MKB kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: MKB

MKB Fintechlab: mentoráltunk, a PénTech lett 2019 legígéretesebb fintech megoldása

A 2018-ban, négy tehetséges magyar fiatal által létrehozott PénTech névre hallgató fintech startupot választotta a szakmai zsűri 2019 legígéretesebb fintech megoldásának a legnagyobb hazai fintech konferencián, a FinTechShow-n. A PénTech 2019 márciusa óta, az MKB Fintechlab harmadik inkubációs programjának keretében kap pénzügyi és szakmai támogatást a kis- és középvállalkozások likviditási problémáit megoldó – teljes egészében digitális – számla-finanszírozási megoldásának fejlesztésére.

2019. április 30. 12:59

Az MKB Bank az elsők között alkalmaz nyílt banki platformot Magyarországon

Február 7-én élesítette az MKB Bank a PSD2 megfelelést biztosító nyílt banki platformját. A sikert azt teszi teljessé, hogy a platformot az MKB Fintechlab az általa inkubált FintechBlocks-szal közösen fejlesztette. Az MKB Bank az elsők között – az EU direktívájának megfelelően – nyitotta meg API-jait, lehetőséget teremtve ezzel az ügyfelek életét megkönnyítő, újabb biztonságos fintech fejlesztések számára.

2019. február 20. 15:22

Innovatív és személyre szabható szolgáltatások az MKB Bank ügyfeleinek

Az Oracle FLEXCUBE univerzális pénzintézeti alaprendszerének alkalmazásával javítja a banki munkafolyamatok hatékonyságát az MKB Bank, miközben működési kockázatait is mérsékli.

Kulcsszavak: Oracle FLEXCUBE MKB Oracle
2016. február 11. 15:22

Adathalász támadáskísérletet derített fel az MKB Bank

Az ügyfél-azonosítók megszerzésére irányuló adathalász - más néven phishing - támadáskísérletet derített fel az MKB Bank - közölte csütörtökön a pénzintézet az MTI-vel.

Kulcsszavak: bank MKB security pishing
2010. december 3. 12:28

Sikeresen kezelte az MKB a bankot ért adathalász támadáskísérletet

Ügyfél-azonosítók megszerzésére irányuló adathalász (phishing) támadáskísérlet érte az MKB Bankot, amelyet a pénzintézet sikeresen kezelt.

Kulcsszavak: MKB bank pishing
2010. november 11. 08:31

MKB: banki "Gazdálkodj okosan" az IND új szoftverével

Online pénzügyi tervezési segédletet biztosít netbankos ügyfeleinek az MKB Bank: az IND Group új szoftverére épülő "Személyes pénzügyek" alkalmazás lehetővé teszi a költési szokások pontosabb nyomon követését, rendszerezését, a megtakarítási lehetőségek felismerését - közölte a hitelintézet kedden az MTI-vel.

Kulcsszavak: MKB bank IND
2009. október 7. 12:29

Újabb, az MKB-ügyfeleket célzó adathalász e-mailt fogott el a VirusBuster

Rövid időn belől harmadszor próbálnak meg ismeretlenek - meglehetősen átlátszó módon - az MKB Bank internetes szolgáltatásához használt belépési azonosítókhoz hozzájutni. Az adathalászok a bank nevében küldött e-mailben azt kérik, hogy a címzett adja meg adatait egy weblapon, melyet természetesen a bűnözők hoztak létre a felhasználónevek és jelszavak begyűjtésére.

Kulcsszavak: VirusBuster security MKB
2009. május 21. 17:02

Az elektronika győztesként kerülhet ki a válságból

A magyar elektronikai iparnak esélye van arra, hogy győztesként kerüljön ki a gazdasági válságból - mondta Süveges-Szabó László, az ITD Hungary üzletfejlesztési igazgatója szerdán, a Magyar Elektronikai Társasággal (MELT) közösen szervezett kerekasztal beszélgetésen az Elektrosalon szakkiállításon, Budapesten.

Kulcsszavak: ITD MKB
2009. május 21. 10:16

Újabb adathalász-támadás az MKB-nél, a bank kezeli az ügyet


Ügyfelek adatainak megszerzésére irányuló adathalász-támadás érte az MKB Bankot, ahol tudnak a csalárd kísérletről, és az erre kialakított, speciális eljárásrendnek megfelelően kezelik az ügyet.

Kulcsszavak: security hacker MKB
2009. május 15. 09:32

Adathalászok az MKB-nál

"Jelenleg még ismeretlen csalók elektronikus levelet küldtek az MKB Bank nevében, mely révén egy hamis, az MKB Bank honlapra hasonlító oldalon az ügyfelek NetBANKár internet banking azonosítóit próbálták megszerezni. Az illetéktelenek nem a banki honlapot/internetes rendszert támadták meg, hanem közvetlenül az ügyfelektől próbáltak azonosítókat megszerezni. Aki nem reagált a levélre, azaz a csatolt linken nem adta meg a csalárd levelekben kért azonosítókat, az az ügyfél nincs kitéve a veszélynek!" - olvasható egy április 15-ei keltezésű közleményben az MKB honlapján.

