Együttműködés a digitális infrastruktúra és az alkalmazások biztonságért

forrás: Prím Online, 2023. június 18. 15:38

A Kyndryl, a világ legnagyobb IT infrastruktúra-szolgáltatója bejelentette, hogy a BlueVoyant kiberbiztonsági megoldásaival bővítette szolgáltatás portfólióját Magyarországon és a Cseh Köztársaságban. A BlueVoyant iparágvezető, globális kibervédelmi vállalat a belső és külső kibervédelem szakértője, amely jelentős ügyfélkörrel rendelkezik a régióban.

A digitális gazdaság növekedésével párhuzamosan az online bűnözés veszélye is folyamatosan emelkedik. A Cybersecurity Ventures szerint a kibertámadásokból származó kár 2025-re eléri az évi 10,5 billió USD-t, ami ¬300 százalékos növekedést jelent 2015-höz képest. A vállalatok azonban sokkal lassabban fektetnek be saját védelmükbe. Az IDC szerint biztonsági megoldásokra és szolgáltatásokra idén világszinten várhatóan 219 milliárd USD-t költenek a szervezetek, ami 12,1 százalékos növekedést jelent 2022-höz képest.

 

„Ma már nem az a kérdés, hogy bekövetkezhet-e biztonsági incidens a vállalatoknál és más szervezeteknél, hanem az, hogy mikor történik, és mekkora kárt okoz. A Kyndryl és a BlueVoyant együttműködésében alapvető, hogy a reaktív helyett a proaktív megközelítésre helyezi a hangsúlyt az alkalmazások és a kritikus fontosságú rendszerek védelme érdekében. Az IT biztonsága pedig már a vállalat túlélésének kérdése is lehet” – mondta Szabó János, a Kyndryl Magyarország ügyvezető igazgatója.

 

Szabó János

 

A Kyndryl és a BlueVoyant támogatja a vállalatokat a kiberbiztonsági kihívások kezelésében azáltal, hogy az IT-infrastruktúrát és szolgáltatásokat magában foglaló, széles keretrendszerre épülő, gyorsabb és sokkal hatékonyabb megközelítést alkalmaz. Ez segít a szervezeteknek rugalmasabbá válni, hiszen lehetővé teszi a biztonsági rések gyors észlelését és priorizálását, valamint hatékonyabb reagálást és megelőzést biztosít.

 

„A Kyndryl-lel kötött stratégiai partnerségünk kölcsönösen bővíti a lehetőségeinket és erősíti egymás üzletágait" – mondta Csendes Balázs, a BlueVoyant kelet-közép-európai, valamint a közel-keleti térségekért felelős értékesítési igazgatója. „Úgy véljük, hogy a Kyndryl globális IT-infrastruktúrája és kiberbiztonsági erőforrásai a BlueVoyant teljes körű kibervédelmi képességeivel kiegészítve segíteni fogják a vállalatokat a legkifinomultabb kibertámadásokkal szembeni védelemben is.”

 

Csendes Balázs

 

A Kyndryl olyan szakértelmet, szolgáltatásokat és technológiákat kínál, amelyek segítenek a vállalatoknak abban, hogy létfontosságú rendszereik biztonságosak, elérhetőek, rugalmasak, megbízhatóak és helyreállíthatóak legyenek, függetlenül azok méretétől és összetettségétől. A BlueVoyant kibervédelmi platformja felügyelt incidenskezeléssel és reagálással (Managed Detection and Response); Microsoft IT-biztonsági portfólióval; 24 órás felügyeletet és incidenskezelést nyújtó biztonsági műveleti központtal (Security Operations Center); a beszállítói láncból származó fenyegetéseket folyamatosan monitorozó és elhárító Supply Chain Defense megoldással; valamint a nyílt világhálót, a deep és a dark webet is figyelő digitális brandvédelemmel (Digital Risk Protection) teljes körű és folyamatos védelmet biztosít ügyfeleinek az állandóan változó fenyegetésekkel szemben is.

 

A Kyndryl és a BlueVoyant szolgáltatásainak és képességeinek kombinálásával az ügyfelek biztonságosan védhetik meg a felhőben lévő adataikat is. Az olyan biztonsági szolgáltatásokat, mint a felügyelt incidenskezelés és reagálás, és a digitális nyomkeresés úgy optimalizálják, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a meglévő előfizetésekből, és az ügyfelek továbbra is kontroll alatt tarthassák adataikat és költségeiket.

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2500 oldalnyi Google dokumentum, köztük rengeteg rangsorolási szignál szivárgott ki!

Mintegy 2500 oldalnyi Google dokumentum került nyilvánosságra, melyekben rengeteg rangsorolásra vonatkozó konkrét információi is megtalálható. Sose volt hasonló adatszivárgás a Google-nál. Szuhi Attila, az ITE.hu alapítója és főszerkesztője mutatja a részleteket.

2024. május 29. 16:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52