T-Logic kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: T-Logic

IBM, IND, T-Logic: Új banki ügyintézői rendszer

Az új rendszerrel a bank munkatársai böngésző használatával egy portálon keresztül egyszerűen és gyorsan elérhetik a különböző banki szolgáltatásokat nyújtó olyan háttéralkalmazásokat, mint például a számlavezetés, a kártyarendszer, vagy a brókerrendszer.

2005. március 13. 18:35

T-Online, T-Mobil, T-stb. után újabb T-cég

Új céget jelentett be a Deutsche Telekom a ma megkezdődött nemzetközi sajtókonferenciáján Berlinben: a debis IT Services céggel közösen létrehozott T-Systems International GmbH Európa második legnagyobb rendszerházaként kezdi meg tevékenységet az információtechnológia és a telekommunikáció határmezsgyéjén.

2001. január 31. 12:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

A csevegőprogramok térhódításának folyamatát vizsgálta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatása. A hagyományos telekommunikációs eszközök folyamatos visszaszorulása évről évre megfigyelhető, és mára eljutottunk oda, hogy a „– Holnap hívlak. – Melyiken?” –párbeszéd már nem a vezetékes vagy mobiltelefonra vonatkozik, hanem valamelyik csevegőfelületre vagy alkalmazásra.

2024. április 2. 13:14