Binance: 124 millió diák tanulhat hamarosan a blokkláncról és a kriptotechnológiákról

forrás: Prím Online, 2023. július 8. 13:20

A Binance Academy, a világ vezető kriptotőzsdéjének oktatási részlege bejelentette, hogy partnerségre lépett a Coursera-val, a világ egyik legnagyobb online tanulási platformjával. Az együttműködés világszerte több mint 124 millió tanulónak kínál a kriptovilágról szóló naprakész, piacképes ismereteket. Az átfogó tanulási program már a következő hónapokban elérhetővé válik. 

Ahogy egyre több szervezet csatlakozik a blokkláncforradalomhoz, úgy nő a kereslet a képzett szakemberek iránt a kripto- és blokklánciparban. A Binance Academy és a Coursera (a világ egyik legnagyobb online tanulási platformja) nemrég bejelentett együttműködése éppen ennek az igénynek a kielégítését szolgálja. Közös oktatási programjaik az ágazat valamennyi részterületét lefedik, kiszolgálva mindazokat, akik a blokklánccal, a Web3-mal és a kriptotechnológiákkal szeretnének megismerkedni. A képzések elsősorban azokat célozzák meg, akik megfelelő készségeket szeretnének szerezni a robbanásszerűen fejlődő kriptó-iparágban történő elhelyezkedéshez. A kurzusok sikeres elvégzésével a tanulók digitális bizonyítványt kapnak, egyfajta belépőként a szektor gyorsan bővülő munkaerőpiacára.

 

„Az oktatás a haladás és az innováció sarokköve. Ez a meggyőződés vezérelt minket a Binance Academy-n, miközben arra törekszünk, hogy a blokklánctechnológia forradalmi világába bevezető tudás mindenki számára elérhetővé tegyük” – mondta Yi He, a Binance társalapítója és marketingigazgatója. 

 

A blokkláncban rejlő lehetőségeket kihasználó szervezetek látványos növekedési időszakot élnek át. A PwC jelentése szerint a technológia 2030-ig több mint 40 millió munkahelyet teremthet világszerte. A kripto-és blokkláncipar szakemberei iránti kereslet már most is gyorsan növekszik. A DevSkiller jelentése szerint, amely több mint 200 ezer készségértékelésre támaszkodva állítottak össze, 2022-ben 552%-kal nőtt a blokkláncprogramozási ismeretek iránti igény.

 

„A blokklánc, a Web3 és a kriptovaluták területén elsajátított készségek egyre értékesebbek, mivel számos új és izgalmas munkakör jelenik meg ezeken a területeken” – mondta Marni Baker Stein, a Coursera tartalomért felelős igazgatója. Hozzátette: izgatottan várják, hogy a Binance Academy-vel együttműködve bővítsék tanfolyami kínálatukat. Kiemelte: az akadémia szakértői által tanított, teljesen online hozzáférésű és saját tempójú tartalommal a tanulók a világ bármely pontján felvértezhetik magukat kulcsfontosságú készségekkel ahhoz, hogy boldoguljanak a dinamikusan bővülő blokklánciparban. Az együttműködés világszerte több mint 124 millió tanulónak kínál oktatási lehetőségeket. A programokat a Binance Academy szakértői dolgozzák ki. Minden tanulási fázis több kurzusból áll; tartalmaz videó-előadásokat, felolvasásokat, projekteket és persze értékelni is fogják az egyes teljesítményeket. 

 

A Coursera-együttműködés szerves kiegészítése a Binance Academy meglévő globális oktatási kezdeményezéseinek, például a multimédiás tartalmaknak, a Learn & Earn kampányoknak és az University Outreach programnak. 

 

Tanulj és keress!

 

A Binance Academy több mint 1000 cikket és szószedetet tartalmaz, valamint tanfolyamokat a blokkláncról, kriptovalutáról, Web3-ról és sok másról. 2018-ban indították útjára, tanulók millióit szolgálja ki világszerte, több mint 30 nyelven. Oktatási kezdeményezései közé tartozik többek között a Learn and Earn program és a Student Ambassador Program.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új területen erősít az OTP Mobil

Tovább bővültek az OTP Mobil által kínált innovatív fizetési lehetőségek, így már nem csak a Simple alkalmazás és a SimplePay megoldások előnyeit élvezhetik a felhasználók. A fintech vállalat ugyanis felvásárolta a HelloPayt, amely elsősorban vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek és fesztiválok fizetési rendszereit üzemelteti.

2024. április 22. 14:31

A napenergia-innovátor TSS4U az ABB technológiáját használja

A hollandiai TSS4U innovatív, szigetüzemű napenergia-rendszereket szállít világszerte kritikus alkalmazásokhoz, így segítve a vállalatokat abban, hogy a dízelgenerátorokat fenntartható energiával váltsák ki. Távközlési tornyok, olaj- és gázipari létesítmények, valamint víztisztító telepek energiaellátása támaszkodik a TSS4U napelemes rendszereire, amelyek a legmagasabb követelményeket támasztó környezetben is megbízható energiatermelést biztosítanak.

2024. április 22. 13:02

AGV-k: a vezeték nélküli evolúció

Ismerje meg, hogyan emelték a HMS Networks a vezeték nélküli technológiákban szerzett szakértelme és az Anybus termékei a Mercedes-Benz vezető nélküli szállítórendszer (AGV) flottáját egy magasabb szintre.

2024. április 22. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50