Az újjászületés útján a Hungarian Vizsla Inu

forrás: Prím Online, 2023. október 30. 09:57

Az elmúlt években sokat hallhattunk a Hungarian Vizsla Inu (HVI) kriptovalutáról. Egyike volt azoknak a mémcoinoknak, amelyek pozitív figyelmet kaptak, főleg mivel használatával egy igazán jó ügy mellett állunk ki: az árva kutyákat támogathatjuk. A sztárcoin erős kezdését egy hirtelen, brutális értékcsökkenés követte, most viszont a vizslára végre új nap virradt: +700%-os növekedést mutat.

A token különlegessége, hogy a vizsla az első olyan hazai kriptovaluta, amellyel adakozni is lehet. A coinok 10%-át elkülönítik, később pedig állatmenhelyekhez juttatják el a befolyt összeget. Közösségi felületeiken pedig rendszeresen örökbefogadásra buzdítanak.

 

A nagy népszerűségnek hála igen erősen indult a kutyás kriptovaluta, a VizslaCoin egy ideig a magyar kriptopiac legkeresettebb projektjei között volt. Azonban, ahogy az egész kriptopiac, a vizsla is átélte a kriptotél hűvösebb szezonját. A kriptopiac rendkívüli volatilitást tapasztalt, és a HVI sem maradt ki ebből a folyamatból. A korábbi értékéhez képest legsötétebb napján a -98%-os értékcsökkenést is elérte.

 

 

A vizsla visszatért

 

Azonban a kriptopiacon soha semmi sem végleges. Az elmúlt hónapokban a Hungarian Vizsla Inu meglepően gyors és lenyűgöző visszatérést mutatott be. Ebben az időszakban több mint +700%-os növekedést tapasztaltunk, és ismételten az érdeklődés középpontjába került. De mi történt, és miért tér vissza a HVI a köztudatba?

 

Az egyik oka ennek a visszatérésnek az általános kriptopiaci mozgásokhoz kapcsolódik. A kriptotél sok projektet és altcoint sújtott, és nemcsak a HVI-t. A sávban való stagnálás és az értékvesztés az elmúlt időszakban az általános tendencia volt. A HVI sem volt kivétel, és a korábbi értékekhez képest komoly esés volt tapasztalható. Azonban az elmúlt hónapban a HVI mutatott egyfajta ébredést. Az értékének hirtelen emelkedése és a kereskedelmi forgalom növekedése azt sugallja, hogy az érdeklődés visszatért, és sokak számára ismét vonzó lehetőségként tűnik fel. Emellett a HVI Tokenek 13%-a elégetésre került, azaz ki került a forgalomból, növelve a vizsla értékét. A HVI közössége is nagy szerepet játszik ebben az újjászületésben. A közösség tagjai rendkívül elkötelezettek és aktívak voltak a projekt támogatásában. Ez az összetartó közösség visszatükröződik a forgalomban és az érdeklődés növekedésében.

 

Van még hova növekedni

 

De mi a tanulság? A Hungarian Vizsla Inu megerősíti, hogy a kriptopiac mémcoinjainál nincs lehetetlen. Előfordulhatnak óriási növekedések, mint ahogy láthattuk a PEPE vagy éppen a BabyDoge Coin-nál is, amelyek a kriptotél alatt érték el legmagasabb pontjaikat. A HVI története azt mutatja, hogy bármilyen projektről is van szó, az újjászületés mindig lehetséges, és a kriptopiacon a lehetőségek mindig ott vannak. Bár a vizslás valuta az elmúlt időszakban lenyűgöző növekedést mutatott be, a potenciál még mindig magas. Jelenleg a token értéke még mindig -93%-kal alacsonyabb a saját csúcspontjához képest, tehát még mindig bőven van tér a növekedéshez, a kilátások izgalmasak.

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyarországon lép az európai piacra a díjnyertes amerikai felhőszolgáltató

Magyarországon és Romániában terjeszkedik az Intuitive.Cloud, amely a térség diverz és tapasztalt tehetségbázisát veszi célba, hogy továbbra is csúcsminőségű szolgáltatásokat nyújthasson ügyfeleinek. A felhőszolgáltató a következő egy évben több, mint 10 pozíciót tervez nyitni és 200 IT-szakembert venne fel a toborzással foglalkozó Hays segítségével, ezzel pedig életjeleket mutathat az utóbbi időszakban visszaeső IT-piac. 

2024. május 27. 15:56

Eredményes évet zárt a CETIN Hungary

A CETIN Hungary Zrt. sikerrel zárta harmadik teljes üzleti évét. A független, integrált távközlési infrastruktúraszolgáltató beruházásait, árbevételét és nyereségét is jelentősen növelte. A vállalat idén közel 23 milliárd forintot tervez hálózatfejlesztési beruházásokra fordítani.

2024. május 27. 14:28

Az ABB bemutatja „Kőbe zárt zene” sorozatának legújabb részét

Az észak-európai faházakról elsőre egy fjord partján álló színes halászkunyhó vagy egy tóra néző erdei faház juthat az ember eszébe. A svédországi Skellefteå-ban épült Sara Kulturális Központ egy hipermodern technológiával felszerelt, 20 emeletes felhőkarcoló, amely új fenntarthatósági szinteket megcélzó, innovatív megoldásokra épít, ugyanakkor alapjaiban egy faszerkezetes toronyház.

2024. május 27. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52