Az Influence Media nyerte a Lufthansa Systems Hungária kommunikációs tenderét

forrás: Prím Online, 2024. június 11. 14:09

Az Influence Media integrált kommunikációs ügynökség nyerte el a Lufthansa Systems Hungária légiközlekedési informatikai vállalat meghívásos, többfordulós, vállalati kommunikációs és employer branding feladatokra kiírt tenderét. Az együttműködés az idei év elején indult. 

A Lufthansa Systems Hungária meghívásos, többfordulós tenderen választotta ki új kommunikációs ügynökségét. Ennek eredményeként immáron az Influence Media támogatja a cég vállalati kommunikációs, employer branding, közösségi média és PR tevékenységét.

 

Az együttműködés részeként az Influence Media a Lufthansa Systems Hungária PR és vállalati kommunikációs tevékenységének ügynökségi feladatai mellett stratégiai kommunikációs és employer branding tanácsadást nyújt. Az ügynökség továbbá kreatív koncepciók kidolgozásáért és a vállalat közösségi média tevékenységéért is felel. A Lufthansa Systems Hungária a közelmúltban két rangos employer branding elismerést is elnyert: a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) „Megbízható Munkaadó 2024/26” díját, illetve a „Randstad Award 2024 – Legvonzóbb Munkaadó – IT kategória” címet. 

 

„A kiválasztási folyamat során olyan szakmai partnert kerestünk, aki megfelelő tapasztalatokkal rendelkezik az IT és a technológiai kommunikáció terén, és a szükséges stratégiai szemléletmóddal, valamint kreatív, out-of-the box javaslatokkal is támogatni tudja kommunikációs és employer branding tevékenységünket” – fogalmazott Béres Endre, a Lufthansa Systems Hungária Communications Lead-je.

 

Az Influence Media magyar tulajdonú integrált kommunikációs ügynökség. Szolgáltatásait jelenleg többek között olyan multinacionális és magyar nagyvállalatok veszik igénybe, mint a Continental, a Generali Biztosító, a Maserati, a Siemens, a 77 Elektronika, a BÁV, a Főtaxi vagy a Wallis Motor.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30