IND kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: IND

Felvásárlása után globális szereplőként folytatja a magyar IND Group

A banki szoftver-rendszerek vezető gyártója, a Misys felvásárolja az innovatív ügyfél-technológiájáról ismert magyar hátterű IND Group-ot, s ezzel a társaság a Digital Channels divíziójává válik - a részvények 100 százalékának adás-vételéről hétfőn írták alá a szerződést.

Kulcsszavak: Misys IND e-banking
2014. február 10. 13:14

A legjobb 100 pénzügyi technológiai beszállító között az IND Group

A régióból egyedüliként került fel az IND Group a pénzügyi szektor technológiai beszállítóit rangsoroló nemzetközi FinTech100-as listára.

Kulcsszavak: pénzügy FinTech100 IND
2013. november 10. 08:49

E-mail címre utalhatunk pénzt az IND és a PayPal új megoldásával

A PayPal és az IND Group közös fejlesztésének köszönhetően egyszerre mutatkozik be több piacon az a merőben új, innovatív szolgáltatás, amellyel e-mail cím alapján nyílik lehetőség az átutalásra. A fejlesztésnek köszönhetően barátok, rokonok vagy akár vállalkozások válnak képessé arra, hogy a fogadó bankszámlaszámának ismerete nélkül elindítsanak egy tranzakciót. 

2013. augusztus 16. 14:35

MKB: banki "Gazdálkodj okosan" az IND új szoftverével

Online pénzügyi tervezési segédletet biztosít netbankos ügyfeleinek az MKB Bank: az IND Group új szoftverére épülő "Személyes pénzügyek" alkalmazás lehetővé teszi a költési szokások pontosabb nyomon követését, rendszerezését, a megtakarítási lehetőségek felismerését - közölte a hitelintézet kedden az MTI-vel.

Kulcsszavak: MKB bank IND
2009. október 7. 12:29

Jövőbe mutató mobilbanki megoldás premierje

Vinnai Balázs, az IND Group ügyvezetője ma sajtótájékoztatón jelentette be a cég által kifejlesztett új mobilbanki megoldást. Az IND iMobile Banking alkalmazás szélessávú, mobilinternet-kapcsolattal rendelkező, nagy képernyős okos telefonokon (iPod, Nokia, Samsung,, SonyEricsson) és különböző PDA eszközökön futó banki szoftver. Olyan bank ügyfeleihez telepíthető, ahol már létezik  internetbank. Az értékesítés ma kezdődik, a megoldás iránt azonban máris több hazai bank érdeklődött. Az IND Group egyik célja, hogy külföldön tevékenykedő pénzintézeteknél is megismertesse banki szoftverét. Az alkalmazást az IND miskolci székhelyén dolgozó közel 50 fős innovatív termékfejlesztési csapat négy hónapos munkával fejlesztette ki.

Kulcsszavak: bank mobilszolg IND
2008. február 6. 14:07

IND Group: iráni üzlet, magyar siker

A közel-keleti régió legjelentősebb informatikai és telekommunikációs kiállításán, a Gitex 2006-on a magyar IND Group bejelentette, hogy a Saba Pardazesh rendszerintegrátor céggel közösen fejleszti ki az iráni Tejarat Bank internetbanki szolgáltatásait - tájékoztatta a társaság az MTI-t.

Kulcsszavak: rendszerintegráció IND
2006. november 20. 09:28

Ötödször a CeBiten a banki technológia magyar specialistája

Ötödik alkalommal vesz részt a CeBiten a magyar IND Kft. Idén olyan megoldással jelentkezik az IND, amely egységes platformot kínál, függetlenül attól, hogy milyen csatornán lép kapcsolatba számlavezetőjével az ügyfél. A termék nemzetközi szinten is egyedülálló újítása, hogy a banki alkalmazottaknak interaktív lehetőséget biztosít testre szabott ajánlatok kialakítására. Az IND banki szoftverekre specializálódott cég felvásárlásával bővíti termékpalettáját.

Kulcsszavak: IND CeBIT CeBIT 2006 bankszolg
2006. március 13. 15:32

IND Group - ötven százalékos forgalomnövekedés

A magyar magánszemélyek tulajdonában lévő informatikai cégcsoport, az IND Group az idén 1,5 milliárd forint forgalmat ér el a tervek szerint, szemben a 2004. évi 1 milliárd forinttal - közölte a társaság.

Kulcsszavak: +céginfo IND
2005. március 29. 09:44

IBM, IND, T-Logic: Új banki ügyintézői rendszer

Az új rendszerrel a bank munkatársai böngésző használatával egy portálon keresztül egyszerűen és gyorsan elérhetik a különböző banki szolgáltatásokat nyújtó olyan háttéralkalmazásokat, mint például a számlavezetés, a kártyarendszer, vagy a brókerrendszer.

2005. március 13. 18:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52