Még nagyobb szabadságot biztosít a Sencor új robotporszívója

forrás: Prím Online, 2023. október 2. 19:55

Új szintre emeli a robotporszívók által nyújtott kényelmet a Sencor újdonsága. Kétség nem fér hozzá, hogy bár ezek a készülékek teljesen autonóm módon képesek gondoskodni a porszívózásról, a tartályuk kiürítésére eddig nem voltak képesek. Mindez teljesen megváltoztathatja a robotporszívókról alkotott elképzeléseinket. 

Ki ne szeretné a tiszta, felporszívózott szőnyegek és járófelületek látványát akkor, amikor hazaér a munkából egy hosszú, fárasztó nap után? Nos, a Sencor SRV 9385WH rendkívül megbízható segítőtársnak bizonyulhat ezen a téren. A Sencor Home alkalmazás révén a robotporszívó működése teljes mértékben programozható és akkor is elindítható, amikor éppen nem tartózkodik senki sem a házban, vagy a lakásban. Ebben az applikációban ráadásul az is pontosan meghatározható, hogy pontosan melyik helyiségekben, illetve milyen területeken dolgozzon a készülék. 

 

 

Nem csak porszívózásra 

 

A multi-mappinggal akár öt különböző emeletre készíthető takarítási terv, míg a multi-room funkcióval minden helyiséghez eltérő takarítási követelmények állíthatók be. A Sencor újdonsága ugyanis nem csak porszívózni, hanem felmosni („nedves mop” funkció) is tud. A felhasználók négyféle porszívózási teljesítmény és háromféle padlómosási fokozat közül választhatnak. 

 

 

„A tökéletes takarítási eredmény érdekében a készüléket a legfejlettebb, úgynevezett LIDAR lézeres navigációval látták el, amely gondoskodik a robotporszívó tökéletes és precíz tájékozódásáról legyen szó porszívózásról, vagy padlótörlésről” – árulta el Lucza András, a Sencor SDA Divíziójának vezetője. Mindemellett a készülék többféle infravörös érzékelővel is el van látva, ami lehetővé teszi, hogy időben érzékelje az esetleges akadályokat. Szükség esetén ugyanakkor 2 centiméteres szintkülönbséggel is elboldogul, ha például egy küszöbre, vagy járólapra kell felhajtania.

 

 

 

Fertőtlenítésre is alkalmas  

 

A hatékony takarítást a középső, valamint az oldalsó forgókefék biztosítják. Mindemellett a robotporszívót UVC-lámpával is ellátták, amely a vírusok és a baktériumok elpusztításával minden padlótípust képes hatékonyan fertőtleníteni. 

 

 

A nagy kapacitású, mintegy 5000 mAh lítiumion akkumulátornak köszönhetően a készülék akár 200 percen keresztül is képes működni. Ez elég hosszú idő ahhoz, hogy szükségessé váljon menet közben a tartály kiürítése, éppen ezért a dokkoló egység egy porgyűjtő egységet kapott, amely automatikusan átszívja a porgyűjtő zsákba a porszívó által összegyűjtött szennyeződéseket.

 

A Sencor újdonsága nem ismer kompromisszumokat a takarítás és a porszívózás terén. „A beépített UVC-lámpa révén, valamint az automatikus tartály ürítésnek köszönhetően jóval többet kínál, mint egy átlagos robotporszívó. A SRV 9385WH nagyfokú automatizáltsággal és mobilitásával immáron a holnap technológiáját képviseli, amihez a magyar felhasználók már most hozzájuthatnak” – emelte ki Lucza András. 

Kulcsszavak: robotporszívó Sencor

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kutatás: a közösségi média böngészése több órát vesz el az alvásból

Naponta három és fél órát töltenek közösségi média-oldalakon lefekvés előtt egy felmérés szerint az amerikai válaszadók, gyakran az alvás rovására. A rossz alvásban sok tényező játszhat szerepet, azonban a probléma széles körű: a Huawei és az Ipsos tavalyi kutatása szerint a megkérdezettek 35 százaléka szenved alvási nehézséggel, és ugyanennyien szeretnének változtatni rajta. Idén március 15-én tartják az Alvás világnapját, hogy felhívják a figyelmet az alvás fontosságára, az alvászavarok okozta problémákra és a megoldásukra. Ez utóbbihoz a viselhető okoseszközök alvásfigyelő funkciója nagy segítséget nyújthat, amelyek a részletes elemzés mellett javaslatokat is adhatnak a minőségi alváshoz.

2024. március 11. 17:43

2024-ben 75 iF Design Díjat nyert el a Samsung

A Samsung összesen 75 díjat nyert a rangos német, nemzetközileg is elismert International Forum (iF) Design 2024 dizájnversenyen. A vállalat két Arany Díjban részesült – a Samsung OLED TV (S95C), valamint a Galaxy Z Flip5 Maison Margiela kiadása*  kapta meg az elismerést. A Samsung televíziók, okostelefonok és egyéb készülékei mind a 9 kategóriában –, beleértve a Termék és Felhasználói élményt is – díjat érdemeltek. 

2024. március 4. 14:37

Elképesztő! Így üldözi Max Verstappent a világ leggyorsabb drónkamerája

Max Verstappen már teszteli az Oracle Red Bull Racing legújabb modelljét, a 2024-2025-ös Formula-1 versenynaptárra fejlesztett RB20-at – de nemcsak a kiváló pilóta, hanem a médiacsapat is készül az új szezonra. Ralph „Shaggy” Hogenbirk, a Dutch Drone Gods tervezője és drónpilótája egyedi építésű modelljével csatlakozott egy körre a silverstone-i pályán.

2024. március 1. 10:10

A Galaxy Buds széria legújabb frissítése magával ragadó, intelligens hangzást kínál

A Samsung közelmúltban megjelent Galaxy S24 termékcsaládja a Galaxy AI erejével új lehetőségeket teremtett a kultúrák közötti kapcsolatteremtésre. A biztonságos, készülékeken elérhető mesterséges intelligenciával a felhasználók jelenleg 13 nyelven hidalhatják át a kommunikáció során felmerülő nyelvi akadályokat. A Galaxy Buds fülhallgatókat érintő legújabb frissítések még zökkenőmentesebbé tehetik ezen okosfunkciók használatát.

2024. február 29. 14:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09