A legjobb 100 pénzügyi technológiai beszállító között az IND Group

MTI Sajtóadatbank, 2013. november 10. 08:49

A régióból egyedüliként került fel az IND Group a pénzügyi szektor technológiai beszállítóit rangsoroló nemzetközi FinTech100-as listára.

Az American Banker, a Bank Technology News és az IDC Financial Insight piackutató cég minden évben a pénzügyi szektor legfőbb technológiai szolgáltatóit rangsorolja a FinTech 100-as listán. Az idén több ezer céget vizsgáltak meg, korábban közzétett jelentések, kutatások, vállalati adatok és honlapok alapján. A FinTech 100-ra kizárólag olyan vállalatok kerülhettek fel, melyek bevételének minimum egyharmada a pénzügyi szolgáltatások szektorából származik. Európából alig 19 cég, a régióból pedig egyedüliként az IND Group került fel az idei 100-as listára.
 

A 15 éve alapított IND Group digitális banki megoldások fejlesztésével foglalkozik, nemzetközi piacokon is elismert innovatív online és mobilbanki, illetve az ezekre épülő kiegészítő szolgáltatások technológia-szállítója. A közlemény szerint az európai és a közel-keleti régió 15 országában több mint 30 bank alkalmazza az IND megoldásokat. A cég több irodával rendelkezik Európa-szerte, és folyamatosan bővülő partnerhálózata révén jelen van a Közel-Keleten és a volt FÁK országokban is.
 

A vállalat korábban is több szakmai elismerést kapott, egyebek mellett megnyerte "A Közép-európai Technology Fast 50" díjat, 2007-ben a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesülettől az "Év cége"díját vehette át, és 2010 óta folyamatos meghívást kap a Finovate nemzetközi pénzügyi konferenciára, ahol legújabb fejlesztéseiket mutatja be. Az idén az IND Group Personal Finance Management megoldása a német nyelvterület legrangosabb innovációs díját is elnyerte.

Kulcsszavak: pénzügy FinTech100 IND

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyarországon lép az európai piacra a díjnyertes amerikai felhőszolgáltató

Magyarországon és Romániában terjeszkedik az Intuitive.Cloud, amely a térség diverz és tapasztalt tehetségbázisát veszi célba, hogy továbbra is csúcsminőségű szolgáltatásokat nyújthasson ügyfeleinek. A felhőszolgáltató a következő egy évben több, mint 10 pozíciót tervez nyitni és 200 IT-szakembert venne fel a toborzással foglalkozó Hays segítségével, ezzel pedig életjeleket mutathat az utóbbi időszakban visszaeső IT-piac. 

2024. május 27. 15:56

Eredményes évet zárt a CETIN Hungary

A CETIN Hungary Zrt. sikerrel zárta harmadik teljes üzleti évét. A független, integrált távközlési infrastruktúraszolgáltató beruházásait, árbevételét és nyereségét is jelentősen növelte. A vállalat idén közel 23 milliárd forintot tervez hálózatfejlesztési beruházásokra fordítani.

2024. május 27. 14:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52