljük Andrást az új pozíciójában, személye és az elmúlt években az általa vezetett Dentsu Media területének látványos fejlődése komoly biztosítéka annak, hogy sikereink a következő időszakban tovább folytatódnak. Péternek köszönettel tartozunk az elmúlt években elért remek magyarországi eredményeinkért, ami nem csupán piaci pozícióink megerősítésében, hanem a kiemelkedő ügyfélelégedettségben is megmutatkozik.”

 

 

A képen (balról jobbra): Turóczi András a dentsu Hungary új vezetője, Novák Péter, a dentsu Hungary leköszönő vezetője és Petr Chajda, a dentsu Central Europe vezetője a dentsu Hungary 30 éves születésnapi partiján 2022 decemberében.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52