Kulcsszavak: MKB VirusBuster security
2009. április 16. 18:45

Az Alvicom segítségével gyorsított az MKB BANK

A magyarországi IT-tesztelési piac egyik vezető társasága, az Alvicom Kft. sikeresen gyorsította fel az MKB BANK Zrt. számlakezelő rendszerét. Az elvégzett teszteknek köszönhetően, a megrendelő üzletkritikus alkalmazását úgy sikerült jelentős mértékben felgyorsítani, hogy ehhez semmiféle hardverbeszerzésre nem volt szükség.

Kulcsszavak: Alvicom MKB bankszolg
2008. december 9. 13:29

MKB NetBANKár: százezer felhasználó

Az MKB Bank internetbanki szolgáltatásait igénybe vevő lakossági ügyfelek száma több mint két és félszeresére növekedett az elmúlt másfél év alatt, a bank NetBANKár felhasználóinak száma elérte a százezret - közölte a hitelintézet az MTI-vel hétfőn.

Kulcsszavak: bank MKB
2008. június 10. 12:16

Adathalász-támadás az MKB ellen

Internetes adathalász-támadás érte szerdán az MKB-t - közölte a bank. A közlemény szerint ismeretlen csalók elektronikus levelet küldtek az MKB Bank nevében, aminek segítségével egy hamis, a banki honlapra hasonlító oldalon az ügyfelek internet banking azonosítóit próbálták megszerezni.

Kulcsszavak: MKB hacker security
2007. augusztus 16. 08:44

Kereskedelmi banki ügyvitel Microsoft Dynamics AX-en

Az XAPT Hungary Kft. kapott megbízást az MKB Bank Nyrt.-nél a szoros versenyben kiválasztott Microsoft Dynamics AX megvalósítására. A több fázisban, 2007-re és 2008-ra bevezetendő integrált vállalatirányítási rendszer a meglevő banki számlavezető és adattárház megoldásokhoz kapcsolódva biztosítja a bank és leányvállalatai főkönyvi rendszerét, illetve átfogja a teljes belső ügyvitelt.

2007. január 30. 12:04

Új MKB-T-Mobile hitelkártya

A mobilcég platinakártyás ügyfelei által igénybe vehető Gold Hitelkártyát követően 2005. október 17-től a T-Mobile Kapcsolat Aranykártya Program (K.A.P.) részeként az előfizetéses aranykártyás magánügyfélkör számára is elérhető hitelkártya kerül bevezetésre MKB-T-Mobile Hitelkártya néven. A hitelkártya nemzetközi hátterét a MasterCard kártyatársaság emblémája szavatolja.

Kulcsszavak: MKB T-mobile-hu
2005. október 13. 17:05

Az Exstream Dialogue szoftvere segíti az MKB külpiaci terjeszkedését

Az Exstream Software Inc. bejelentette, hogy az Európa-szerte nemzetközi vállalati és személyi banki szolgáltatásokat nyújtó, vezető magyar bank, az MKB a cég Dialogue szoftverét választotta.

Kulcsszavak: bank MKB
2005. szeptember 13. 14:15

SUBA: Az OTP Romániában, az MKB itthon vezeti be a Microsoft megoldását

Az OTP a hazai bevezetés kedvező tapasztalatai után romániai pénzintézetében is alkalmazza az MKB által most bevezetendő SUBA (Standard Universal Banking Application) banki ügyintézői rendszert.

Kulcsszavak: bankszolg bank MKB OTP
2004. november 28. 09:09

HP-megoldás az MKB számlavezető rendszeréhez

A Magyar Külkereskedelmi Bank Rt. (MKB) a HP-t választotta új integrált számlavezető rendszeréhez szükséges informatikai infrastruktúra szállítójául.

Kulcsszavak: MKB HP rendszerintegráció
2003. július 6. 12:06

ICON: új minőségbiztosítási rendszer az MKB-nak

Sikeresen befejeződött a Magyar Külkereskedelmi Bank call-centerének új, ügyfélszolgálati munka minőségét ellenőrző, nyilvántartó és analizáló alkalmazásának fejlesztése. Az ICON Rt. által elvégzett feladat az MKB Alternatív Értékesítési Csatornák szakterületen belül egy átfogó üzletfejlesztési projekt része volt.

2003. március 31. 19:19

Átlátható pénzügyek a MobilBANKár segítségével

Új elektronikus szolgáltatást kínál ügyfeleinek a Magyar Külkereskedelmi Bank. A MobilBANKár, mely jelenleg ingyenesen vehető igénybe - havidíj és SMS küldési díj nélkül - bármikor és bárhonnan naprakész információt nyújt a bank ügyfeleinek pénzügyeiről. Az új banki lehetőség kiegészíti a már működő PCBANKÁR és TeleBANKár elektronikus szolgáltatásokat.

Kulcsszavak: SMS +fohir mobilszolg MKB
2002. szeptember 13. 20:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47