VirusBuster kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: VirusBuster

Újabb VB100 minősítés a VirusBuster-nek

Sorozatban a tizenkettedik rangos "Virus Bulletin 100%" (VB100) teszten szerepelt sikerrel a VirusBuster, mely most Linux környezetben szerzett tanúsítványt.

Kulcsszavak: vírus security VirusBuster
2012. március 6. 09:20

Windows 7 alatt is bizonyított a VirusBuster

A legmegbízhatóbb vírusvédelmi szoftvercégek sorába emelte az egyetlen magyar fejlesztőt a nemzetközi szakma. A Virus Bulletin tesztközpont vizsgálatain immáron megszakítás nélkül tizenegyedik alkalommal teljesített hibátlanul a VirusBuster rendszere.

Kulcsszavak: VirusBuster vírus security
2012. január 16. 10:38

Viselkedésalapú védelmet fejleszt a VirusBuster

A VirusBuster Kft. 74 millió forint uniós támogatást nyert a Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében, a pénzt egy több mint 220 millió forint összköltségvetésű új vírusvédelmi szoftver készítésére fordítják.

Kulcsszavak: security VirusBuster vírus
2011. december 1. 09:24

Viselkedés alapú vírusszűrés uniós támogatással

Új technológia kifejlesztésébe fogott a VirusBuster csapata: a cél egy olyan proaktív védelmi megoldás kifejlesztése, amely a számítógépes károkozókat, kártékony kódokat viselkedésük alapján képes felismerni és semlegesíteni. A szoftvercsomag összesen 220 millió forintos fejlesztési tervéhez a cég a Közép-Magyarországi Operatív Program keretéből 74 millió forintos támogatását nyert el. Az elkészült megoldást a társaság nemcsak saját rendszereibe építi be, hanem más vírusvédelmi terméket gyártó cégnek is értékesíti.

2011. november 23. 10:05

Sokakat bosszantó pottyantó

Veszedelmes kártevőt becsempésző, úgynevezett pottyantó program áll előkelő helyen a magyar netet leginkább fenyegető rosszindulatú programok listáján – derül ki a VirusBuster májusi statisztikáiból.

Kulcsszavak: vírus VirusBuster
2011. június 15. 18:02

Hívatlan cégfinanszírozók alattomos ajánlatai

„Jövedelmező üzlet”, „hatalmas összegek”, „projekttámogató hitel” – nem fukarkodnak a csalikkal azok az üzenetek, amelyek az utóbbi hetekben mind nagyobb számban esnek be a vállalkozások e‑levelesládájába. Angolul vagy gépi fordításban – ragokat és szórendet zagyváló neomagyarsággal – arra buzdítják a cégvezetőket: lépjenek kapcsolatba az állítólag pénzeszsákokon ülő feladókkal. 

Kulcsszavak: VirusBuster
2011. április 14. 19:45

A VirusBuster védi az ECDL-vizsgaközpontokat

A VirusBuster Kft. és a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) megállapodásának értelmében az egyetlen hazai antivírus-szoftverfejlesztő cég díjmentesen biztosítja az Európai Számítógép-használói Jogosítvány (ECDL) vizsgaközpontokban az ECDL-oktatásra használt gépek teljes körű védelmét, s az intézményeknek más kedvezményeket is kínál.

Kulcsszavak: NJSZT ECDL VirusBuster
2011. március 21. 13:32

Öreg járművel szörfözni felelőtlenség!

Tízesztendős múlt a világ legelterjedtebb böngészőjének, a Microsoft Internet Explorerének a 6-os változata. Jóllehet már évek óta a 8-as verzió is ingyenesen letölthető, s rövidesen a 9-es kiadás is megérkezik, sokan még ma is az elavult 6-ossal utaznak a világhálón. Ilyen öreg járművel szörfözni pedig a VirusBuster szakértője szerint kimondottan felelőtlenség.

2011. március 12. 15:43

ICSA Labs tanúsítványt kapott a VirusBuster

Újabb teszten bizonyította védelmi erejét a VirusBuster Professional. Az informatikai biztonság hazai specialistájának szoftvere az amerikai ICSA Labs tanúsítványával gyarapította tekintélyes díj-gyűjteményét.

Kulcsszavak: security VirusBuster
2011. január 20. 08:02

Trójaiak, férgek, robothálózatok

A tavalyi év utolsó hónapjában főként számítógépes bűnözők által üzemeltett robothálózatokról (botnetekről) terjesztett trójai kártevők és férgek furakodtak be a hazai internetezők PC-ibe. A kórokozók gyakran maguk is botnetbe szervezik az áldozat gépét – közölte a VirusBuster.

