Együttműködés a digitális infrastruktúra és az alkalmazások biztonságért

forrás: Prím Online, 2023. június 18. 15:38

A Kyndryl, a világ legnagyobb IT infrastruktúra-szolgáltatója bejelentette, hogy a BlueVoyant kiberbiztonsági megoldásaival bővítette szolgáltatás portfólióját Magyarországon és a Cseh Köztársaságban. A BlueVoyant iparágvezető, globális kibervédelmi vállalat a belső és külső kibervédelem szakértője, amely jelentős ügyfélkörrel rendelkezik a régióban.

A digitális gazdaság növekedésével párhuzamosan az online bűnözés veszélye is folyamatosan emelkedik. A Cybersecurity Ventures szerint a kibertámadásokból származó kár 2025-re eléri az évi 10,5 billió USD-t, ami ¬300 százalékos növekedést jelent 2015-höz képest. A vállalatok azonban sokkal lassabban fektetnek be saját védelmükbe. Az IDC szerint biztonsági megoldásokra és szolgáltatásokra idén világszinten várhatóan 219 milliárd USD-t költenek a szervezetek, ami 12,1 százalékos növekedést jelent 2022-höz képest.

 

„Ma már nem az a kérdés, hogy bekövetkezhet-e biztonsági incidens a vállalatoknál és más szervezeteknél, hanem az, hogy mikor történik, és mekkora kárt okoz. A Kyndryl és a BlueVoyant együttműködésében alapvető, hogy a reaktív helyett a proaktív megközelítésre helyezi a hangsúlyt az alkalmazások és a kritikus fontosságú rendszerek védelme érdekében. Az IT biztonsága pedig már a vállalat túlélésének kérdése is lehet” – mondta Szabó János, a Kyndryl Magyarország ügyvezető igazgatója.

 

Szabó János

 

A Kyndryl és a BlueVoyant támogatja a vállalatokat a kiberbiztonsági kihívások kezelésében azáltal, hogy az IT-infrastruktúrát és szolgáltatásokat magában foglaló, széles keretrendszerre épülő, gyorsabb és sokkal hatékonyabb megközelítést alkalmaz. Ez segít a szervezeteknek rugalmasabbá válni, hiszen lehetővé teszi a biztonsági rések gyors észlelését és priorizálását, valamint hatékonyabb reagálást és megelőzést biztosít.

 

„A Kyndryl-lel kötött stratégiai partnerségünk kölcsönösen bővíti a lehetőségeinket és erősíti egymás üzletágait" – mondta Csendes Balázs, a BlueVoyant kelet-közép-európai, valamint a közel-keleti térségekért felelős értékesítési igazgatója. „Úgy véljük, hogy a Kyndryl globális IT-infrastruktúrája és kiberbiztonsági erőforrásai a BlueVoyant teljes körű kibervédelmi képességeivel kiegészítve segíteni fogják a vállalatokat a legkifinomultabb kibertámadásokkal szembeni védelemben is.”

 

Csendes Balázs

 

A Kyndryl olyan szakértelmet, szolgáltatásokat és technológiákat kínál, amelyek segítenek a vállalatoknak abban, hogy létfontosságú rendszereik biztonságosak, elérhetőek, rugalmasak, megbízhatóak és helyreállíthatóak legyenek, függetlenül azok méretétől és összetettségétől. A BlueVoyant kibervédelmi platformja felügyelt incidenskezeléssel és reagálással (Managed Detection and Response); Microsoft IT-biztonsági portfólióval; 24 órás felügyeletet és incidenskezelést nyújtó biztonsági műveleti központtal (Security Operations Center); a beszállítói láncból származó fenyegetéseket folyamatosan monitorozó és elhárító Supply Chain Defense megoldással; valamint a nyílt világhálót, a deep és a dark webet is figyelő digitális brandvédelemmel (Digital Risk Protection) teljes körű és folyamatos védelmet biztosít ügyfeleinek az állandóan változó fenyegetésekkel szemben is.

 

A Kyndryl és a BlueVoyant szolgáltatásainak és képességeinek kombinálásával az ügyfelek biztonságosan védhetik meg a felhőben lévő adataikat is. Az olyan biztonsági szolgáltatásokat, mint a felügyelt incidenskezelés és reagálás, és a digitális nyomkeresés úgy optimalizálják, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a meglévő előfizetésekből, és az ügyfelek továbbra is kontroll alatt tarthassák adataikat és költségeiket.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09