Megkezdte működését a Kyndryl Alapítvány a helyi közösségek fejlődéséért

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 21. 14:18

A Kyndryl, a világ legnagyobb IT-infrastruktúra-szolgáltatója szeptember 18-án elindította a Kyndryl Alapítványt. Az alapítvány olyan nonprofit szervezeteket támogat majd, amelyek kritikus társadalmi problémákra keresnek megoldásokat. A Kyndryl Alapítvány a vállalat globális vállalati jószolgálati programját terjeszti ki, és jelzi, hogy a Kyndryl elkötelezett a pozitív társadalmi szerepvállalás mellett, összhangban az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljaival.

„A Kyndryl közel két évvel ezelőtt vált önállóvá azzal a küldetéssel, hogy ügyfeleink, közösségeink és a társadalom egésze számára a segítsük a fejlődést” – mondta el Una Pulizzi, a Kyndryl Alapítvány elnöke és a Kyndryl globális vállalati ügyekért felelős vezetője. „Törekszünk a társadalom előtt álló kihívások megoldására, és ebből fakadóan elkötelezetten fogjuk támogatni azokat a nonprofit szervezeteket, amelyek céljai között szerepel az oktatás és a karrierépítés elősegítése, az éghajlatváltozás hatásainak enyhítése és a befogadó gazdaság megteremtése.”

 

A Kyndryl Alapítvány az első évében a kiberbiztonsági oktatásra összpontosít

 

Napjaink rendkívül zavaros környezetében egyre több kibertámadás éri a különböző szervezeteket. Annak érdekében, hogy a fenyegetések leküzdéséhez szükséges képzettebb munkaerő globális szükségletét kielégítsék, az alapítvány idei támogatásait olyan szervezeteknek ítéli oda, amelyek a kiberbiztonsági oktatást fejlesztenek, vagy nyújtanak az ilyen oktatáshoz nehezen hozzáférő közösségek számára, de olyan non-profit szervezetek is kapnak majd támogatásokat, amelyek kritikus erőforrásokkal és szolgáltatásokkal segítik a hátrányos helyzetűeket.

 

 

A finanszírozás a kiberbiztonsági oktatás két konkrét területére koncentrál:

 

Az Inkluzív Kiberbiztonsági Munkaerő Bővítése – Ez a kategória a képzett kiberbiztonsági szakemberek hiányát enyhítené, különösen a kisebbséghez tartozó népesség körében, támogatva olyan szervezeteket és programokat, amelyek kiberbiztonsági képzést és karrier-támogatást nyújtanak.

A Nem Profitorientált Szervezetek Kiberbiztonság-felkészítése – Ez a kategória az oktatás és tanácsadás révén támogatja a nem profitorientált szervezeteket, amint megerősítik kiberbiztonsági védelmüket és ellenállóbbá válnak egy növekvő fenyegetésű környezetben.

 

A támogatást igénylő nonprofit szervezetek számára a pályázati ablak 2023. november 6-ig nyitva áll. Az Alapítvány 2024 elején fogja kihirdetni a végleges támogatottak listáját. Azok a szervezetek, amelyek az Alapítvány missziójával azonosulnak és támogatást igényelnek, a www.kyndryl.org weboldalon tájékozódhatnak. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

ABB: 2024. I. negyedévi eredmények

Björn Rosengren, vezérigazgató: „A magas bázisadatokhoz viszonyított első negyedéves teljesítményünk azt mutatja, hogy az év jól indult, a megrendelések dinamikája erősebb a vártnál, az árrés rekordmagas, a készpénztermelési teljesítményünk erős. Mindez kellő magabiztosságot ad ahhoz, hogy a 2024-ben várt árrést felfelé módosítsuk.”

2024. április 20. 19:07

Külföldi nyitásban és az online kereskedelmi fejlődésben segítik a hazai kkv-ket

Partnerségi megállapodást írt alá a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) és az eMAG Magyarország, amelynek célja az e-kereskedelmi know-how fejlesztése,  és a magyar  kis- és középvállalatok online értékesítési csatornáinak fejlesztése a régióban.

2024. április 20. 18:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50