2011. január 11. 13:54

E-mail címed nyertek!

Aki küldi, sokat nyerhet, aki kapja és elhiszi, csak veszíthet azokon az elektronikus leveleken, amelyek a napokban tömegesen kezdtek áradni a hazai internetezőkhöz – figyelmeztet a VirusBuster.

Kulcsszavak: security spam VirusBuster
2010. november 17. 19:01

Hamis vírusirtók, zombigyárosok, kulcslopók

Makacsul ostromolják a magyar internetezőket a hamis antivírusprogramokat terjesztő kártevők, s nincsenek biztonságban játékszoftvereink CD-kulcsai sem – állapította meg az elmúlt hónap kártevőstatisztikáit elemezve a VirusBuster.

Kulcsszavak: security vírus VirusBuster
2010. november 16. 17:49

Amerikában vizsgázott a VirusBuster

Ismét sikerrel szerepelt az informatikai biztonság hazai specialistájának szoftvere az Egyesült Államokban működő neves bevizsgáló-tanúsító cég, az ICSA Labs tesztjén.

Kulcsszavak: vírus security VirusBuster
2010. november 14. 08:33

VirusBuster: Nagyvállalati biztonság - egyéni felhasználóknak

Új piaci szegmens felé nyit novembertől a VirusBuster. Az informatikai biztonság hazai specialistája a nagyvállalatok után ezentúl az egyéni felhasználók számára is kínálja prémium antivírus szoftverét. Az új piaci stratégiát arculatváltás kíséri, a háttérben pedig továbbfejlesztett termékcsalád és ügyfélszolgálat áll.

Kulcsszavak: security vírus VirusBuster
2010. október 27. 14:12

Rohamozó botnetek

Valóságos szőnyegbombázást folytattak a magyar neten az elmúlt hónapban a kártevőket letöltő robothálózatok -- derül ki a VirusBuster statisztikáiból.

Kulcsszavak: vírus security VirusBuster
2010. október 15. 12:58

Megújult a VirusBuster windowsos termékcsaládja

Minden felhasználó számára hasznos új védelmi funkciókkal, s a rendszergazdák kényelmét javító eszközökkel gazdagította Windows környezetre tervezett termékeit az informatikai biztonság hazai specialistája. A VirusBuster 7.0 verziószámot viselő szoftverei már letölthetők a cég weboldaláról. Annak azonban, aki eddig is VirusBuster termékkel védte rendszerét a kártevőktől, nem kell a letöltéssel foglalkoznia: programja automatikusan frissül.

Kulcsszavak: security VirusBuster
2010. október 4. 16:04

Ötezer eurós fizetés és jutalék részmunkaidős otthoni munkáért

Veszedelmes kéretlen levelek hirtelen érkezett óriási áradata zúdult a magyar felhasználókra - jelentette a VirusBuster.

Kulcsszavak: VirusBuster spam
2010. szeptember 24. 18:36

VirusBuster: júniusi vírusok

Június legnagyobb eseménye kétségkívül a foci-világbajnokság volt - és persze meglovagolták a vb-őrületet a számítógépes bűnözők is. Emellett, mint a korábbi hónapokban, megállás nélkül támadták a magyar internetezőket a különböző botnet kártevők és hamis vírusirtók - tudósított a VirusBuster.

Kulcsszavak: VirusBuster vírus
2010. július 18. 23:28

A laptop, ami nincs

Angolul már régóta kering a világhálón, s a magyar netet is immár másodszor öntötte el egy ingyen laptoppal kecsegtető üzenet, ám a kacsa-levélből egy szó sem igaz - figyelmeztetett a VirusBuster.

Kulcsszavak: security hacker VirusBuster
2010. június 23. 19:33

Májusi vírusok

Úgy látszik, az esősre és hidegre sikeredett tavaszvég kedvezett egy régebbről ismert fájlfertőző kártevő újjáéledésének. A háttérben pedig megállás nélkül ostromolták májusban is a magyar internetezőket a különböző botnet kártevők és a hamis vírusirtók - derül ki a VirusBuster elemzéséből.

Kulcsszavak: vírus VirusBuster
2010. június 16. 12:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

A CEU Határtalan Tudás előadássorozatán részt vett kiváló magyar tudósok előadásaiból tanulhatnak a középiskolások a CEU digitális oktatási platformján. Ürge-Vorsatz Diana, Barabási Albert-László, Spiró György, Pléh Csaba, Falus András, Csaba László, Bányai Éva. Csak néhány név azok közül, akik előadásait a középiskolai pedagógusok segítségül hívhatják a tanítás során a tananyag kiegészítéséhez.

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55