Sharp GX-M10 Boombox: komoly basszus, cool dizájn, legmodernebb technológia

forrás Prim Online, 2012. szeptember 3. 08:55

A Sharp visszahozza a nyolcvanas évek életérzését a GX-M10 Boombox segítségével és egyesíti a kultikus koncepciót az innovatív dizájnnal és a legmodernebb audiotechnológiákkal, beleértve iPod/iPhone4 dokkolót, egy USB portot, mikrofon-, és gitárbemenetet és egy erős, 100 wattos basszust. Mindeközben az új Sharp retro Boombox strapabíró kialakítású és hordozható. Ezek az összetevők teszik kötelező vétellé a GX-M10-et minden városi zene-, és táncrajongó számára.

Cool dizájnjával és meglepő megjelenésével a Sharp Boombox friss hanghullámokkal árasztja el az európai audiopiacot. Kompromisszummentes basszus-orientlált hangzásával és számos funkciójával bármikor alkalmas egy utcai party feldobására vagy szobánk menő klubbá alakítására.


Dokkolóállomásának segítségével, amely iPhone-, és iPod-kompatibilis azonnal csatlakozhatunk az Apple zenei világához. Biztonsági okokból a dokkolóállomás egy jól látható és lezárható fedő alatt található. A dokkolóhoz csatlakoztatva az eszközök tölthetőek is. A dokkolt iPod a Boombox-on keresztül közvetlenül irányítható külön iPod irányítógombok segítségével, vagy távirányítón keresztül.


A többi zeneforrás, mint az MP3 lejátszók az eszköz elején található USB porton keresztül csatlakoztathatóak a Boombox-hoz. Akár egy USB pendrive-ot vagy egy iPad-et is hozzáköthetünk és lejátszhatjuk a rajtuk levő zenéket a GX-M10 segítségével. Más zeneforrások, mint az MP3-kompatibilis CD-R/RW lejátszó és a digitális FM-tuner integrálva van az eszközbe. Az aktív zenekedvelők, akik a saját (élő) zenéjük élvezetét részesítik előnyben külön mikrofon/gitárbemenetet találnak a Boombox-on.


A rendkívül erős basszushangszórók, melyek 10 watt teljesítményt produkálnak két 13 centiméteres, bass reflex rendszerrel rendelkező mélynyomó segítségével, igen tekintélyes hangeszközzé teszik a Boombox-ot. A csöves kialakítás megakadályozza a nem kívánt vibrációt, a tiszta hangzás biztosításának érdekében.


A Boombox akkumlátorról és közvetlenül hálózatról is működtethető. Opcionálisan kapható hozzá 12 voltos adaptert, aminek segítségével partibuszon, autóban, hajón vagy szinte bárhol máshol használhatjuk. A formatervet kiegészíti még egy háttérvilágítással rendelkező narancsszínű kijelző és egy fejhallgatókimenet. A megerősített vállak biztosítják a Boombox strapabíróságát, így bárhova magunkkal vihetjük.


A GX-M10 Európában októbertől lesz elérhető narancs színben, ajánlott fogyasztói ára pedig 299 euro.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Utazási konferencia az Angyalok városában

A dinamizmust tükrözte az idei utazási világkiállítás, az IPW2024, és ezt sugározza a helyszín is: Los Angeles, Kalifornia.
 

2024. május 17. 18:51

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52