A Sixt elnyerte a Seven Star Global Luxury Award díjat

forrás: Prím Online, 2013. július 8. 16:46

A nemzetközi mobilitás szolgáltatást nyújtó Sixt a legjobb autókölcsönzőként nyerhette el a Seven Star Global Luxury Award díjat, mely egy nemzetközi luxus és életstílus díj. A díjátadó ünnepséget a spanyol Marbella üdülőhelyén a Villa Padierna Palace Hotel – ban tartották, ahol a díjat a Sixt spanyol ügyvezető igazgatója Estanislao de Mata Perez vette át a cég nevében. A díjat Ece Vahapoglu, török műsorvezető adta át.

 

Az idén debütáló Seven Star Global Luxury Awards díjátadó ünnepségen bemutatták, hogy melyek azok a nemzetközi vállalatok, melyek a luxus és vendéglátás legjobb formáját testesítik meg. A bírák az összes jól ismert nevet felsorolták a luxus és a turisztikai iparban egyaránt, kiválasztva mintegy 40 szolgáltatót, pl.: hoteleket, éttermeket, fürdőket és utazási szolgáltatókat.

 

Khalil El-Mouelhy, a Seven Star Global Luxury Award díj alapítója és elnöke szerint: “A Sixt rent a car sikere az egyetlen rent a car szolgáltatás, mely elérte a Seven Star Global Luxury Award legkiválóbb díját 2013 - ban. Ez bizonyítja a cég kivételes minőségű szolgáltatás nyújtását, amely világ színvonalú termékké erősíti pozícióját.”

 

Regine Sixt: “Nagy örömünkre szolgál, hogy elnyerhettük ezt a díjat. Ez egy hihetetlen nagy megerősítése annak, hogy a Sixt a luxus szegmensben is verhetetlen. A világon számtalan országában a Sixt, igényes vásárlóinak kiemelkedő járműveket kínál a legmagasabb minőségű szolgáltatással.”

 

A Sixt mobilitási szolgáltatásai többek között a Sixt Limousine Service és a Sixt Luxury Cars is megtalálható a prémium szegmensben. A Sixt Limousine Service több mint 60 országban elérhető, mely magába foglalja a klasszikusan vett sofőrszolgáltatást roadshow – kal és vásárlási szolgáltatásokkal, továbbá városnéző körutakat és reptéri transzfereket. A Sixt luxusautó flottája számos helyen bérelhető, köztük Németországban, Londonban, Marbella – ban és Côte d’Azur – ban is.

Kulcsszavak: Sixt díj autóbérlés

Automobil ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mesterséges intelligencia a kamerákban

Az automatizált vezetés lépésről lépésre egyre több támogatást nyújt a sofőröknek, jövőbeni célja pedig, hogy a jármű végül átvehesse a teljes irányítást. Sőt, még ennél is több: „Az embernél jobb vezetővé kívánjuk fejleszteni az autókat, így növelve a közúti közlekedés biztonságát. Más szavakkal: a technikának még az embernél is megbízhatóbban kell működnie” – hangsúlyozta Harald Kröger, a Bosch igazgatótanácsának tagja.

2019. szeptember 18. 20:30

A Bosch mobilitási üzletága gyorsabban nő a piacnál

A Bosch 2018 eleje óta mintegy 13 milliárd euró összegben kapott elektromobilitási megrendeléseket, többek között személygépkocsik és könnyű teherautók akkumulátoros erőátviteli rendszereire vonatkozó gyártási projekteket. E sikeres megrendeléseknek és saját innovatív erejének köszönhetően a Bosch a jelenlegi nehéz körülmények között is tartja pozícióját.

2019. szeptember 13. 11:28

A Fujitsu bemutatta közlekedési fejlesztéseit a berlini Shift AUTOMOTIVE konferencián

A Fujitsu - ma bemutatott - „Future Mobility Accelerator” jövőképe a gépjárműtechnológia innovációit hasznosítva támogatja az ENSZ 17 fenntartható fejlődési célkitűzésének1 megvalósulását – és pragmatikus, gyakorlatias lehetőségekkel, kisebb környezetterhelés mellett segíti a mobilitást a jövő városi környezetében.

2019. szeptember 11. 15:40

Nő a mobilparkolás népszerűsége

Az elmúlt években dinamikusan növekedett a mobilparkolások száma az egész országban a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. weboldalán keresztül elérhető adatok alapján, melyeket a Parkl dolgozott fel. Míg 2014 júliusában kevesebb, mint 40 ezer parkolást bonyolítottak átlagosan naponta mobilról, addig idén júliusban ez a szám már majdnem 100 ezer volt, derül ki statisztikákból. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a csúcsidőszak az ősz, így a következő hónapokban nehezebb parkolási körülmények várhatók. 

2019. szeptember 9. 11:48

Egyre ritkábban kell "tankolni" az elektromos autókkal

Az újonnan forgalomba helyezett elektromos autók hatótávolsága tavaly átlagosan 300 kilométer volt, ami 10 százalékkal hosszabb, mint az előző évben. Ez az érték 2011-ben még 150 kilométer volt, s 2014-ben érte el a 200 kilométert. A szakértők előrejelzése szerint 2020-ban az újonnan forgalomba helyezett elektromos autók átlagosan legalább 400 kilométert lesznek képesek megtenni egyetlen töltéssel.

2018. szeptember 19. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15